pafel82 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλησπερα,χρονια πολλα και Χριστος ανεστη. πηρα το συγκεκριμενο κινητο μεταχειρισμενο και εχω ενα προβλημα με τη φορτιση.ενω οταν το εχω συνδεδεμενο μεν η/υ φορτιζει κανονικα ενω οταν το βαλω στη πριζα με το ιδιο καλωδιο αφου ειναι αποσπομενο και δε φορτιζει,δοκιμασα και με αλλο φορτιστη και εκανε τα ιδια,γνωριζεται αν οφειλεται σε καποια ρυθμιση?επειδη ειναι το πρωτο μου android κινητο λεω μηπως ειναι κατι τετοιο.ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ρυθμιση με τιποτα δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Βάλτο σε έναν κανονικό φορτιστή. Όχι στο καλώδιο του υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pafel82 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ο φορτιστης του κινητου ειναι και για το ρευμα και καλώδιο usb για τον υπολογιστη,ειναι αποσπομενο.φορτιζει στον υπολογιστη και οχι στο ρευμα.δοκιμασα και φορτιστη απο αλλο κινητο και παλι δε φορτιζε στη πριζα,αντιθετως το αλλο κινητο φορτιζε κανονικα με τον δικο μου οταν ηταν στη πριζα.πως μπορει να εξηγηθει αυτο?να κοιταξω το θεμα εγγυησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πρέπει να έχει χαλάσει το κουτάκι της πρίζας. Το οτι φορτίζει το άλλο κινητό είναι λογικό. Άλλα βολτ το ένα, άλλα το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pafel82 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ενα sony ericsson ray ηταν που φορτισε απο το δικο μου και εμενα δε φορτιζε απο τον δικο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Άρα υπάρχει πρόβλημα στην εσοχή της συσκευής σου. Καταραμένη Sony! Δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το PC είναι εντάξει αλλά από την πρίζα, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pafel82 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια και ειπε να κανω αναβαθμιση λογισμικου μηπως ειναι απο εκει γιατι δε ξερουν αν ειναι θεμα software η hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα