Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν αν είδες ο 960t δεν είναι διαθέσιμος (και δύσκολα να ξαναγίνει). Κατά τα άλλα out of the box ο 965 είναι καλύτερος αλλά αν σε ενδιαφέρει το o/c και το πιθανό ξεκλείδωμα 2 επιπλέον πυρήνων πας σε 960τ.

Δημοσ.

Μπα οχι για o/c... Δηλαδή για παιχνίδια που το θέλω εγώ ... αυτός θα με καλύψει? σε συνδυασμο με τα υπόλοιπα κομματια στην προηγούμενη σελίδα

Δημοσ.
Μπα οχι για o/c... Δηλαδή για παιχνίδια που το θέλω εγώ ... αυτός θα με καλύψει? σε συνδυασμο με τα υπόλοιπα κομματια στην προηγούμενη σελίδα

Ναι μια χαρα θα εισαι!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να δίνεις 70 ευρώ στο ποντίκι , να παίρνεις 27αρα TV και να βάζεις τον blue για κύριο σκληρό δίσκο καθώς και να σπαταλάς 800 ευρώ και να πας σε AMD ...

Δημοσ.

Αναλογα με το πόσο χρονών είσαι. Αν είσαι πανω από 16, όχι. Αν δεν είσαι, επιτρέπεται. :-D

18 ειμαι ^_^ αλλα μου αρεσε το κουτι...

Δεν έχει νόημα να δίνεις 70 ευρώ στο ποντίκι , να παίρνεις 27αρα TV και να βάζεις τον blue για κύριο σκληρό δίσκο καθώς και να σπαταλάς 800 ευρώ και να πας σε AMD ...

Το ποντικι δε θα το παρω τελικα αν και το θελω πολυ μιας και ειμαι φανατικος των MMO..

Επισης γιατι οχι 27αρα οθονη αφου τοσο μεγαλη θελω...

Οσο για τον σκληρο... εχεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο γιατι αν μπορουσα να το κανω και φθηνοτερο θα με βολευε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...