Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δοκιμασα το αναποδο στριψιμο και μου φανηκε σα να ρουφαω περισσοτερο χημικο. Μηπως υπαρχει διαφορα που το χαρτακι ειναι απο την αναποδη;
Luxx Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Ενιωσα ενα κρυο αγερι απο καπου.. και εχω και κλειστα τα παραθυρα!
Federer Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν θελω να ξενερωσω τον δημιουργο του topic αλλα ειναι ηδη εθισμενος στην νικοτινη απλα δεν το εχει καταλαβει Αυτα τα "με χαλαρωνει" και "το ελεγχω" ειναι μια ψευδαισθηση...η νικοτινη σε ελεγχει ηδη φιλε μου οσο και αν δεν θελεις να το παραδεχτεις...εκατομυρια καπνιστες μπορουμε να στο εγγυηθουμε αυτο Τα 5 τσιγαρα σε 1..2..3...10 χρονια θα γινουν κανονικο πακετακι Και για να μπω λιγο στο κλιμα βρισκω τον νεο marlboro εξαιρετικο και φυσικα οποιος ξερει απο στριφτο ξερει οτι ο old holborn ειναι αηδια Δοκιμασε τον με τα γαλαζια rizla να γουσταρεις
-nick- Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν θελω να ξενερωσω τον δημιουργο του topic αλλα ειναι ηδη εθισμενος στην νικοτινη απλα δεν το εχει καταλαβει Αυτα τα "με χαλαρωνει" και "το ελεγχω" ειναι μια ψευδαισθηση...η νικοτινη σε ελεγχει ηδη φιλε μου οσο και αν δεν θελεις να το παραδεχτεις...εκατομυρια καπνιστες μπορουμε να στο εγγυηθουμε αυτο Τα 5 τσιγαρα σε 1..2..3...10 χρονια θα γινουν κανονικο πακετακι Φιλικα αλλα δεν ισχυει απαραιτητα αυτο που λες .... Ανετα μπορε μεσα σε ενα ΠΣΚ να κανω 5 πακετα μονος (αν παω σε μπαρ και παρω πακετο στο 3ωρο εχει φυγει) και μετα να μην καπνισω για 10 μερες να μην το νιωθω καν αναγκη.
Federer Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μακαρι(για την υγιεια και την τσεπη σου) να συνεχισεις ετσι τοτε!
-nick- Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Και γω αυτο λεω, το χουμε βαλει και στοιχημα με μια φιλη αν θα χω γινει καπνιστης μεχρι το καλοκαιρι (ως καπνιστης πιανεται να κανω μεσο ορο πανω απο 10 τσιγαρα τη μερα για διαρκεια μιας βδομαδας) .... Πιστευω το χω ;P
tsakonas Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 και φυσικα οποιος ξερει απο στριφτο ξερει οτι ο old holborn ειναι αηδια Δοκιμασε τον με τα γαλαζια rizla να γουσταρεις ψιλό άκυρο αυτό... γούστα είναι αυτά... ο marlboro είναι σαν γιαρμάς για μένα...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Κανα 3μηνο-4μηνο έτσι ήμουν σε όλο σχεδόν το λύκειο κάποιοι κάνετε λες και ανακαλύψατε τον τροχο, ναπούμε. Όλοι οι καπνιστές από τα ίδια στάδια περάσανε, παρτε το χαμπάρι
-nick- Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 νταξει χτυπα ξυλο εδω θα μαστε να δουμε πως θα εξελιχθει η φαση
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δεν θελω να ξενερωσω τον δημιουργο του topic αλλα ειναι ηδη εθισμενος στην νικοτινη απλα δεν το εχει καταλαβει Αυτα τα "με χαλαρωνει" και "το ελεγχω" ειναι μια ψευδαισθηση...η νικοτινη σε ελεγχει ηδη φιλε μου οσο και αν δεν θελεις να το παραδεχτεις...εκατομυρια καπνιστες μπορουμε να στο εγγυηθουμε αυτο Τα 5 τσιγαρα σε 1..2..3...10 χρονια θα γινουν κανονικο πακετακι Και για να μπω λιγο στο κλιμα βρισκω τον νεο marlboro εξαιρετικο και φυσικα οποιος ξερει απο στριφτο ξερει οτι ο old holborn ειναι αηδια Δοκιμασε τον με τα γαλαζια rizla να γουσταρεις Δεν εχεις δικιο εδω. Εγω καπνιζω εντελως για το χαβαλε και ουτε κατα 1% δεν ειναι εθισμος. Καπνιζω μονο στη δουλεια και εαν βγω για καφε. Διακοπες σχεδον ποτε, σπιτι ποτε. Δλδ μπορει να τυχει να καπνισω και 10 τσιγαρα την ημερα, αλλα μπορει να μη καπνισω καθολου και για 10 ημερες. Εχει 5 χρονια που το κανω αυτο..
Nihilist Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν θελω να ξενερωσω τον δημιουργο του topic αλλα ειναι ηδη εθισμενος στην νικοτινη απλα δεν το εχει καταλαβει Αυτα τα "με χαλαρωνει" και "το ελεγχω" ειναι μια ψευδαισθηση...η νικοτινη σε ελεγχει ηδη φιλε μου οσο και αν δεν θελεις να το παραδεχτεις...εκατομυρια καπνιστες μπορουμε να στο εγγυηθουμε αυτο Τα 5 τσιγαρα σε 1..2..3...10 χρονια θα γινουν κανονικο πακετακι Και για να μπω λιγο στο κλιμα βρισκω τον νεο marlboro εξαιρετικο και φυσικα οποιος ξερει απο στριφτο ξερει οτι ο old holborn ειναι αηδια Δοκιμασε τον με τα γαλαζια rizla να γουσταρεις Λάθος κάνεις. Κάποιοι είναι εθισμένοι στην καφεϊνη και δεν μπορούν έστω και μία μέρα χωρίς καφέ. Σε εμένα όμως δεν έχει γίνει ανάγκη. Μπορώ και 1 μήνα χωρίς καφέ. Απλά μ'αρέσει. Έτσι και εδώ με την νικοτίνη. Μπορεί εσείς οι εκατομμύρια καπνιστές να έχετε τέτοια ψυχοσύνθεση - οργανισμό που εθίζεται εύκολα άλλα κάποιοι άλλοι όχι όπως ο nick( από ότι κατάλαβα) και εγώ. Δεν εχεις δικιο εδω. Εγω καπνιζω εντελως για το χαβαλε και ουτε κατα 1% δεν ειναι εθισμος. Καπνιζω μονο στη δουλεια και εαν βγω για καφε. Διακοπες σχεδον ποτε, σπιτι ποτε. Δλδ μπορει να τυχει να καπνισω και 10 τσιγαρα την ημερα, αλλα μπορει να μη καπνισω καθολου και για 10 ημερες. Εχει 5 χρονια που το κανω αυτο.. Κομπλέ είσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα