Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.προσπαθησα 2 φορες να ανεβασω τη συχνοτητα των ραμ μου απο 1333 σε 1600MHz αλλα μου εβγαζε boot failure due to overclocking.την τριτη φορα ξεκινησε κανονικα το pc.ειπα να μην πειραξω τα voltages και γι αυτο αποφασισα να βαλω το dram E.Ο.C.P sto profile 1 παταω save & exit και εκει σαν να παγωσε δεν εκανε ουτε restart oυτε τπτ.επισης δεν εστελνε σημα στην οθονη.το κουμπι restart δεν δουλευει και οταν το ανοιγω απο το ον οφ δεν ακουγεται το μπιπ της μητρικης και ουτε φερνει σημα στην οθονη.

τα φαν δουλευουν ομως....

σημερα το πρωι το ανοιξα παλι τα ιδια αλλα αυτη τη φορα εκανε 2 short beeps και ενα long.αλλαξα θεση τις ραμ τις εβαλα μια-μια τπτ.βγαζοντας το drive και τον hdd μου κανει 2 long beeps.τα φωτα σας γιατι τα χω παιξει

http://img43.imageshack.us/img43/7711/f699611700bd486c8e52e51.png

-----------------------

PSU:Coolermaster GX-650

MOBO:Gigabyte 970A-D3 am3+

CPU:AMD fx-4100 3.6ghz

RAM:VENGEANCE 8gb DDR3-1600

GPU:Sapphire HD 6850 1gb DDR5

HDD:Seagate 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

mouse:Logitech MX518,Lofitech M500

Δημοσ.

Προς το παρον κανεις ενα reset το bios βγαζοντας για λιγο την μπαταρια της μητρικης (με τον υπολογιστη εκτος ρευματος... ) ώστε να επανελθει το συστημα σε λειτουργική κατασταση..

μετα βλεπουμε για το πως θα σεταρεις τις μνήμες σου!

Δημοσ.

ωραια ευχαριστω παρα πολυ.ηταν η τελευταια μου επιλογη η μπαταρια.καμια συμβουλη γα να τις παω 1600?

Δημοσ.

γιατι ειμαι πιο σιγουρος αν τις βαλω σε καποιο profile.παντως μετα το reset sto bios δουλευουν στα 1600 χωρις να εχω πειραξει τπτ :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...