Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μεινει χωρις waterblock και μιας και μου εχουν μεινει μερικα κομματια υδροψυξης λεω να στησω παλι απο τη αρχη τι προτεινετε μεχρι 50 ευρω

Δημοσ.

Θάνο τι σημαίνει το en nickel και τι διαφορά έχει από το full en nickel?Εγώ ακόμα περιμένω το full copper να έρθει στο στοκ rolleyes.gif

Δημοσ.

Βρε καλως τον.που χαθηκες εσυ?παει το διελυσες το waterblock?

φανταζομαι Universal θελεις ε?

Aqua Computer Cuplex Kryos Delrin AMD CPU 40.00€ μονο για amd και για ολα τα sockets EK Water Blocks EK-Supreme HF - Acetal+EN (Nickel) 67.00€

ωραιες επιλογες φιλε αλλα σκεφτομαι να ειναι καλυτερα για ολα τα σοκετ μην τιχον και παμε σε 1155

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή σκέφτομαι κι εγώ να πάρω ένα waterblock να στήσω δική μου υδρόψυξη, τί λέτε γιαυτό;

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134015477

τελικα αυτο παραγγειλα ειχα ενα thermaltake με πλεξι και μου εσπασε,τωρα για τα ενυδρεια και τετοια που λες παρε ενα ψυγειο και εισαι κομπλε μην κανεις τετοιες παντετες και αμα θελεις χωρητικότητα βαλε και κανενα reservoir με αρκετα ml χωρητικότητα

Δημοσ.

τελικα αυτο παραγγειλα ειχα ενα thermaltake με πλεξι και μου εσπασε,τωρα για τα ενυδρεια και τετοια που λες παρε ενα ψυγειο και εισαι κομπλε μην κανεις τετοιες παντετες και αμα θελεις χωρητικότητα βαλε και κανενα reservoir με αρκετα ml χωρητικότητα

To EK που σου είχε δείξει ο Thanos1972 πιο πάνω ήταν για όλα τα socket και πολύ καλό Block. Αυτό που πήρες αν δεν κάνω λάθος σε 1155 δεν μπαίνει.

ωραιες επιλογες φιλε αλλα σκεφτομαι να ειναι καλυτερα για ολα τα σοκετ μην τιχον και παμε σε 1155

Δημοσ.

To EK που σου είχε δείξει ο Thanos1972 πιο πάνω ήταν για όλα τα socket και πολύ καλό Block. Αυτό που πήρες αν δεν κάνω λάθος σε 1155 δεν μπαίνει.

μπαίνει σε 1156 που ειναι το ιδιο ,πηγα σε αυτο γιατι εχω και σοληνες για αυτο, αλλα και εχει πολυ καλη αποδωση

Δημοσ.

Οκ λάθος τότε. Κοιτούσα το Site της κατασκευάστριας και δεν ανέφερε ούτε το 1156

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1162&ID=1884#Tab1

Καλορίζικο

σημαρα το παρελαβα απο τι ειδα δεν εχει για 1156-1155 κλιπς , το εβαλα πανω στον 955 ,σαν χαλκος γυαλιζε αρκετα και εχει αρκετες κυψελες το μπλοκ, ακομη δεν εχω μονταρη τα παντα ,ολα θα δειξουν οταν κανω μετρησεις στις θερμοκρασιες

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...