Liverpool89 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδες και Χριστος Ανεστη. Ειμαι μηχανολογος μηχανικος και μου ζητηθηκε απο ενα μηχανουργειο να βγαλω τα σχεδια για μια cnc μηχανη που καβει λαμαρινα και αν μπορω να την προγραμματιζω κιολας. Τωρα στο θθεμα μου: Υπαρχει κανενα προγραμμα που να σχεδιαζεις και να συνεργοζεται με τετοιου τυπου μηχανες και να το εκτελει χωρις να μπλεξω με γλωσσες προγραμματισμου.Και καλυτερα να ειναι free. Ξερω το autocad σαν σχεδιαστικο αλλα δεν ξερω αν κανει για αυτην την δουλεια. Τελος ποια γλωσσα προγραμματισμου χρησιμοποιειται σε τετοιυ ειδους εφαρμογες.? Και αν υπαρχουν σημειωσεις ακομα καλυτερα. Με ειπε ενας φιλος μου για το IDEAS αλλα δεν το γνωριζω. Σε οτι περιβαλλον και να ειναι ..Για την δουλεια θα προσπαθησω να εξοικειωθω και με τα λινουξ.
Thanos1972 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Autocad σιγουρα και απο εκει και περα δεν ξερω εαν θα μπορεσεις να βρεις το alphacam.ειναι πιο εξειδικευμενο αυτο.αλλα το autocad σιγουρα το δεχονται. (πριν μια 10ετια σε cnc μηχανες ξυλου τουλαχιστον για 5αξονικο ηταν το alphacam και για 2 αξονες το autocad).
Lost1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εδω θα βρεις τα παντα γιαυτο που θελεις να κανεις ... http://www.cnchobby.gr/forum/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα