Προς το περιεχόμενο

Corsair Vengeance 8GB 1600MHz CL9 DDR3 => 47Eιρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Thresh εγω αν σου παρουσιασω κατι για να σε πεισω οπως λες θα το κανω με βιντεακι ωστε να μην υπαρξει η παραμικρη αμφισβητηση, δεν σου αρκει ?

γιατί να λένε ψέματα όμως τα 2 sites που σου linkαρα? στα comments του anandtech που διαβάζω μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιον που να ισχυρίζεται όσα εσύ...

γιατί δεν βρίσκεις άλλο site που να αποδεικνύει το αντίθετο? τέσπα, αν έχεις όρεξη σήκωσε video, τώρα το πόσο θα πείσεις σε σχέση με το anandtech είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fluke επειδη μαλλον καταλαβα ποιος εισαι αφου πεταχτηκες μολις ανεβηκε καποιο συγκεκριμενο site δεν θα συνεχισω αλλα οκ.

Απλα θα πω οτι μεσα σε οσα ειπες αφησες εξω τα cas latency, volts κτλ κτλ κτλ. Αλλα ναι καποιος που δεν ξερει θα μπερδευτει με οσα ειπες, αυτο το καταφερες.

Thresh δεν λεω οτι το Anandtech σαν συνολο δεν ξερει τι κανει αλλα δεν σημαινει πως ενας reviewer ξερει να κανει την δουλεια του 100% σωστα. Ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε, δεν ειναι κατι αφυσικο, χωρις βεβαια να λεω οτι εκανε κατι λαθος, δεν ασχοληθηκα με οσα γραφει γιατι οπως ανφερα κοιταω αυτα που μπορω ο ιδιος. Επισης δεν αναφερα ποτε οτι καποιος θα δει ΤΙΣ διαφορες απο 1600 CL9 σε 1900 CL9 αλλα θα δει και για οσους δεν κοιτανε το κοστος αυτο μετραει. Κοιτα ποσοι πχ εκει εξω βαζουν ενα φιλτρο και μια ολοκληρωμενη εξατμιση στο αμαξι τους για να κερδισουν 6-10 αλογα ενω εχουν ηδη 120 (αλλοι το κανουν ενω εχουν 200+). Δεν νομιζω πως οι υπολογιστες διαφερουν τοσο.

Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση: ΠΟΥ θα την δει αυτήν την διαφορά? Επίσης τα 10 άλογα στα 120 είναι διαφορά στο αυτοκίνητο. Εδώ λέμε να δώσεις λεφτά για να μην πάρεις ούτε το μίσο πόδι ενός αλόγου. Αν το έκανε κάποιος στο αυτοκίνητο για να κερδίσει 0.1 ίππο, δεν θα τον έλεγες κάγκουρα? Γιατί λοιπόν να μην πεις το ίδιο και για τις μνήμες?

Δικό σου το παράδειγμα.

Δημοσ.

Fluke επειδη μαλλον καταλαβα ποιος εισαι αφου πεταχτηκες μολις ανεβηκε καποιο συγκεκριμενο site δεν θα συνεχισω αλλα οκ.

Απλα θα πω οτι μεσα σε οσα ειπες αφησες εξω τα cas latency, volts κτλ κτλ κτλ. Αλλα ναι καποιος που δεν ξερει θα μπερδευτει με οσα ειπες, αυτο το καταφερες.

Thresh δεν λεω οτι το Anandtech σαν συνολο δεν ξερει τι κανει αλλα δεν σημαινει πως ενας reviewer ξερει να κανει την δουλεια του 100% σωστα. Ανθρωποι ειμαστε λαθοι κανουμε, δεν ειναι κατι αφυσικο, χωρις βεβαια να λεω οτι εκανε κατι λαθος, δεν ασχοληθηκα με οσα γραφει γιατι οπως ανφερα κοιταω αυτα που μπορω ο ιδιος. Επισης δεν αναφερα ποτε οτι καποιος θα δει ΤΙΣ διαφορες απο 1600 CL9 σε 1900 CL9 αλλα θα δει και για οσους δεν κοιτανε το κοστος αυτο μετραει. Κοιτα ποσοι πχ εκει εξω βαζουν ενα φιλτρο και μια ολοκληρωμενη εξατμιση στο αμαξι τους για να κερδισουν 6-10 αλογα ενω εχουν ηδη 120 (αλλοι το κανουν ενω εχουν 200+). Δεν νομιζω πως οι υπολογιστες διαφερουν τοσο.

10 αλογα στα 120 ειναι λιγο κατο απο 10%

τεραστια διαφορα.

οι ραμ θα δωσουν κατω απο 0,5%.

αν ηταν τσαμπα το συζηταγαμε,αλλα να δωσεις λεφτα για το τιποτα?ουτε καν

Δημοσ.

Τι κατάλαβες δηλαδή ? Ότι είμαι σε κάποιο από τα site που αναφερθήκανε ?

Καλή φάση. Ωραία θα ήτανε,γιατί μου αρέσει να παίζω παιχνίδια έχοντας καλό PC και όχι το σαραβαλάκι από το οποίο γράφω, αλλά δυστυχώς δεν.

Ουδεμία σχέση. Το πιο κοντά που έχω έρθει με καλά PC είναι όταν βοηθάω έναν φίλο μου που έχει φράγκα και αναβαθμίζει το PC του όταν βγεί κάτι καλύτερο.

Δεν συνηθίζω να γράφω στο forum, περισσότερο μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις σας και σχολιάζω καμμιά φορά αν δω κάτι που μου αρέσει,κινήσει την περιέργεια,κλπ.

Από την αρχή παρακολουθώ το θέμα εδώ,και διάβαζα προσεκτικά τις δημοσιεύσεις σας,διάβασα και τα ριβιού που έδωσε ο Thresh τα οποία φαίνονται παραπάνω από πειστικά,δεν ξέρω αν είναι τίποτα πουλημένα site ή ψεύτικες μετρήσεις,αλλά με μια περισσότερη αναζήτηση την τελευταία ώρα σε διάφορα site είδα πως οι περισσότεροι συμφωνούνε με αυτά.

Αν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο να τις δείξεις και να πας και να την πέσεις και στα site αυτά που διαδίδουνε ψέμματα.

Δημοσ.

Ωραια τοτε οταν τραβηξω το βιντεακι θα δουμε τι διαφορες μπορει να περιμενει καποιος.

Ξαναλεω ΔΕΝ ισχυριστηκα ποτε οτι θα ειναι φοβερες αλλα το να ακουω αρκετους να λενε "Καμια διαφορα", "0 διαφορες" η "0.5%" ειναι υπερβολες. Ναι δεν ειναι μεγαλες και φυσικα δεν θα σε κανουν να παιξεις ενα παιχνιδι που δεν μπορουσες με μικροτερες μνημες αλλα διαφορες υπαρχουν.

Οσο για το αν ειναι πουλημενα η οχι καποια site δεν εχει να κανει, ο τροπος που κανουν μετρησεις εχει να κανει αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.

Ωραια τοτε οταν τραβηξω το βιντεακι θα δουμε τι διαφορες μπορει να περιμενει καποιος.

Ξαναλεω ΔΕΝ ισχυριστηκα ποτε οτι θα ειναι φοβερες αλλα το να ακουω αρκετους να λενε "Καμια διαφορα", "0 διαφορες" η "0.5%" ειναι υπερβολες. Ναι δεν ειναι μεγαλες και φυσικα δεν θα σε κανουν να παιξεις ενα παιχνιδι που δεν μπορουσες με μικροτερες μνημες αλλα διαφορες υπαρχουν.

Οσο για το αν ειναι πουλημενα η οχι καποια site δεν εχει να κανει, ο τροπος που κανουν μετρησεις εχει να κανει αυτο ειναι ολο.

Καταλάβαμε... θα δούμε μετρήσεις στα 1024x768 με low details στο Far Cry 1, Pro Evolution Soccer 4, Doom 3, κλπ :D

Δημοσ.

Παιδες δεν ειπα πως θα το κανω τωρα χαλαρωστε.Εχω και αλλες δουλειες. Θα το κανω συντομα ειπα.

HD θα ειναι απλα μαλλον θα ειναι με κανονικη καμερα για να μην υπαρχουν θεματα "premiere".

Δημοσ.

Ανυπομονούμε, βιάσου.

Κανόνισε μόνο μην μας τρέξεις το benchmark του Hawx 2 από 1-2 φορές σε κάθε ρύθμιση και μας πείς να και να, γιατί το benchmark αυτό είναι για τα κλάμματα και αν το τρέξεις 10 φορές στα ίδια ακριβώς settings βγάζει κάθε φορά ότι να ναι αποτελέσματα...

Δημοσ.

Θα ηθελα να αναφερθει και το συστημα που εγινε το Benchmark...

Φυσικά δεν εχει νοημα να γίνει σε καποιο συστημα με καλη ενσωματωμενη Vga που να αντεχει το παιχνιδι Πχ Liano μιας και εκει οι διαφορες που θα μας δειξει θα ειναι οντως τεράστιες(και γνωστο οτι υπάρχουν)..

Οποτε μιας και λογικα μιλαμε για video Με μια καλη αποκλειστική καρτα γραφικών, οι διαφορες που θα δουμε μπορει να ειναι και σχετικά μεγάλες(πανω και απο 2-3%)..Αλλά ενα benchmark σε ενα παιχνιδι (το οποιο ισως ειναι αυτο που επηρεαζεται περισσοτερο απο την ταχυτητα της Ram ) δε δειχνει κατι..Σε αλλα δεκα παιχνιδια οι διαφορες θα ειναι πολυ μικροτερες..

Περιμενουμε το video + την συνθεση του συστηματος που εγινε..

Οπως και να χει θα προτιμουσα να εχω καλυτερη Vga παρα οτιδηποτε αλλο για gaming..Μετά ο επεξεργαστης και στο τελος τελος η μνημη..

Εαν εχω λεφτά Που περισσευουν δε με χαλαει να πάρω το καλυτερο σε ολα:)

Δημοσ.

Τι κατάλαβες δηλαδή ? Ότι είμαι σε κάποιο από τα site που αναφερθήκανε ?

Καλή φάση. Ωραία θα ήτανε,γιατί μου αρέσει να παίζω παιχνίδια έχοντας καλό PC και όχι το σαραβαλάκι από το οποίο γράφω, αλλά δυστυχώς δεν.

Ουδεμία σχέση. Το πιο κοντά που έχω έρθει με καλά PC είναι όταν βοηθάω έναν φίλο μου που έχει φράγκα και αναβαθμίζει το PC του όταν βγεί κάτι καλύτερο.

Δεν συνηθίζω να γράφω στο forum, περισσότερο μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις σας και σχολιάζω καμμιά φορά αν δω κάτι που μου αρέσει,κινήσει την περιέργεια,κλπ.

Από την αρχή παρακολουθώ το θέμα εδώ,και διάβαζα προσεκτικά τις δημοσιεύσεις σας,διάβασα και τα ριβιού που έδωσε ο Thresh τα οποία φαίνονται παραπάνω από πειστικά,δεν ξέρω αν είναι τίποτα πουλημένα site ή ψεύτικες μετρήσεις,αλλά με μια περισσότερη αναζήτηση την τελευταία ώρα σε διάφορα site είδα πως οι περισσότεροι συμφωνούνε με αυτά.

Αν έχεις αποδείξεις για το αντίθετο να τις δείξεις και να πας και να την πέσεις και στα site αυτά που διαδίδουνε ψέμματα.

Σε αλλο τοπικ ελεγε σε εμενα ο ιδιος χρηστης "καταλαβα για σενα, καποια σχεση εχεις με την αλυσιδα καταστηματων getitnow" επειδη απλως διαφωνουσα με οσα ελεγε. Tη στιγμη που εγω μενω εξωτερικο :devil: Καραμελα οι απαντησεις αυτες, τυφλα να χουν οι ντετεκτιβ και η Λιτσα Πατερα.

Κατα τ'αλλα 4-5 ατομα ειστε που προσπαθειτε να τον πεισετε για τα προφανη, αφου βλεπετε οτι θα συνεχισει να επιμενει οτι 1600--->1900 φερνει 10% fps παραπανω, τι ψαχνετε...Σε ελληνικο φορουμ γραφουμε, ας συμβιβαστουμε με τις συνεπειες του γεγονοτος αυτου. Παντα θα υπαρχει ο τυπος που θα λεει οτι ο ουρανος ειναι φουξια με ροζ βουλες και θα χρησιμοποιει ολη του την ισχυρογνωμοσυνη απεναντι σε καθε επιχειρημα. Και αν κανενας αγαθος επιμεινει λιγο στα επιχειρηματα του, δε θα αργησει να ακουσει "εσυ καποια σχεση με ελαιοχρωματιστη εχεις και θες να ξεστοκαρετε μπλε χρωμα, γιαυτο λες οτι ειναι μπλε ο ουρανος".

Παντως ενα βιντεακι που να "αποδεικνυει" τετοια διαφορα το περιμενω κι εγω με ανυπομονησια (για να δω τι πατεντες γινανε off-camera για να ΠΡΟΚΥΨΕΙ αυτη η διαφορα :lol: )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...