poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 και τι να παρει απο την cyta?το ενα χειροτερο απο το αλλο ειναι.το πιο καλο μαλλον ηταν το thomson και αυτο το ειχαν χιλιοκλειδωσει.οποτε μαλον ειναι καλυτερα να βαλει ενα δικο του αν δεν θελει το τηλεφωνο.αν το θελει τοτε λαθος εταιρεια διαλεξε Καλησπέρα σας. Θέλω να απαλλαγώ κι εγώ απο το ρούτερ της Cyta. Έχω ένα Us Robotics και θα ήθελα να με πει κάποιος αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι ας χάσω την τηλεφωνία. Username και Password εννοείται έχω. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε κάποιος. Ευχαριστώ επισης καλο θα ηταν να μας πεις τι προβληματα εχεις.
Galatea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είχα πολύ καιρό να μπω - η γαϊδούρα- να πω ότι προφανώς το έλυσα το θέμα, κάπως έτσι: Μετά τις πολύ χρήσιμες καθοδηγήσεις του poulinos, πέρασα τις ρυθμίσεις στο router. Κοντά στις 15 φορές. Κάθε φορά μου έβγαζε ότι υπάρχει λάθος, δεν τις δέχεται κτλ κτλ κτλ. Κάποια στιγμή απελπίστηκα. Anyway, άφησα το καλώδιο του ethernet πάνω στο laptop και μετά από δυο μέρες, ξυπνάω, κοιτάω το router και η λυχνία του ethernet ήταν αναμένη!!!! Και πράσινη!!! Έτσι, ξαφνικά. Αργά αλλά ποτέ δεν είναι αργά, χίλια ευχαριστώ poulinos!!!!!
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είχα πολύ καιρό να μπω - η γαϊδούρα- να πω ότι προφανώς το έλυσα το θέμα, κάπως έτσι: Μετά τις πολύ χρήσιμες καθοδηγήσεις του poulinos, πέρασα τις ρυθμίσεις στο router. Κοντά στις 15 φορές. Κάθε φορά μου έβγαζε ότι υπάρχει λάθος, δεν τις δέχεται κτλ κτλ κτλ. Κάποια στιγμή απελπίστηκα. Anyway, άφησα το καλώδιο του ethernet πάνω στο laptop και μετά από δυο μέρες, ξυπνάω, κοιτάω το router και η λυχνία του ethernet ήταν αναμένη!!!! Και πράσινη!!! Έτσι, ξαφνικά. Αργά αλλά ποτέ δεν είναι αργά, χίλια ευχαριστώ poulinos!!!!! αφου επαιξε μην λες τιποτα τοτε μια χαρα.αβυσσος η ψυχη του ρουτερ αν και οπως ειχα πει παρε στην cyta πες οτι το ρουτερ δεν παιζει χωρις να πεις οτι επεσε κατω για να στο αλλαξουν.δεν θα υπαρξει προβλημα.εδω εχω δει ρουτερ που ειχαν καφεδες πανω κτλ σε αλλη εταιρεια και ομως επρεπε να τα αλλαξουμε αφου η τηλεφωνια ηταν διαμεσω του ρουτερ.οποτε μην αγχωνεσαι για ενα πεσιμο
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 αφου επαιξε μην λες τιποτα τοτε μια χαρα.αβυσσος η ψυχη του ρουτερ αν και οπως ειχα πει παρε στην cyta πες οτι το ρουτερ δεν παιζει χωρις να πεις οτι επεσε κατω για να στο αλλαξουν.δεν θα υπαρξει προβλημα.εδω εχω δει ρουτερ που ειχαν καφεδες πανω κτλ σε αλλη εταιρεια και ομως επρεπε να τα αλλαξουμε αφου η τηλεφωνια ηταν διαμεσω του ρουτερ.οποτε μην αγχωνεσαι για ενα πεσιμο Λυπάμαι που το λέω, αλλά η cyta δε φέρθηκε σωστά σε αυτό το θέμα. Αν και γενικά είμαι ευχαριστημένη από το βασικό προϊόν της. Τέλος πάντων, το κρατάμε το παλιό το router... Ποτέ δεν ξέρεις!
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Λυπάμαι που το λέω, αλλά η cyta δε φέρθηκε σωστά σε αυτό το θέμα. Αν και γενικά είμαι ευχαριστημένη από το βασικό προϊόν της. Τέλος πάντων, το κρατάμε το παλιό το router... Ποτέ δεν ξέρεις! καλα ναι ειναι κακη αντιμετωπιση.αμα δεν ηταν το voip θα ελεγα οκ.εγω παντως στην θεση σου θα τους επαιρνα τηλ αφου το ειχα βαλει πανω θα ελεγα οκ επαθε αυτο και αυτο τι κανω.και τερμα.εκει να δεις πως θα στο αλλαζαν.και ας φαινονται σημαδια.σιγα τα ρουτερ των 10 ευρω που δινουν. η ακομα αν το καινουριο που εβαλες πανω και σου ελεγαν δεν γινεται να παιξει η τηλεφωνια κτλ θα τους επαιρνα παλι τηλ παιδια δεν παιζει το τηλεφωνο.και ασε να βγαλουν αυτοι ακρη.το Remote το εχουν οποτε θα στα ξαναπερασουν.η ειλικρινεια δεν κανει παντα καλο οταν ο αλλος ειναι γουρουνι
Galatea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τώρα θα το ξέρω. Πιο πολύ με εκνεύρισε η δήλωση "αν δεν είναι δικό σας ρουτερ, εμεις δεν αναλαμβανουμε να το ρυθμίσουμε". Ρύθμιση και 70 euros πάει !!! Τέλος καλό, όλα καλά όμως γιατί αποφάσισε το καλό μου ρούτερ να μου κάνει τη χάρη.
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Τώρα θα το ξέρω. Πιο πολύ με εκνεύρισε η δήλωση "αν δεν είναι δικό σας ρουτερ, εμεις δεν αναλαμβανουμε να το ρυθμίσουμε". Ρύθμιση και 70 euros πάει !!! Τέλος καλό, όλα καλά όμως γιατί αποφάσισε το καλό μου ρούτερ να μου κάνει τη χάρη. επισης να πω οτι το ethernet πρεπει να αναψει με το που κουμπωσεις πανω το καλωδιο.συνηθως δεν κλεινουν τα ethernet στα περισσοτερα ρουτερ.απο εκει και περα το κακο ειναι οτι δνε εχεις τωρα τηλεφωνο.να μην σεταρουν ενα οποιοδηποτε ρουτερ να πω οκ αλλα να μην σεταρουν ρουτερ που δινουν αυτοι παει μακρια.εγω οπως σου ειπα θα εκανα ενα απο τα 2 παρακατω. α.θα εβαζα πανω το παλιο ρουτερ θα επαιρνα τηλ παιδια δεν παιζει κανει αυτο και αυτο.και θα στο αλλαζαν. β.θα εβαζα πανω το νεο ρουτερ που ειναι παλι cyta και θα επερνα τηλ και θα ελεγα παιδια δεν παιζει το τηλεφωνο.ε θα πρεπε να μπουν μεσα να το φτιαξουν οπως γινεται και με forthnet.απλα προυποθεται οτι το νεο ρουτερ ειναι και αυτο cyta.αν το παιζουν τρελλοι αυτοι αλλο τοσο και εσυ.αλλα για αρχη θα εκανα το πρωτο γιατι ειναι γυφτια αυτο που κανουν. απλα αν δεν ειναι δικο τους το ρουτερ δεν εχουν τροπο να το σεταρουν αλλα εφοσον λες οτι το ρουτερ που πηρες απο τον αλλο ειναι cyta ρουτερ και θεωρητικα εχει cyta firmware τοτε μπορουν να το σεταρουν.εκτος αν δεν ειναι cyta η δεν εχει πανω αυτο το custom firmware Της cyta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα