Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως προς τον έλεγχο του τσιγάρου, είναι δύσκολο να πεις ότι "θα κάνω τόσα". Βασικά είναι ανάλογα τη διάθεση σου. Αν βαριέμαι, εγώ για παράδειγμα, είναι σίγουρο ότι θα αρχίσω να ανάβω για να περάσει η ώρα, ή αν περνάω καλά, πάλι τα ίδια, απλά πάντα βάζω ένα μέτρο ότι "στη μία ώρα, άντε να κάνεις τόσα τσιγάρα, όχι παραπάνω, μη το γαμήσεις κιόλας".

Απλά προσωπικά, με χαλαρώνει και είναι ένας εύκολος τρόπος ώστε να "ξεφύγεις" από το άγχος των πανελλαδικών που έρχονται.

Πάντως, γνώμη μου αυτό, αν πραγματικά δε το θες, άστο. Είναι χαζό να κάνεις κάτι που δε σε τραβάει, ειδικά αν είναι επιβλαβές, για να σου φεύγει το άγχος και για ένα τόσο μικρό διάστημα, όπως των πανελλαδικών, να σου μείνει μετά συνήθεια το κάπνισμα. Εκτός αυτού, το άγχος θα σου φύγει κατά τη διάρκεια που θα κάνεις το τσιγάρο, μετά τι; Θα ανάβεις απανωτά; :-D

Υπομονή και καλή επιτυχία.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλα χαλαρωτικά πράγματα να καπνίσεις που δεν είναι και τόσο εθιστικά και.. :eek:

Το 'χω υπόψη μου και αυτό.

εμενα με ελεγχει αναλογα με τις καταστασεις ...

γενικος ειμαι χυμα στο κυμα 5 την ημερα και αν...

τελευταια φορα που με 'ελεγξε' καπνισα ενα καπνο σε 5 ωρες...

Και γω κάτι τέτοιο είμαι.

Και γιατί δε δοκιμάζεις τα ηλεκτρονικά; Και κακό, απ'όσο λένε έως τώρα, δε θα κάνεις στον οργανισμό σου, και θα έχεις όποια γεύση θέλεις. Αφού το θες και για μέσα στο σπίτι, ακόμη καλύτερα. Τη νικοτίνη σου θα τη πάρεις. Βέβαια, άλλο το τσιγάρο και άλλο το ηλεκτρονικό, αν και έχω δοκιμάσει να κάνω μόλις μία φορά, και πάλι, η μπαταρία του δεν ήταν φορτισμένη και δε τράβαγε καλά. :-(

Εεε είναι λίγο φλωριά. Είπα ότι κάνω και όταν είμαι με παρέα. Να είναι όλοι με κανονικό, και συ με ηλεκτρονικό πολύ καγκουριά xD

Δημοσ.

Εεε είναι λίγο φλωριά. Είπα ότι κάνω και όταν είμαι με παρέα. Να είναι όλοι με κανονικό, και συ με ηλεκτρονικό πολύ καγκουριά xD

Για αυτό είπα "Αφού το θες και για μέσα στο σπίτι, ακόμη καλύτερα.". Δε πρόσεξα ότι έκανες και έξω.

Δημοσ.

Ως προς τον έλεγχο του τσιγάρου, είναι δύσκολο να πεις ότι "θα κάνω τόσα". Βασικά είναι ανάλογα τη διάθεση σου. Αν βαριέμαι, εγώ για παράδειγμα, είναι σίγουρο ότι θα αρχίσω να ανάβω για να περάσει η ώρα, ή αν περνάω καλά, πάλι τα ίδια, απλά πάντα βάζω ένα μέτρο ότι "στη μία ώρα, άντε να κάνεις τόσα τσιγάρα, όχι παραπάνω, μη το γαμήσεις κιόλας".

Πάντως, γνώμη μου αυτό, αν πραγματικά δε το θες, άστο. Είναι χαζό να κάνεις κάτι που δε σε τραβάει, ειδικά αν είναι επιβλαβές, για να σου φεύγει το άγχος και για ένα τόσο μικρό διάστημα, όπως των πανελλαδικών, να σου μείνει μετά συνήθεια το κάπνισμα. Εκτός αυτού, το άγχος θα σου φύγει κατά τη διάρκεια που θα κάνεις το τσιγάρο, μετά τι; Θα ανάβεις απανωτά; :-D

Υπομονή και καλή επιτυχία.

Είναι το γεγονός ότι περνάω την φάση μου,μάλλον, για αυτό είπα και στην αρχή μετά απο σκεψή + την παρορμητικότητα του χαρακτήρα μου. Τα τσιγάρα τα θέλω έτσι για να τα κάνω που και που αλλά όταν καπνίζω θέλω να το ευχαριστιέμαι για αυτό ζήτησα συμβουλές από σας που γενικά είστε πιο έμπειροι. Όταν κάνω ένα τσιγάρο μετά χαλαρώνω, δεν έχω ανάγκη για άλλο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απλά προσωπικά, με χαλαρώνει και είναι ένας εύκολος τρόπος ώστε να "ξεφύγεις" από το άγχος των πανελλαδικών που έρχονται. Ανησυχώ και λίγο μήπως το τσιγάρο ελέγχει εμένα κι όχι εγώ αυτό, επειδή έχω δει και τους πιο σκληρούς χαρακτήρες να υποκύπτουν.

Ε για να σε χαλαρώνει, μάλλον σου αρέσει.

Btw σόρρυ που παρεμβαίνω και δεν έχω να προτείνω κάτι σχετικά με το αρχικό σου ερώτημα, απλά μια μικρή προειδοποίηση και τελειώνω: Απ τη στιγμή που ήδη το βλέπεις σαν αντι-αγχωτικό, δύσκολα θα αποφύγεις τον εθισμό.

Γνωρίζοντας το αυτό, συνέχισε όπως νομίζεις.

Δημοσ.

Ε για να σε χαλαρώνει, μάλλον σου αρέσει.

Btw σόρρυ που παρεμβαίνω και δεν έχω να προτείνω κάτι σχετικά με το αρχικό σου ερώτημα, απλά μια μικρή προειδοποίηση και τελειώνω: Απ τη στιγμή που ήδη το βλέπεις σαν αντι-αγχωτικό, δύσκολα θα αποφύγεις τον εθισμό.

Γνωρίζοντας το αυτό, συνέχισε όπως νομίζεις.

Δεν ξέρω κατά πόσο η νικοτίνη με επηρεάζει.Νομίζω μηδαμινά. Πόσα τσιγάρα έχω κάνει, δεν έχω έντονη επιθυμία να κάνω και άλλο. Απλά όταν βρίσκεται βρε αδερφέ να κάνεις ένα και να το γουστάρεις στο έπ'ακρο.

Δημοσ.

Είναι το γεγονός ότι περνάω την φάση μου,μάλλον, για αυτό είπα και στην αρχή μετά απο σκεψή + την παρορμητικότητα του χαρακτήρα μου. Τα τσιγάρα τα θέλω έτσι για να τα κάνω που και που αλλά όταν καπνίζω θέλω να το ευχαριστιέμαι για αυτό ζήτησα συμβουλές από σας που γενικά είστε πιο έμπειροι. Όταν κάνω ένα τσιγάρο μετά χαλαρώνω, δεν έχω ανάγκη για άλλο.

Ευχαριστώ.

Πάντως...

Εφόσον δεν είσαι καπνιστής και εφόσον θες να το κάνεις μόνο για την γεύση του/σου...

Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις πίπα.

Είναι απείρως πιο απολαυστική. Τόσο σαν διαδικασία όσο και σαν γεύση.

Οι καπνιστές συνήθως δεν μπορούν να κάνουν γιατί έχουν συνηθίσει να κατεβάζουν τον καπνό (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Δημοσ.

Σκέφτηκα να του το προτείνω, αλλά, θα παίρνει τη πίπα στη καφετέρια; Πολύ αντρίλα ρε παιδί μου. Από το ένα άκρο (ηλεκτρονικό ---> που το χαρακτήρισε και gay αν θυμάμαι καλά), πάμε στο εντελώς άλλο άκρο.

Για το σπίτι, καλή είναι. Βέβαια, ένας καλός καπνός πίπας (π.χ. Skandinavik - 14€), θέλει κάποια χρήματα παραπάνω από το στριφτό.

Δημοσ.

Πάντως...

Εφόσον δεν είσαι καπνιστής και εφόσον θες να το κάνεις μόνο για την γεύση του/σου...

Σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις πίπα.

Οι καπνιστές συνήθως δεν μπορούν να κάνουν γιατί έχουν συνηθίσει να κατεβάζουν τον καπνό (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Ο ναργιλές λέει;

Edit: Βασικά διάβασα στο wikipedia ότι ο ναργιλές είναι χειρότερος από τσιγάρο, δεν ξέρω αν ισχύει Καπνός ναργιλέ και ο βαθμός επικινδυνότητας του

πάλι λέρωσα το βρακί μου απ' τα γέλια

Μπράβο

Σκέφτηκα να του το προτείνω, αλλά, θα παίρνει τη πίπα στη καφετέρια; Πολύ αντρίλα ρε παιδί μου. Από το ένα άκρο (ηλεκτρονικό ---> που το χαρακτήρισε και gay αν θυμάμαι καλά), πάμε στο εντελώς άλλο άκρο.

Για το σπίτι, καλή είναι. Βέβαια, ένας καλός καπνός πίπας (π.χ. Skandinavik - 14€), θέλει κάποια χρήματα παραπάνω από το στριφτό.

Για πίπα μικρός είμαι ακόμη, πιστεύω. Αλλά θα ψάξω να δω τι παίζει.

Τελικά αγόρασα το Camel Activate και αυτό που έχω να πω είναι απλά τέλειο. Πήρα μία τζούρα κανονική και μετά έσπασα την μπίλια. Πήρα τότε τζούρα και ένοιωσα μια φρεσκάδα στο στόμα μου. Ελαφρύς καπνός. Ούτε τον λαιμό με πείραξε, και γευστικά πολύ ωραίος. Γούσταρα τσιγάρο πραγματικά. Τιμή 3,5€ ( πολύ καλή για μένα).

Γνωρίζει κανείς για το παρόμοιο, από ότι έχω ακούσει, τσιγάρο Lucky Strike Click & Roll ή το Marlboro Blue Ice ; Είναι το ίδιο καλά;

Επιπλέον κρύβουν κανά κίνδυνο αυτά τα τσιγάρα που είναι με μέντα;

Δημοσ.

Ό,τι και τα κανονικά.

Επειδή διάβασα από έναν αναγνώστη στο blog αυτό ότι είναι τα πιο καρκινογόνα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Ο ναργιλές λέει;

Edit: Βασικά διάβασα στο wikipedia ότι ο ναργιλές είναι χειρότερος από τσιγάρο, δεν ξέρω αν ισχύει Καπνός ναργιλέ και ο βαθμός επικινδυνότητας του

Για πίπα μικρός είμαι ακόμη, πιστεύω. Αλλά θα ψάξω να δω τι παίζει.

Ο ναργιλές είναι ωραίος, εάν έχεις κάποιον να στον φτιάξει ή/και εάν κάθεσαι κάπου.

Οι πιο πολλοί έχουν στο νου τους την πίπα που βρομοκοπάει όταν την ανάβει κάποιος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι πιο πολλοί που καπνίζουν πίπα σε καφετέρια είναι τίποτα τελειωμένοι "αποικιοκράτες" που το κάνουν μόνο για το εφέ.

Υπάρχουν και forums ελληνικά για πίπες. Υπάρχουν καπνοί για πίπα που δεν χορταίνεις να τους μυρίζεις όταν τους ανάψει κανείς. Υπάρχουν πίπες που μπορείς άνετα να τις έχεις μέσα στο χέρι σου και να μην φαίνονται και τόσο.

Γνώμη μου; Εάν έχεις 70€ να δώσεις, για αρχή και 20€ κάθε δύο εβδομάδες, για ένα hobby καθαρής απόλαυσης... do it! Δεν θα το μετανιώσεις.

Και η πιπα καλη ιδεα και γω την σκεφτομουν αλλα εξοδο αρκετο...

Μπορει να παρω σε κανα χρονο

Δεν είναι καθόλου έξοδο σε σύγκριση με τα τσιγάρα.

Ένας 12.5g καπνός = 4€ x 30/3 = 40/μήνα + χαρτάκια + φιλτράκια = 50€ περίπου/μήνα.

Ένας καλός καπνός πίπας = 25€ (περίπου) x 30/30 = 25 + μισά φιλτράκια = 28€ περίπου/μήνα.

Όμως, μία καλή πίπα = 50, 60, 70, 80, 100€ + βαλιτσάκι + εργαλείο = 50, 60, 70, 80, 100€ + 30€ (περίπου) = 130€ πάγιο έξοδο.

130€ + 2η πίπα = 200€ περίπου (το μέγιστο, εάν πάρεις καμία τρελή πίπα) για πάντα (=τα δίνεις μία φορά).

Εάν πάρεις μία της σειράς για αρχή και μία καλύτερη μετά = 120€ (περίπου)

Δημοσ.

Ένας 12.5g καπνός = 4€

Για τιμή εξωτερικού μιλάς? Eδώ 4E έχουν τα 25g και 6,20Ε τα 50g. (τα drum που έκανα εγώ, αλλά φαντάζομαι και οι άλλες μάρκες κοντά είναι).

Δημοσ.

Για τιμή εξωτερικού μιλάς? Eδώ 4E έχουν τα 25g και 6,20Ε τα 50g. (τα drum που έκανα εγώ, αλλά φαντάζομαι και οι άλλες μάρκες κοντά είναι).

Όχι, για εσωτερικού αλλά μπερδεύτηκα με τις ποσότητες εξωτερικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...