Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το βιντεο που λεει legendary δεκα φορες δεν ειναι cheat αλλα να γραφεις την λεξη ειναι...insomnia logic

Στο πρώτο video η λέξη ήταν στον τίτλο κιόλας :D

Δημοσ.

Στο πρώτο video η λέξη ήταν στον τίτλο κιόλας :D

Εντάξει διορθώθηκε αυτό νομίζω πια... Καλό θα ήταν να δίνουμε hints αλλά να αφίσουμε και τους άλλους λίγο να το ψάξουν. Αυτό είναι το νόημα νομίζω ενός διαγωνισμού.. μέσα από αυτόν να διασκεδάσουμε και λίγο.

Δημοσ.

Για να βοηθησω, το 2ο ξερουμε οτι ειναι ο Iron Man, δωστε κανα hint για τη λεξη

Δεν τα παω καλα με τις λεξεις απο I :mrgreen:

Δημοσ.

Για να βοηθησω, το 2ο ξερουμε οτι ειναι ο Iron Man, δωστε κανα hint για τη λεξη

Ε εντάξει αν έχεις δει την ταινία ξέρεις ότι στην εκτός Iron Man ζωή του είναι εφ........:-)

Δημοσ.

Damn it, ηταν ευκολο, απλα εφαγα κολλημα με τα Ε στα ελληνικα και Ι στα αγγλικα γιατι μονιμως το μυαλο παει και στα αγγλικα στο Ε

Δημοσ.

Παιδιά το 5ο ?ένα hint?

H Black Widow θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι

...spy. Σκέψου την ελληνική λέξη που ταιριάζει και μετά την αγγλική από E.

Δημοσ.

Damn it, ηταν ευκολο, απλα εφαγα κολλημα με τα Ε στα ελληνικα και Ι στα αγγλικα γιατι μονιμως το μυαλο παει και στα αγγλικα στο Ε

;-) Όλα εύκολα είναι γενικά. Αν κάπου κολλήσεις η λύση είναι να δεις ποιον φωτογραφίζει ο γρίφος και να το googlaρεις. Η απάντηση μετά θα είναι εύκολη.....

Δημοσ.

Χαχα, με την Black Widow κολλησα λιγο γιατι το μυαλο μου ειχε σταματησει οτι το Κ stands for 'Κ@λαρα'

οποιος εχει φτασει μεχρι εκει και εχει διαβασει τη φραση με καταλαβαινει

ΥΓ. Οντως, εκτος απο το 2ο που πρεπει να εισαι και λιγο φαν του χαρακτηρα (γιατι ειναι σαν χομπι ας πουμε,) ηταν αρκετα ευκολα, προφανως για να εχει μεγαλη συμμετοχη

Δημοσ.

Εγώ πάλι αφού απέτυχα με το industrialist έχω κολλήσει στο 2ο.

EDIT Μόλις το βρήκα και ήταν πράγματι εύκολο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...