baskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Παντως ενα βιντεακι που να "αποδεικνυει" τετοια διαφορα το περιμενω κι εγω με ανυπομονησια (για να δω τι πατεντες γινανε off-camera για να ΠΡΟΚΥΨΕΙ αυτη η διαφορα ) Δε χρειαζεται να κανει μαγικό κόλπο ή πατεντες Αυτη η διαφορα(και πολυ παραπάνω) μπορει να προκυψει πανευκολα με την επιλογη του σωστου συστηματος και παιχνιδιου. Ειναι γνωστο οτι τα Liano συστηματα χρειαζονται τη γρηγορη μνημη (η ενσωματωμενη Gpu τη χρειαζεται) και βλεπουμε διαφορες πανω απο 10%... Αυτο που δεν ειναι γνωστο ειναι για τις Hd3000..Συνηθως δεν εχουν σημαντικές διαφορες.Αλλά με το συγκεκριμένο παιχνιδάκι το οποιο διαλεξε ο φιλος.. εχει τεραστιες διαφορες(μεχρι και 86% σε 720p αναλυση). http://www.legitreviews.com/article/1599/9/ . Εαν δε μιλαμε για ενσωματωμενη,οπως πιστευω οτι ειναι η περιπτωση εδω το 10% είναι σχεδον αδυνατο..Αλλά οχι απιθανο...σε ενα και μονο παιχνιδι , που επωφελειται απτην πιο γρηγορη μνημη,δεν περιοριζεται απο την Vga Και τη cpu αλλα απο τη μνημη... Στα αλλα 99 παιχνιδια η διαφορα θα ειναι πολύ μικροτερη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δε χρειαζεται να κανει μαγικό κόλπο ή πατεντες Αυτη η διαφορα μπορει να προκυψει πανευκολα με την επιλογη του σωστου συστηματος και παιχνιδιου. ..... Αλλά οχι απιθανο...σε ενα και μονο παιχνιδι , που επωφελειται απτην πιο γρηγορη μνημη. Στα αλλα 99 παιχνιδια η διαφορα θα ειναι πολύ μικροτερη. Αυτο ακριβως εννοω με τον ορο πατεντες. Ειτε να εντοπιστει η μια στις 100 περιπτωσεις και να παρουσιαστει ως αποδεικτικο βιντεο, ειτε να επιλεχθει μια απο τις υπολοιπες 99 περιπτωσεις και να εχουμε πατεντες επι του συστηματος για να βγει το 10% επιπλεον fps. Bεβαια υπαρχει και η αλλη περιπτωση που ειναι και η πιθανοτερη, το βιντεο να αναρτηθει στις 30 Φεβρουαριου που ειναι της Αγιας RAM...
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ρε Midi αφου και μικρος εισαι και ασχετος γιατι πεταγεσαι σαν να μην πω τι σε καθε θεμα και προσπαθεις να μας πεισεις οτι επειδη σπουδαζεις εξωτερικο πως σημαινει οτι γνωριζεις κατι περισσοτερο ? Ειλικρινα ειναι τραγικο αυτο αλλα δεν πειραζει, οπου και αν βρισκεσαι πανω απο ολα εισαι Ελληνας και παντα ολοι οι Ελληνες (μπορει και εγω μαζι δεν βγαζω την ουρα μου απεξω σαν μερικους) νομιζουν οτι ειναι οι καλυτεροι απο ολους. Απο εκει και περα οχι δεν μιλαω για ενσωματωμενη καρτα γραφικων, μιλαω για GTX590 η GTX680, ελπιζω να κανουν αυτες γιατι δεν σκοπευω να βαλω κατι αλλο. Και για συστημα Χ79 με 3930k, ελπιζω και αυτο να κανει. Και φυσικα για δικαια πραγματα θα τεσταρω για διαφορες απο 1600MHz CL8 16GB σε 2133MHz CL11 16GB. Βεβαια τωρα καποιοι λενε πως το HAWX II δεν ειναι καλο αρκετα οποτε παντα κατι θα υπαρχει να πει καποιος, ποτε δεν θα ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ρε Midi αφου και μικρος εισαι και ασχετος γιατι πεταγεσαι σαν να μην πω τι σε καθε θεμα και προσπαθεις να μας πεισεις οτι επειδη σπουδαζεις εξωτερικο πως σημαινει οτι γνωριζεις κατι περισσοτερο ? Ειλικρινα ειναι τραγικο αυτο αλλα δεν πειραζει, οπου και αν βρισκεσαι πανω απο ολα εισαι Ελληνας και παντα ολοι οι Ελληνες (μπορει και εγω μαζι δεν βγαζω την ουρα μου απεξω σαν μερικους) νομιζουν οτι ειναι οι καλυτεροι απο ολους. Στο προηγουμενο θεμα εσυ πεταχτηκες σε διαλογο που ειχα με αλλους, για ποιο λογο ακριβως ψευδεσαι? Δημιουργια εντυπωσεων νο. 1. Δεν σπουδαζω εδω που βρισκομαι, στο ειπα επανειλημενως. Γιατι ξαναψευδεσαι? Δημιουργια εντυπωσεων νο.2 Εγω προσπαθω να πεισω? Εσυ προσπαθεις να πεισεις ενα φορουμ επικαλουμενος βιντεο που μαλλον θα περιμενουμε για πολυ. Οι υπολοιποι παρεθεσαν ηδη λινκς, επιχειρηματα και τεκμηριωση. Εσυ υποσχεθηκες βιντεο και βιντεο δε βλεπουμε. Γιατι ξαναψευδεσαι λοιπον? Δημιουργια εντυπωσεων νο. 3 Τα περι ηλικιας περαν του οτι δεν ισχυουν, δεν ξερω αν καθιστουν τη γνωμη σου η την παρουσια πιο ισχυρη, αλλα αποτι φαινεται ετσι νομιζεις. ΑΝ αυτο αρκει για να συνεχιζεις να εκτιθεσαι με την ιδια ανεση στο παρον τοπικ, παρακαλω να συνεχισεις να το νομιζεις Μπορεις επισης να ζεις μεσα σε ολο αυτο το παραμυθι ψευδαισθησεων που φτιαχνεις στο μυαλο σου για τον καθενα που διαφωνει μαζι σου. ΑΠοτι βλεπω το συνεχιζεις κι εδω καλα για συνομιλητες σου οπως ο FLuke. Και σχετικα με τις καταγωγες κλπ, ευτυχως ειμαι Ελληνας, ευτυχως δεν ειμαι Ελληναρας η τουλαχιστον αν ειμαι, δεν το επιδεικνυω οπως καποιοι αλλοι. ΥΓ. Για πιο δικαια αποτελεσματα περιμενε τις DDR15 για να τις τεσταρεις με τις 1600 Ειπες πως υπαρχει 10% αυξηση επιδοσεων σε fps απο τα 1600 ως τα 1900. Τωρα λες πως θα τεσταρεις 1600 με 2133. Οι πατεντες που ελεγα παραπανω μολις ξεκινησαν Παρολα αυτα περιμενουμε εναγωνιως το βιντεο
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 1) Εσυ ο ιδιος ειχες αναφερει οτι σπουδαζεις σε αλλο θεμα και μαλιστα σε ειχα ρωτησει πως γινεται να σπουδαζεις και να εισαι οικονομικος μεταναστης. Μετα σε PM ειπες οτι δουλευεις εκει (δεν θα παραθεσω το PM σου γιατι ηταν τραγελαφικο) και στο τελος ειπες οτι θα με κανεις block. Απο ολα αυτα φαινεται τουλαχιστον ποσο "ειλικρινης" εισαι σε οσα λες. 2) Μερικα graphs δεν ειναι επιχειρηματα. Καποιοι την μια να λενε οτι δεν θα δεις διαφορες καθολου και την αλλη πως οτι διαφορες και να δει δεν αξιζουν αρκετα κτλ κτλ δεν ειναι επιχειρηματα. Υποθετω ξεχασες να διαβαζεις Ελληνικα εκει που βρισκεσαι. 3) Δεν φτιαχνω κανενα παραμυθι για τους συνομιλητες μου, λεω τα πραγματα ως εχουν. Εισαι ενας πιτσιρικος που σπουδασε εξωτερικο (αν δεν σπουδαζεις ακομα, τα εχεις κανει λιγο αχταρμα εκει) και νομιζει πως κατι εκανε και κατι εμαθε παραπανω ενω στην πραγματικοτητα παραμενεις ασχετος. Πεσμας και τι δουλεια κανεις να ψαρωσουμε αλλα να πεις και σε ποια εταιρεια για να πεσει διασταυρωση (καθοτι σαν Ελληναρας μπορει να πεις οτι δουλευεις και στην NASA). 4) Αναφερα αρκετες σελιδες πισω οτι θα τεσταρω 2133 με 1600 γιατι καθεαυτου 1900αρι κιτακι δεν εχω και ο σκοπος ολου αυτου δεν ειναι να αρχισω τα παιχνιδια με BCLK. Εξαλλου καποιοι "γνωστες" σαν εσενα υποστηριζουν οτι δεν θα υπαρξουν διαφορες απο 1600 σε 1900, τωρα στα 2133 αλλαζει αυτο ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μολις μας παρουσιασεις εσυ το βιντεο που υποσχεθηκες, τοτε ισως παραθεσω και εγω το σχεδον βιογραφικο μου που ζητας Συνεχισε να ψυχαγωγεις το φορουμ, γιαυτο το λογο και μονο δεν προκειται να φας report παρα τα οσα λες, απο εμενα τουλαχιστον ΥΓ. Για να μη σε απασχολω τωρα που βιντεοσκοπεις: Μολις τα καταφερεις με το βιντεο, δωσε μας κι ενα λινκ με το φανταστικο ποστ που γραφω οτι σπουδαζω
baskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Νομιζω οτι το ειπε και πριν ο salvation. Μη περιμενετε ενα παιχνιδι που δε παιζει σωστα να παιζει αψογα μονο με τις μνημες.. Ολα τα παραπανω απευθυνονται σε αυτους που θελουν να εχουν το ΤΕΛΕΙΟ συστημα.Εχουν πάρχει οτι καλυτερο οποτε προφανως θα παρουν και καλες μνημες 2133 Mhz. Και φυσικά θα εχουν διαφορά αποδοσης απο τις μνημες 3-4-5%. Ολοι οι υπόλοιποι που δεν εχουν φροντισει(ειτε γιατι δεν έχουν πόρωση είτε γιατι τα οικονομικά είναι δυσκολα) να εχουν 7970,gtx 680 Κλπ αν θελουν καλυτερες επιδοσεις το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι ειτε να κλοκαρουν τη Vga τους είτε να την πουλησουν και να παρουν κάτι καλυτερο.. Αν κατσουν να ασχολουνται με τις μνημες ..έχασαν
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εισαι αστειος μικρε...Εγω παντα απανταω με τον τονο που μιλαει ο αλλος οποτε οτι report θα μπορουσες να κανεις ακομα περισσοτερο θα μπορουσα να κανω εγω οποτε.....Αστο.... Οσο για το βιογραφικο ειναι δυσκολο να παραθεσεις βιογραφικο οταν εισαι ακομα στην πρωτη σου δουλεια
Fluke Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ρε Salvation81 τι ασχολείσαι με τους μικρούς ? Είπες ότι έχεις δουλειές και δεν προλαβαίνεις το βίντεο, να γράφεις εδώ και να κοκορομαχείς με τον καθένα προλαβαίνεις δηλαδή ? Άντε, κρέμεται ένας ολόκληρος λαός από το βίντεο σου. Άντε!
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Απλα βλεπω οτι στο τελος οτι διαφορα και να δειτε μερικοι δεν θα ικανοποιηθειτε γιατι πολυ απλα ετσι ειναι ο κοσμος. Αλλοι θα πειτε για το HAWX II (αρχισαν καποιοι ηδη), αλλοι για το υπολοιπο συστημα, αλλοι θα αναφερθουν στο κοστος κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ. Αλλα επειδη οταν λεω κατι το κανω θα προσπαθησω να το ανεβασω μεσα στο Σ/Κ απλα γιατι Ισως ετσι μερικοι σταματησουν να λενε οτι τους κατεβει αν και χλωμο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Οσο για το βιογραφικο ειναι δυσκολο να παραθεσεις βιογραφικο οταν εισαι ακομα στην πρωτη σου δουλεια Πανε χαμενα μαργαριταρια μεγαλου βεληνεκους λεμε. Οσοι πατε για συνταξη και εχετε κανει μονο μια δουλεια, θα πρεπει να ντρεπεστε για το βιογραφικο σας ακομα κι αν σας συνταξιοδοτησει η ΝΑΣΑ! Aergation81 speaking ΥΓ. Δες την γυαλινη σφαιρα καλυτερα και αποφασισε: Σπουδαζω η δουλευω? Να ξερω κι εγω! Ρε Salvation81 τι ασχολείσαι με τους μικρούς ? Είπες ότι έχεις δουλειές και δεν προλαβαίνεις το βίντεο, να γράφεις εδώ και να κοκορομαχείς με τον καθένα προλαβαίνεις δηλαδή ? Αυτο εννοουσε προφανως ως δουλειες
baskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μιας και αναφερεσε σε αυτο που ειπα για το κοστος με τι δε συμφωνεις ακριβως? Μηπως η διαφορα που θα μας δωσεις είναι αναλογη με τη διαφορά που θα ειχε αν καποιος πηγαινε απο μια gtx 460 σε gtx 560 για παραδειγμα? Ολοι μπορουν να καταλαβουν οτι μιλάς αποκλειστικά για High end συστηματα.. Ολοι οι αλλοι ετσι και αλλιως στο συστημα των 700 ευρώ δε προκειται να βαλουν 2133 mhz Μνημες..Θα προτιμησουν να δωσουν το 30ευρω της διαφορας για λιγο καλυτερη vga.
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δλδ εσυ θα παρεις συνταξη απο εκει ? Και λες εμενα μαργαριταρι μεγαλου βεληνεκους ? Αστεια πραγματα...Ισως λοιπον οταν θα εχεις αλλαξει αρκετες δουλειες να μπορεσεις να μιλησεις για βιογραφικο, τωρα απλα οχι. baskon δεν διαφωνω ως προς το θεμα του κοστους αλλα ολος αυτος ο διαλογος-κοντρα αρχισε γιατι πολλοι ειπαν πως δεν θα δει καποιος Καμια η μηδενικη διαφορα με γρηγοροτερες μνημες. Εκτοτε οι μισοι αναθεωρησαν και ειπαν πως θα υπαρξει καποια διαφορα και οι αλλοι μισοι αρχισαν να αναφερονται σε συστηματα, στο παιχνιδι, κτλ κτλ κτλ. Απλα οπως ειπα ποτε κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος, παντα κατι θα βρει να πει.
Ntinaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 απορω τι δουλεια μπορεις να κανεις ωστε να μετραει τοσο πολυ το 1% της διαφορας στις ραμ. α.ανεργος β.επαγγελματιας gamer. γ.uploader ταινιων σε τορρενταδικο δ.πωλητης σε πλαισιο
Salvation81 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ντιναρα αν δεν δεις 1% και δεις 10% τι θα πεις ? Δεν εξεταζουμε αν Μετραει η οχι η διαφορα, εξεταζουμε αν Υπαρχει διαφορα.....Η τουλαχιστον ετσι αρχισε ολο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα