Προς το περιεχόμενο

προβλημα με φορτιση σε sony ericsson live with walkman

pafel82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,χρονια πολλα και Χριστος ανεστη. πηρα το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο και εχω ενα προβλημα με τη φορτιση.ενω οταν το εχω συνδεδεμενο μεν η/υ φορτιζει κανονικα ενω οταν το βαλω στη πριζα με το ιδιο καλωδιο αφου ειναι αποσπομενο και δε φορτιζει,δοκιμασα και με αλλο φορτιστη και εκανε τα ιδια,γνωριζεται αν οφειλεται σε καποια ρυθμιση?επειδη ειναι το πρωτο μου android κινητο λεω μηπως ειναι κατι τετοιο.ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο φορτιστης του κινητου ειναι και για το ρευμα και καλώδιο usb για τον υπολογιστη,ειναι αποσπομενο.φορτιζει στον υπολογιστη και οχι στο ρευμα.δοκιμασα και φορτιστη απο αλλο κινητο και παλι δε φορτιζε στη πριζα,αντιθετως το αλλο κινητο φορτιζε κανονικα με τον δικο μου οταν ηταν στη πριζα.πως μπορει να εξηγηθει αυτο?να κοιταξω το θεμα εγγυησης?

Άρα υπάρχει πρόβλημα στην εσοχή της συσκευής σου. Καταραμένη Sony!

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το PC είναι εντάξει αλλά από την πρίζα, όχι.

επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια και ειπε να κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως ειναι απο εκει γιατι δε ξερουν αν ειναι θεμα software η hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...