giorgos147 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Να κάνω άλλη μία πρόταση στον TS. Ωραίος καπνός, για μένα, είναι και ο Craven. Βαρύς μεν, αλλά σε γεμίζει. Αυτά.
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Old Holborn Κίτρινος, γαλάζια rizzla και φιλτράκια Swan κίτρινα και από λαιμό δεν θα έχεις θέμα καπου 4 χρονια κανω αυτο το συνδιασμο με τη διαφορα οτι τον τελευταιο χρονο αλλαξα τα φιλτρακια σε rizzla ultra slim. προβλημα με λαιμο δεν ειχα ποτε. μονο ισως εμμεσο προβλημα ειναι οτι αν συνηθισεις τη γλυκαδα του old holborn μετα δυσκολο να αλλαξεις καπνο και αυτο δεν ειναι τοσο καλο γιατι δεν ειναι και ο πιο υγιεινος καπνος.
Lucifer Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 δεν ειναι και ο πιο υγιεινος καπνος. Επειδή σε σχέση με άλλους...;
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Επειδή σε σχέση με άλλους...; Για τους Old Holborn το έχω ακούσει κι εγώ. Το οτι ο καπνός είναι ανθυγιεινός δεν σημαίνει οτι όλοι οι καπνοί είναι το ΊΔΙΟ ανθυγιεινοί. Λένε οτι είναι τίγκα στα χημικά σε σχέση με άλλους. Βέβαια η ράδιοαρβίλα παίζει σύννεφο οπότε ποτέ δεν ξέρεις (εγω το είχα διαβάσει απο και καλα χημικό που είχε τεστάρει διάφορους καπνούς). Πλάκα πλάκα στο χημείο του κράτους κάνουν ελέγχους τους καπνούς που εισάγουν; Ένας ιδιώτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μία τέτοια υπηρεσία;
anthony_88 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πολυ specific θεμα και μ αρεσει. Εγω ξεκινησα με OH κιτρινο, χαρτακια ριζλα πρασινα κ φιλτρακια σβαν ουλτρα σλιμ. Στη συνεχεια, απλα πηρα τα ριζλα ουλτρα σλιμ. Κατα καιρους εχω κανει Golden Virginia πρασινο και κιτρινο. Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσαν. Ισα ισα, ειδικα ο κιτρινος, για τους φαν του οικολογικου multipaper τσιγαρου, ειναι οτι πρεπει. Απο πακετα, επαιρνα καποτε camel natural flavour καφε, και το θεωρω ανεκτο σε επιπεδα λαιμου και με σωστη και καπως παραδοσιακη γευση. Αλλα οικονομικα, το πακετο δεν συμφερει ενω και η διαδικασια στριψιματος ειναι κατι που το θες ρε παιδι μου.
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βρήκα ένα site με αρκετά ψαγμένα παλικάρια. Με ψήσανε να δοκιμάσω και άλλους καπνούς. http://rollingtobaccoreviews.blogspot.com/
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μου φαίνονται πολύ θεριακλήδες, όλα τα γ@μούν.
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μου φαίνονται πολύ θεριακλήδες, όλα τα γ@μούν. Για τις βαθμολογίες λές; Σε πολλά έχουν 7ρια (που θεωρείται καλός βαθμός) και υπάρχουν και 8-9 αλλα που δεν παίζουν Ελλάδα. Εγω παλιά έκανα Drum Original και τώρα με ψήσανε να δοκιμάσω το Drum Bright Blue και το Lucky Strike. Τώρα κάνω Craven με ασημένια Rizla αλλα έχει αρχίσει να με κουράζει αρκετά... Επίσης θα τσεκάρω και τα χαρτάκια rizla micron. Για μένα όσο πιο λεπτό τόσο καλύτερο... Edit: Αυτός πως στο διάολο αντέχει;;; Εγω αλλάζω μάρκα κάθε 100 χρόνια και βήχω και πάνω από μήνα.
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 σορρυ σε αποσυντόνισα. Το άνοιξα και είχε με κεφαλαία: ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 αααα Καλα αυτό το τώρα το είδα, νόμιζα οτι είχα άρθρα μόνο για καπνούς.
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τελικα πήρα να δοκιμάσω τον Lucky strike αλλα η πρώτη επαφή στο περίπτερο με ξίνισε λιγάκι. Βγαίνει στα 40 λεπτά πάνω απο την τιμή του Craven. (20gr Lucky στα 3,5€ / 25gr Craven στα 4€) Θα πώ εντυπώσεις...
giorgos147 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τελικα πήρα να δοκιμάσω τον Lucky strike αλλα η πρώτη επαφή στο περίπτερο με ξίνισε λιγάκι. Βγαίνει στα 40 λεπτά πάνω απο την τιμή του Craven. (20gr Lucky στα 3,5€ / 25gr Craven στα 4€) Θα πώ εντυπώσεις... 4,30 νομίζω τον πήρα τον Craven χθες. Και ναι, όντως, κουράζει μετά από λίγο, αλλά είναι ωραίος, βαρύς καπνός. Από τους μόνους που με χαλαρώνουν σε μεγάλο βαθμό, σε αντίθεση με άλλους. Είχα δοκιμάσει Lucky Strike από γνωστό. Κάτι με χάλασε. Ίσως να έτυχε, αλλά μου φάνηκε πολύ πικρός καπνός. Το "κουτί" από την άλλη που έχω δοκιμάσει κάποιες φορές, σε αντίθεση με τον καπνό για στριφτά, ήταν πιο ευχάριστα.
nicoc89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 4,30 νομίζω τον πήρα τον Craven χθες. ο craven ηταν ο αγαπημένος μου καπνός αλλα τον σιχάθηκα δυστυχώς , τώρα καπνίζω οτι βρίσκω μπροστά μου και δεν έχω αγαπημένο , ξέρεις κανέναν καλό ? (ρωτάω επειδή για να σου αρέσει ο craven ισως έχουμε ίδιο γούστο στους καπνούς).
RottenLungs Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έλα ρε, εγω χθές το craven τον πήρα 4€, ανέβηκαν πάλι γαμώ!!!!!!!!!!!!!!! Εγω κάνω το πρώτο τσιγάρο Lucky τώρα και παρόλο που έχω σκατά κεφάλι απο εχθές μου φαίνεται αρκετά καλός. Δεν μου κάνει πολυ πιο ελαφρύ απο Craven και έχει ωραία γεύση. Δεν μοιάζει καθόλου με τα εργοστασιακά του (είχα δοκιμάσει προχθές 4-5).Τώρα βέβαια πρέπει να τον τελειώσω για να έχω μία καλύτερη άποψη. Μωρε με νυστάζει πολυ ο craven δηλαδή αν κάνω τσιγάρω το πρωί, είμαι έτοιμος πάλι για ύπνο. Σκέψου είχα κόχει τα πρωινά τσιγάρα τον τελευταίο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα