teodor_ch Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 μακριά απο το vision, και άμεσα διαθέσιμο να λέει μπορεί να πάρει και 2-3 εβδομάδες Είναι και ανάγωγοι... το συνιστώ μόνο για αντικείμενα που ΔΕΝ βιάζεστε καθόλου!
Salvation81 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 To Vision ανεκαθεν εκανε οτι κανουν και οι αλλες απειρες αποθηκες...Μαζευει παραγγελιες, χωνει παραγγελια στην εταιρεια μετα απο λιγο καιρο και τα φερνει τοτε (περιορισμενο budget) γιαυτο και τα αργει.... Το αστειο ειναι πως εχει κατι τραγικες τιμες, πχ Noctua NH-L12 προχθες την ειχε 110ε+ εξοδα αποστολης οταν σε ολη την ευρωπη δεν κανει πανω απο 70ε.
PETROS13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 οκ, εν έχω ψωνίσει ποτέ από vision, απλά το έχω δει πολλές φορές στις προτάσεις για αναβαθμίσεις!
teodor_ch Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 οκ, εν έχω ψωνίσει ποτέ από vision, απλά το έχω δει πολλές φορές στις προτάσεις για αναβαθμίσεις! επειδή έχει ποικιλία....αφού τα φέρνει όλα!
fotis 65 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ας μου επιτραπεί να έχω άλλη γνώμη για το εν λόγο κατάστημα.1) Έχει τις ποιο φθηνότερες τιμές. 2) εξυπηρετικοί και συνεννοήσιμοι. 3)το αν κάνει και δυο μέρες παραπάνω (που δεν κάνει)δεν χάλασε ο κόσμος αφού θα αγοράσω στην καλύτερη τιμή.4) όλα τα εξαρτήματα (της υπογραφής μου) τα πήρα από εκεί αλλά σταδιακά.το κέρδος σε σχέση με άλλους τεράστιο.5)σε κάποια λίγα προϊόντα μπορεί να τα έχει ακριβά ε μην τα αγοράσεις από εκεί. 6) δεν έχω μετοχιες στην vision studio.
billst21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 thanks για τις απαντήσεις , μάλλον θα πάρω τον crucial , διαβαζω καλύτερες κριτικές σε σχέση με τους άλλους δυο σωστός πρίν τον πάρω πέρασαν όλοι απο τα χέρια μου. ας μου επιτραπεί να έχω άλλη γνώμη για το εν λόγο κατάστημα.1) Έχει τις ποιο φθηνότερες τιμές. 2) εξυπηρετικοί και συνεννοήσιμοι. 3)το αν κάνει και δυο μέρες παραπάνω (που δεν κάνει)δεν χάλασε ο κόσμος αφού θα αγοράσω στην καλύτερη τιμή.4) όλα τα εξαρτήματα (της υπογραφής μου) τα πήρα από εκεί αλλά σταδιακά.το κέρδος σε σχέση με άλλους τεράστιο.5)σε κάποια λίγα προϊόντα μπορεί να τα έχει ακριβά ε μην τα αγοράσεις από εκεί. 6) δεν έχω μετοχιες στην vision studio. συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.
Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δεν ειναι δυσκολο να εχεις ενα "καταστημα" με μηδενικο κοστος σε σχεση με το Πλαισιο πχ αφου δεν εχεις σχεδον ποτε στοκ σε προιοντα.....Απο την αλλη ξερω ατομα που εκαναν παραγγελιες σε προιοντα που ελεγαν εως 7 μερες παραδοση και μετα απο 3 εβδομαδες ακομα τους ελεγαν ακομα τα περιμενουμε.....
billst21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 κοίτα για να πώ την αλήθεια οτι έχω παραγγείλει ήταν ετοιμοπαράδοτο και πάντα μου ερχόταν αν οχι την άλλη μέρα σίγουρα την επόμενη.
Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πρεπει να ηταν απο τα διασημα προιοντα που φευγουν αερα και αρα το στοκ δεν μενει. Σε οσα δεν εχουν ομως μην το δοκιμασεις.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ας μου επιτραπεί να έχω άλλη γνώμη για το εν λόγο κατάστημα.1) Έχει τις ποιο φθηνότερες τιμές. 2) εξυπηρετικοί και συνεννοήσιμοι. 3)το αν κάνει και δυο μέρες παραπάνω (που δεν κάνει)δεν χάλασε ο κόσμος αφού θα αγοράσω στην καλύτερη τιμή.4) όλα τα εξαρτήματα (της υπογραφής μου) τα πήρα από εκεί αλλά σταδιακά.το κέρδος σε σχέση με άλλους τεράστιο.5)σε κάποια λίγα προϊόντα μπορεί να τα έχει ακριβά ε μην τα αγοράσεις από εκεί. 6) δεν έχω μετοχιες στην vision studio. +1 Εγω παντως οτι εχω δει να το εχει με πρασινο κουτακι δηλαδη ετοιμοπαραδοτο,πηγα απο εκει χωρις παραγγελια και το πηρα μιας και το ειχαν.απο ssd μεχρι ανεμιστηρα,dvd recorder,σκληρο και laptop. ολο το συστημα ειναι αγορασμενο απο εκει τοτε που εσκασε το ηφαιστειο στην Ευρωπη περσι και δεν πετουσαν αεροπλανα και το μονο πραγμα που ειχε αργησει ηταν η μητρικη μου που αντι για 5 μερες ηρθε σε 7 εαν θυμαμαι καλα. αναγωγους δεν τους λες.απλα αργουν να σηκωσουν τηλφωνα συνηθως γιατι ειναι στο υπογειο. εξυπηρετικους τους λες.αν οχι απο το τηλεφωνο τουλαχιστον οταν πας απο εκει αυτο μου εχουν δειξει. Φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος.προσωπικα μονο καλα λογια.πολυ καλα λογια και για τις τιμες και την ποικιλια.
pOLoS Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 έχεις τον crucial ; σωστός πρίν τον πάρω πέρασαν όλοι απο τα χέρια μου. συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 pOLoS Αν επιμένεις να επιλέξεις απο τους 3 που ανάφερες πaς για τον Crucial.
billst21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 έχεις τον crucial ; ναι. φαίνετε και απο την υπογραφή μου!
pOLoS Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ναι. φαίνετε και απο την υπογραφή μου! δε το πρόσεξα , τον 128GB?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα