smarag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Στις 14/3/2018 στις 1:00 ΜΜ, Agony είπε Τωρα για την ωρα προσεχω την διατροφή μου , και τις εξωτερικες καποια στιγμη θα παω να κανω LHPΒ® - Laser Haemorrhoido Plasty) η οποια είναι μονο για εξωτερικες . Ο Γιατρός που έκανα την επέμβαση μου LHP μου είπε οτι φτιάχνει και της εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροιδές.
Agony Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, smarag είπε Ο Γιατρός που έκανα την επέμβαση μου LHP μου είπε οτι φτιάχνει και της εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροιδές. LHP ειναι για εξωτερικες. HELP ειναι για τις εσωτερικες. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Agony
smarag Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Agony είπε LHP ειναι για εξωτερικες. HELP ειναι για τις εσωτερικες. Οπως το αναφέρω είναι απο αναφορά γιατρού το laser LHP εφαρμόζεται για όλες τις μορφές (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες) και για όλους τους βαθμούς αιμορροϊδοπάθειας (και κυρίως 3ου και 4ου βαθμού).
Agony Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, smarag είπε Οπως το αναφέρω είναι απο αναφορά γιατρού το laser LHP εφαρμόζεται για όλες τις μορφές (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες) και για όλους τους βαθμούς αιμορροϊδοπάθειας (και κυρίως 3ου και 4ου βαθμού). Τοτε η Biolitec που το ανακαλυψε ξερει λιγοτερα απο το συγκεκριμενο γιατρό.
smarag Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Agony είπε Τοτε η Biolitec που το ανακαλυψε ξερει λιγοτερα απο το συγκεκριμενο γιατρό. Γιατρός δεν είμαι. Το αποτέλεσμα της επέμβασης απο το γιατρό όμως ειναι αυτό που ισχύει. Τώρα σχετικά με τι ξέρει και ποιος πιστεύω οτι αυτός που το εξασκεί το εξελίσει σε σχέση με αυτόν που του ανακαλύπτει.
Agony Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, smarag είπε Γιατρός δεν είμαι. Το αποτέλεσμα της επέμβασης απο το γιατρό όμως ειναι αυτό που ισχύει. Τώρα σχετικά με τι ξέρει και ποιος πιστεύω οτι αυτός που το εξασκεί το εξελίσει σε σχέση με αυτόν που του ανακαλύπτει. Σε αυτο εχεις απολυτο δίκιο. Οποτε παω πάσο.
likor Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 22/3/2019 στις 2:07 ΜΜ, smarag είπε Τελικά μετα απο αρκετή ταλαιπωρια πήρα την απόφαση και έκανα και εγώ την LHP αιμοροιδοπλαστικη το αποτέλεσμα ειναι οτι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω και πολύ περισσότερο απο το 1ο 24ωρο δεν έχω κανέναν πόνο και ενόχληση. Στο χειρουργείο έκατσα 15 λεπτα με ελαφρυα μέθη δεν κατάλαβα τίποτα. Η γνωμη μου και ελπιζω να το δουν αρκετα ατομα αυτό ώστε να σωθουν από πονους και τσαμπα επεμβάσεις υποτροπές και επιπλοκές. Μην ταλαιπωρίστε άλλο να πάτε να το κάνετε όποιος χρειαστεί κάτι ή το γιατρό που με βοηθήσε να πάρετε την γνώμη του και να σωθείτε. LHP και αιμορροΐδες τέλος. Νόμιζα ότι χρησιμοποιούν μερική αναισθησία αλλά με ελαφριά μέθη είναι ακόμη καλύτερα.
smarag Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, likor είπε LHP και αιμορροΐδες τέλος. Νόμιζα ότι χρησιμοποιούν μερική αναισθησία αλλά με ελαφριά μέθη είναι ακόμη καλύτερα. Ειμαι 10 μέρες μετά την επέμβαση και ειναι αρκέτα καλύτερα απο πριν. Βεβαια μαζεύει ακομα αλλά ειναι καμια σχέση με πριν την επεμβαση ήδη εχει αλλάξει η ποιότητα ζωής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις