cthulhucarbide Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Και αν θέλεις να κάνεις anal τι γίνεται L;ene ότι αυτό λειτουργεί σαν πρόληψη
doubtful Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σε μενα ξεκινησε μετα απο ενα μεγαλο ζορισμα στην τουαλετα. Το μετανιωσα το οτι δεν πηρα dulcolax η κατι παρομοιο. Την επομενη μερα ειδα να τρεχει αρκετο αιμα. Σταδιακα αρχισαν οι αιμοραγιες ολο και πιο συχνες. Απο οτι εχω ακουσει η αιμοροιδοπαθεια ειναι σταδιακα εξελισσόμενη ασθενεια ενω υπαρχουν και καποιοι που θεραπευονται χωρις να κανουν τιποτα. Μην ζοριζεσαι στην τουαλετα (σοβαρα μιλαω). Ζορισου λιγακι ισα ισα να σπρωξεις και οτι βγει. Πολλες φορες θελει τον χρονο του.
george664 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Εμενα λες; Anyway, για αιμοροϊδες δε χρειαζεται γιατρος.. Apple cider vinegar. Google it.. Γεια βρηκα αυτο HIGHER NATURE ORGANIC APPLE CIDER VINEGAR 350 MLΕπιπλέον,χρησιμοποιείται ως τονωτικό της επιδερμίδας,εγω ετσι θα το χρησιμοποιησω ?
greekparot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Η αδερφη μου ειχε σοβαρο θεμα, μου ειπε οτι ειδε πολυ καλα αποτελεσματα με ποσιμη αλοη. Λεπτομερειες δεν την ρωτησα επειδη δεν εχω θεμα εγω.
george_gr1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Και αν θέλεις να κάνεις anal τι γίνεται Hi baby...
georgekz750 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Διατροφη και σπαθολαδο. Το δευτερο και για anal
McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Τις τελευταιες μέρες ήμουν με ίωση, δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά στην τουαλέτα ζορίστηκα λίγο και ήταν επώδυνο, είδα και λίγο ανοιχτοχρωμο κόκκινο στο χαρτί υγείας. Από τότε νιώθω την περιοχή ερεθισμενη. Είναι αυτό αιμορροΐδες;
McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι.Πυθία, εσύ;
Ψιτ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Η αιμορραγία ειναι ένδειξη για πολλές παθήσεις του πεπτικού συστήματος. Ότι το αίμα ειναι ανοιχτόχρωμο ειναι ένδειξη πως ειναι φρέςκο και η πληγή κοντά στην ωπή. Απο εκεί και πέρα, μόνο με εξέταση απο γιατρό μπορείς να έχεις γνωμάτευση για το τι έχεις. Πρακτικά, θα σε συμβούλευα να πας σε γιατρό για να σου δώσει λεπτομερείς πληροφορίες για τη γρηγορότερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Σημείωση, δεν είμαι δρ στην ιατρική, αλλά ξέρει ο κώλος μου απο πόνο. 2
McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σημείωση, δεν είμαι δρ στην ιατρική, αλλά ξέρει ο κώλος μου απο πόνο.προκλητική δήλωση Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από McNerd 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις