Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα της υπογραφης..!!!Τωρα τελευταια βλεπω και κανει τρελα κολληματα..!!!!Στο Pro 2012 Και στο cs.!!Δηλαδη σε παιχνιδια μη απαιτητικα...Βασικα μολις κατεβασα και το call of duty και εκειι ολα low τα βαζω και παει καρε καρε..!!!!!Θερμοκρασιες cpu πανω απο 35 δεν παει gpu 60 ..!!!!Την καρτα την εχω τωρα 2 βδομαδες...Στην αρχη ολα επαιζαν ρολοι...Τετοια κολληματα δεν ειχα..!!!

edit: Αυτο π παρατηρησα μολις στο cs ειναι οτι αυξομειωνονται τα fps μου...απο 100 ν πεφτουν 30 και γ αυτο εχω τα κολληματαα..!!!!

Δημοσ.

Μααααα γτ τωρα????Και γιατι δεν αρχισε απο την αρχη??????????????Μπορειςςςς ν μ πεις την διαδικασια για τους Drivers????Unistall απλο και ξανα install.???

Δημοσ.

Μααααα γτ τωρα????Και γιατι δεν αρχισε απο την αρχη??????????????Μπορειςςςς ν μ πεις την διαδικασια για τους Drivers????Unistall απλο και ξανα install.???

http://myplaisio.gr/easy-guides/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-clean-install-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82-drivers-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-atiamd-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%82 κάνε αυτό και μετά βλέπουμε :)

Δημοσ.

Σε αυτο το προγραμμα..Μ εχει και διαφορα απο την Nvidia Π ειχα πριν να τα διαγραψω???(ενω παραλληλα κανω Install τα 12.3)

Edit:Προγραμμα οδηγησης Οθονης AMD η εγκατασταση δεν εγινε μ λεει!!!

Τα διαγραφω παλι ολα με τον ιδιο τροπο,και αυτα τις Nvidia Και θα τους ξαναπεραρσω!!

Προγραμμα οδηγησης Οθονης AMD αποτυχημενη Εγκατασταση.>!!Υπαρχει προβλημα??Παιδια Help Λιγο!!!!

Και δεν μ ανοιγει και το Catalyst τωρα.!!!

Παιδια λιγο βοηθεια ρε !!Τωρα σαν να εχω μια υποψια οτι ειμαι με την ενσωματωμενη καρτα..!!!Δεν την διαβαζει καν τωρα την καρτα..Τι ν κανω??

Δημοσ.

Bγάλε την κάρτα ξανακούμπωσε την. Μπες σε safe mode αφαίρεσε όλους τους drivers με το προγραμματάκι που σου εδωσαν μπες στα win και κάνε fresh install. Νομίζω δεν θα έχεις θέμα

Δημοσ.

Bγάλε την κάρτα ξανακούμπωσε την. Μπες σε safe mode αφαίρεσε όλους τους drivers με το προγραμματάκι που σου εδωσαν μπες στα win και κάνε fresh install. Νομίζω δεν θα έχεις θέμα

Πως μπαινω σε safe mod??

Δημοσ.

Πως μπαινω σε safe mod??

Πατάς το F8 με το που ξεκιναει το πισι.. Καθάρισε ότι υπάρχει απο drivers και θα είσαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...