Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,εχω ενα κυριο υπολογιστη με Windows 7 Ultimate κ ενα Netbook με Windows XP Home SP3 κ προσπαθω να κάνω κοινη χρηση αρχειων (ενικα να τα βαλω σε ενα δίκτυο...) μεταξυ τους!Ξερω οτι θα πειτε οτι υπαρχουν (ακομα κ σε αυτο το φορουμ) πολλοι οδηγοι για το πως να γίνει αυτο αλλα διαβασα (οσους μπορουσα...) κ δεν εβγαλα άκρη....

Εφτιαξα που λετε μια ομαδα εργασιας στην οποια εβαλα τα 2 pc κ κάνω οσα λέει ο συγκεκριμένος οδηγός Link αλλα κ πάλι δεν μπορω να μπω απο τον εναν υπολογιστη στα κοινα αρχεια του αλλου...ο λογος ειναι επειδη εχω κωδικό για να μπορει να γινει η χρηση,Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ....,αν τον βγαλω μπαινει κανονικα....

Το προβλημα λοιπόν ειναι οτι δεν ξερω που βάζω τον κωδικό που εχω στα 7 για την κοινή χρηση στα XP για να επικοινωνησουν......Μήπως ξέρει κάποιος.....???

Δημοσ.

Το ποιο απλό... (Στα Windows 7) Υπολογιστής >(αριστερά) Δίκτυο > Και εκεί θα σου λέει το όνομα του netbook και περνάς εκεί τα αρχεία που θες να κάνει κοινή χρήση, τώρα για τα windows XP δεν ξέρω που ακριβώς πας αλλά είναι κάπου εκεί και αυτό... Υπόψιν πρέπει να συνδέονται και οι δυο υπολογιστές με αυτό το router

Δημοσ.

Οντως συνδέονται με το Ρουτερ κ τα 2 αλλα αυτο που λες δεν γινεται γτ μου βγαζει το μνμ οτι δεν εχω τα δικαιωματα...κατι το οποιο εψαξα το πρωι κ ειναι λόγω του οτι δεν ξερω που να βάλω στα XP τον κωδικό που εχω στο δίκτυο των 7!

Δημοσ.

Οντως συνδέονται με το Ρουτερ κ τα 2 αλλα αυτο που λες δεν γινεται γτ μου βγαζει το μνμ οτι δεν εχω τα δικαιωματα...κατι το οποιο εψαξα το πρωι κ ειναι λόγω του οτι δεν ξερω που να βάλω στα XP τον κωδικό που εχω στο δίκτυο των 7!

Πολύ λογικό να σου ζητάει δικαιώματα. Το οτι έχεις και τα 2 μηχανήματα πάνω στο ίδιο router δεν είναι αρκετό για να ανταλλάξουν αρχεία. Διάβασε αυτό, νομίζω ότι θα σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Φίλε μου..οπως γράφω πιο πάνω το διάβασα τον συγκεκριμένο οδηγο....σε καποιο σημειο λέει τι πρεπει να κάνω οταν έχω κωδικό στα 7....αν καταλαβα καλά λeεί να κάνω acount που θα μπαίνω στα XP με τον συγκεκριμένο κωδικό...εκτος κ αν λεει κατι αλλο που δεν καταλαβαινω εγω...παντως δεν νομιζω οτι ειναι λυση αυτη να μπαινω καθε φορα στα Windows με τον συγκεκριμένο κωδικο(αν αυτο εννοει)...κατι αλλο υπάρχει

Δημοσ.

αν δε θες να μοιράζεις τον κωδικό σου με άλλους , φτιάξε ένα νέο λογαριασμό χρηστη ,όχι διαχειριστή,

σε κάθε pc, με ίδιο κωδικό.

user1 pass 1 p.x και στα δυο pc

όταν θα ζητήσει κωδικό στα windows, βάζεις user1 pass 1 k τέλος

Δημοσ.

δλδ δεν τους γλιτώνω τους καινούργιους λογαριασμους χρηστών....?

Θα ήθελα να δουλεύω κ στα 2 στους ηδη υπάρχοντες χρήστες μιας κ εχω κάνει αρκετή δουλεια γα να τους διαμορφώσω στα μετρα μου.......

Δημοσ.

Φίλε μου..οπως γράφω πιο πάνω το διάβασα τον συγκεκριμένο οδηγο....σε καποιο σημειο λέει τι πρεπει να κάνω οταν έχω κωδικό στα 7....αν καταλαβα καλά λeεί να κάνω acount που θα μπαίνω στα XP με τον συγκεκριμένο κωδικό...εκτος κ αν λεει κατι αλλο που δεν καταλαβαινω εγω...παντως δεν νομιζω οτι ειναι λυση αυτη να μπαινω καθε φορα στα Windows με τον συγκεκριμένο κωδικο(αν αυτο εννοει)...κατι αλλο υπάρχει

Στραβομάρα μου, δεν πρόσεξα ότι είχες παραθέσει το ίδιο link shock.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη μπαινεις κατευθειαν χωρις κωδικο

στα Win7;

Αν ναι τοτε δημιουργησε εναν λογαριασμο

με κωδικο απο την διαχειριση λογαριασμων

στον πινακα ελεγχου και δωσε δικαιωματα

διαχειριστη.

Μετα εχοντας ομαδα εργασιας ιδια και στους

δυο υπολογιστες και με δεδομενο οτι υπαρχει

ορισμενη η κοινη χρηση τους, δοκιμασε να μπεις.

Θα σου ζητηθει ο κωδικος.

Παραδειγμα:

Win7 με κωδικο χ και Win Xp με κωδικο ψ.

Πας στον Η/Υ με Win7 και δοκιμαζεις να

μπεις στα Win XP βαζοντας τον κωδικο που

εχεις στα Win XP.

Με τον ορο "κωδικο" εννοω: username και

password.

Επεξ/σία από aris73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...