Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Είμαι νέο μέλος στο insomnia. Σε ένα μήνα και κάτι τελειώνω τις πανελλαδικές επιτέλους και θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή καθαρά για gaming(π.χ. Guild wars 2, diablo 3, skyrim)

Δυστυχώς δεν έχω ιδιαίτερα καλές γνώσεις σε ότι αφορά το hardware του υπολογιστή(δεν είμαι τελειως άσχετος)

Αυτή τι στιγμη διαθέτω μέχρι 800 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά θέλω να αγοράσω και μία τηλεόραση την οποία θα χρησιμοποιώ και σαν monitor στον υπολογιστή. Θα ήθελα και καμια καλη προταση για την τηλεοραση. Υπολογιζω γύρω στα 200 ευρω. Επιπλέον εχω αποφασισει οτι θα παρω ποντικι το razer naga molten αρα μένουν γύρω στα 550 ευρω για τα υπόλοιπα.. στα οποία χρειάζομαι τη δική σας βοήθεια. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορια ρωτήστε με γιατι δε ξερω αν εχω ξεχάσει κάτι.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώσηρθες.

Αν μπορείς να πάρεις από διαφορετικά καταστήματα δες αυτά:

Κουτί: Thermaltake Commander MS-I

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i3-2100

Μητρική: Asus P8H61-M

Μνήμη: Corsair Value 4GB DDR3-1333

Κάρτα γραφικών: Sapphire Radeon HD6870 1GB

Σκληρός: Seagate ST500DM002 Barracuda 500GB, 7200rpm, SATA 6GB/s,16MB

DVD-RW: Samsung SH-D163C

Γύρω στα 530 ευρώ.

Δημοσ.

Επειδή ο απο επάνω έχει βαλθεί να μου γυρισει τα μυαλα με τους διπυρινους που παει και προτεινει να και μια προταση από εμενα μετα από αρκετό καιρο..

Τους λόγους που δεν πρέπει να πας σε διπυρινο δεν προκειται να τους ξαναναλυσω .. το εχω κανει ηδη αρκετες φορες!

post-74154-0-24232400-1334668562_thumb.jpg

Οσο για την την τηλεοραση δεν μας διευκρινίζεις μεγεθος που θες, αν θελεις να ειναι μονιτορ και τηλεοραση μαζι και τελος καλο θα ηταν να μας πεις και τους λογους που θα σε χαλουσαν να πας σε μια λύση καλου μονιτορ σε συνδιασμο με ενα tvtuner!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ καταρχην για τις απαντήσεις...

Τωρα οσον αφορα την τηλεοραση

Θελω καμια 24αρα και για να τη χρησιμοποιω και σαν monitor και σαν απλη τηλεοραση. Δεν θέλω μονο μονιτορ γιατι ενδεχεται να συνδέω και ps3. Αν γίνεται τοτε οκ..

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις μια ποιοτική οθόνη και με ένα tv tuner να βλέπεις και tv

@stm μην είσαι κακός ... +1 και για την σύνθεση σου

Δημοσ.
Απλα θα μπορώ να συνδέω Ps3? Και επίσης αυτά τα tvtuner προσφέρουν καλή ποιότητα εικόνας?

Ναι αν εχει hdmi η οθονη μπορεις.. ακομη και με καλωδιο hdmi to dvi μπορεις... Αλλα δεν ξερω τι θα παιζει με τον ηχο αν δεν εχει ηχεια η οθονη. Τα tvtuner μια χαρα ποιοτητα εικονας εχουν.

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπον κατεληξα τελικα σε συνδυασμο με του stm το build:

Οθόνη: LG M2762DP-PZ

κουτί: Enermax Staray Lite ECA3175-L Midi Tower no PSU Black

επεξεργαστής: amd phenom ii x4 960t 3.0ghz quad core socket AM3 95W Box Black

μητρική: Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3 GLan Audio Raid

μνήμη RAM: corsair vengeance 4gb ddr3 non ecc cl9 1600Mhz

κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP

σκληρός δίσκος: western digital 500gb caviar blue wd5000aakx sata iii 7200rpm 16mb

cd drive: sony dvd rw ad-7280s dual layer sata black bulk

τροφοδοτικό: Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin N500-SA-EU(NC) Active-PFC Retail

ποντίκι: Razer Naga molten special edition

ηχεία: Trust Mica 2.1 16896

Με ολα αυτα.... τα οποία ξεπερναν τα 800 ευρω αλλα δε πειραζει... εκτος απο πληκτρολογιο λειπει κατι αλλο για να εχω ενα ολοκληρωμενο pc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...