Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Ψάχνω μία κάρτα γραφικών (όσο φτηνότερη τόσο καλύτερα) που να αντέξει στο χρόνο. Δε θέλω επ ουδενί να δώσω παραπάνω χρήματα στην παρούσα φάση αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις που θα αξίζουν λίγη υπομονή ωστε να μαζέψω.

Το PC που αγόρασα προσφάτως (1 βδομάδα) έχει motherboard που υποστηρίζει μόνο Crossfire (όχι SLI) οπότε θέλω μία κάρτα AMD/ATI ώστε να είναι συμβατή με κάποια τυχούσα αγορά του μέλλοντος για crossfire. Το τροφοδοτικό έχει 6πινο κονεκτοράκι για κάρτα γραφικών (που δεν ξέρω πως λέγεται) και είναι 500W φτηνό.

Η κάρτα που έχω τώρα είναι η nVidia GeForce 7300SE DDR2 512mb οπότε ότι και να αγοράσω θα δω διαφορά, όμως θέλω κάτι που να αντέξει στο χρόνο όσο περισσότερο γίνεται...

ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά!

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Ψάχνω μία κάρτα γραφικών (όσο φτηνότερη τόσο καλύτερα) που να αντέξει στο χρόνο. Δε θέλω επ ουδενί να δώσω παραπάνω χρήματα στην παρούσα φάση αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις που θα αξίζουν λίγη υπομονή ωστε να μαζέψω.

Το PC που αγόρασα προσφάτως (1 βδομάδα) έχει motherboard που υποστηρίζει μόνο Crossfire (όχι SLI) οπότε θέλω μία κάρτα AMD/ATI ώστε να είναι συμβατή με κάποια τυχούσα αγορά του μέλλοντος για crossfire. Το τροφοδοτικό έχει 6πινο κονεκτοράκι για κάρτα γραφικών (που δεν ξέρω πως λέγεται) και είναι 500W φτηνό.

Η κάρτα που έχω τώρα είναι η nVidia GeForce 7300SE DDR2 512mb οπότε ότι και να αγοράσω θα δω διαφορά, όμως θέλω κάτι που να αντέξει στο χρόνο όσο περισσότερο γίνεται...

ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά!

http://www.skroutz.gr/s/290100/Club-3D-Radeon-HD6850-1GB.html

Δημοσ.

Αυτό θα πει άμεση απόκριση!

Τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει το skroutz.gr Είμαι όλη μέρα μέσα.

Γενικά είμαι ανάμεσα σε αυτό: κλικ

και αυτό που μόλις έδωσε ο φίλος από πάνω.

Γενικά το ένα έχει 1gb μνήμη και το άλλο 2gb.

Επίσης το μαγαζί της πρώτης κάρτας ειναι στη Θεσσαλονίκη (εγώ είμαι αθήνα).

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο ποιό είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Οι χρεωσεις ισχυουν για ανω των 5 κιλων..Δεν νομιζω η καρτα ν ζυγιζει τοσα..Εχω παραγγειλει το μισο Pc μου απο εκει,πραμα π σημαινει οτι ξερω..!!!!Σε αυτα τα λεφτα παρε αυτη π σ ειπα...Εαν ανεβεις αλλαζει!!!

Δημοσ.

Οι χρεωσεις ισχυουν για ανω των 5 κιλων..Δεν νομιζω η καρτα ν ζυγιζει τοσα..Εχω παραγγειλει το μισο Pc μου απο εκει,πραμα π σημαινει οτι ξερω..!!!!Σε αυτα τα λεφτα παρε αυτη π σ ειπα...Εαν ανεβεις αλλαζει!!!

Δε θέλω να σου πάω κόντρα αλλά εδώ λέει καθαρά: "Το κόστος των μεταφορικών στο κατάστημά μας είναι 4€ για δέματα έως 3kg βάρος."

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Ίσως έπαιζε ρόλο πως είσαι στο Ρέθυμνο.

Δημοσ.

Κανενα ρολο δεν επαιζε..!!Δεν ξερω αν εχει αλλαξει ..!!εχω παρει ραμ τροφοδοτικο επεξεργαστη απο εκει,ακομα και κουτι ...!!Μεταφορικα δεν πληρωσα ποτε..!!!!Παρε ενα τηλ αυριο και ρωτα!

Δημοσ.

Αυτό θα κάνω, αύριο πρωί-πρωί!

Είναι και στην πατρίδα!

Αλήθεια όμως ρε παιδιά γιατί όχι μία της καινούργιας σειράς;

7750 ας πούμε ή 7770

Δημοσ.

Ψάξε καμιά 5770 / @ 70-80 € ή 5850 @100-110€ (μεταχειρισμένη εννοώ).

Στις αγγελίες σήμερα βγήκαν 2 5850 η μια στα 100 κι η άλλη στα 130 ,είναι δυνατότερες από την 6850

Edit:

Καλό είναι να γράψεις το μοντέλο του τροφοδοτικού σου

Δημοσ.

6850 καρφωτά, γιατί να δώσει 100 σε ένα μεταχειρισμένο προιόν αφού μπορεί να πάρει με 110 καινούριο. Οι διαφορές είναι μικρές για να αξίζουν, καλά 130 μεταχειρισμένη 5850 δεν το συζητάμε καν, 145 βγαίνουν πλέον οι 6870.

Οι αγορές ηλεκτρονικών είναι η χειρότερη επένδυση, γι' αυτό πρέπει να γίνονται με γνώμονα την ανάγκη.

Δημοσ.

6850 καρφωτά, γιατί να δώσει 100 σε ένα μεταχειρισμένο προιόν αφού μπορεί να πάρει με 110 καινούριο. Οι διαφορές είναι μικρές για να αξίζουν, καλά 130 μεταχειρισμένη 5850 δεν το συζητάμε καν, 145 βγαίνουν πλέον οι 6870.

Οι αγορές ηλεκτρονικών είναι η χειρότερη επένδυση, γι' αυτό πρέπει να γίνονται με γνώμονα την ανάγκη.

Εχω ακριβώς την ίδια γνώμη, η κάρτα αυτή αντέχει ακόμα 2 χρονάκια αλλά πρέπει να την δώσω με όλο το παλιό PC μου και θα μείνω χωρίς κάρτα.

Επίσης έχω την άποψη πως αφού ψωνίζεις πάρε κάτι να κρατήσει και ας κοστίσει. Οπότε τίθεται και το θέμα του future-proof...

Δημοσ.

5850 με 90 euros βλεπω να φευγει σε γειτονικο φορουμ παντως.και ειναι πιο γρηγορη απο 6850.εγω παλι ειμαι της αποψης μιας 6770 που δεν ζοριζει το τροφοδοτικο,ειναι αρκετα δυνατη και την βρισκεις και με 70 euros μεταχειρισμενη με τουλαχιστον ενα χρονο εγγυηση.και αργοτερα εαν θελει βαζει αλλη μια παλι φθηνα και ειναι οκ.

ποια ειναι η αναλυση σου φιλε?

και ποιον επεξεργαστη πηρες ακριβως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...