Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω φτιάξει μια εφαρμογή στη σχολή που έχει μια βάση δεδομένων με αρκετούς πίνακες. Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι δουλεύω με xampp και η βάση μου είναι κλειδωμένη με κωδικό 1234. Πήρα λοιπόν backup τη βάση και πήγα να το δοκιμάσω στον δικό μου υπολογιστή αλλά ενώ μου εμφανίζει στο localhost/phpmyadmin τη βάση, δεν μου βγάζει κανέναν πίνακα. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Μήπως συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει κωδικός;

Λίγο τα φώτα σας γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία μου,

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φυσικά, απλά πήγα στο C/xampp/mysql/data και πήρα σε flash USB το φάκελο με τη βάση και τους πίνακες. Στον υπολογιστή μου το έβαλα ακριβώς στην ίδια θέση...

Δημοσ.

Φυσικά, απλά πήγα στο C/xampp/mysql/data και πήρα σε flash USB το φάκελο με τη βάση και τους πίνακες. Στον υπολογιστή μου το έβαλα ακριβώς στην ίδια θέση...

Αν και δεν είμαι mysql guru, δε νομίζω ότι μπορείς να αντιγράψεις τη βάση με copy-paste. Χρησιμοποίησε το phpmyadmin για να κάνεις backup/restore - έχει ενότητα ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό.

Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούω να παίρνει κάποιος backup τη βάση δεδομένων με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω αν δουλεύει, αλλά σίγουρα είναι ανορθόδοξος τρόπος.

Μπες στο phpmyadmin, επέλεξε τη βάση δεδομένων σου και πάτα export. Θα σου κάνει backup τη βάση σου σε μορφή .sql ή .zip. Μετέφερε το αρχείο στον υπολογιστή που θέλεις και συνδέσου στο phpmyadmin. Πάτα εκεί που λέει import και επέλεξε το αρχείο που έχεις κάνει backup τη βάση σου. Άσε τη mysql να κάνει τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Έτσι μου είπαν να κάνω και έτσι έκανα. Τι να σας πω; Τώρα μαθαίνω και εγώ.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...