Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολο το φορουμ!!!

Εχω ενα προβλημα στον firefox ο οποιος δεν μου ανοιγει στις καρτελες τα αρχεια pdf! οταν παω να ανοιξω ενα pdf μου βγαζει μια κενη καρτελα!

Δημοσ.
Εγώ έλυσα αυτά τα προβληματάκια με το addon http://www.pdfdownload.org/.

Αλλά αν θέλεις δοκίμασε να καθαρίσεις cache και cookies του Firefox.

Σε υχαριστω για την απαντηση! Ειχα βρει αυτη τη λυση αλλα θελω να την εχω σαν plan b για να μην βαρηνω τον mozilla με περισσοτερα plugin!

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα στον firefox ο οποιος δεν μου ανοιγει στις καρτελες τα αρχεια pdf! οταν παω να ανοιξω ενα pdf μου βγαζει μια κενη καρτελα!

απο ποτε εχει τετοια λειτουργια ο firefox ρε παιδια;:shock: τοσο πισω εχω μεινει(την τελευταια εκδοση εχω)

εμενα ποτε δεν μου το εκανε.Το εχω συναντησει στον chrome αλλα οχι στον firefox!

Δημοσ.

Ερώτηση Α:

Έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή το Adobe Acrobat Reader;

Ερώτηση Βου:

Θες να ανοίγουν τα pdf ΜΕΣΑ στον firefox ή προτιμάς να τα κάνεις download και να τα ανοιγεις όπως και όποτε θες;

Δημοσ.

Ερώτηση Α:

Έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή το Adobe Acrobat Reader;

Ερώτηση Βου:

Θες να ανοίγουν τα pdf ΜΕΣΑ στον firefox ή προτιμάς να τα κάνεις download και να τα ανοιγεις όπως και όποτε θες;

απαντηση α

ναι

απαντηση β

ναι

απο ποτε εχει τετοια λειτουργια ο firefox ρε παιδια;:shock: τοσο πισω εχω μεινει(την τελευταια εκδοση εχω)

εμενα ποτε δεν μου το εκανε.Το εχω συναντησει στον chrome αλλα οχι στον firefox!

Και εγω την τελευται εκδοση εχω!

Δημοσ.

απαντηση α

ναι

απαντηση β

ναι

Αφου ΝΑΙ-ΝΑΙ τότε πήγαινε στα plugins του ff, απενεργοποίησε τα plugins που σχετίζονται με την adobe, κανε επανεκκίνηση του ff, πήγαινε στα plugins του ff, κάνε ενεργοποίηση των plugins που σχετίζονται με την adobe και κανε επανεκκίνηση του ff.

Αν το πρόβλημα δεν φτιάξει, κάνε επανεγκατάσταση του acrobat reader.

Δημοσ.

Οκεικ. βασικα τα pdf θελουν να ανοιγουν μεσα στην καρτελα!

Βασικα τα pdf δεν θελουν τιποτα, δεν εχουν γνωμη.

Αφου κάνεις αυτο που σου ειπε ο isay και ενεργοποιησεις τελικως δηλαδη τα plugin που σχετιζονται με την Adobe, πηγαινει και Tools->Options->Applications και μετα βρες το Adobe Acrobat X document(application/pdf) και δεξια απο αυτο βαλε "use Adobe Actobat in Firefox".

Δημοσ.

λυθηκε το προβλημα τελικα! Ευχαριστω ολους! Απλως μονο που το ανοιγει σε αρχειο pdf και οχι μεσα σε καρτελα που με βολευει καλυτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...