Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πολυτέ 2005 ...

Μαλλον το παλικαρι ηθελε να στριψει ενα τρι και ενα τετρα :P

Χαχα ισχυει,δν το χα σκεφτει :P .Eγω ειχα παει σε αυτο στο πολυτε

και λεω λες να βγουμε και γνωστοι? :P
  • Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελεύθερη είσοδο έχει το τόπικ.

Το αυτό. Ας σβήσουν το ποστ αν παω κόντρα στους κανονισμούς.

Μαλμπορο light +ρίζλα πράσινα + swan.

Με τον συγκεκριμένο καπνό όσα και να κατεβάσω δε θα με ενοχλήσει καθόλου. Μηδέν σκουπιδακια, ευχάριστος, για μένα πάντα, στο κάπνισμα.

Για καιρούς ή που βαριέμαι να στριψω ή για αλλαγή, αν και το πάω μισό στριφτο και μισο κουτί την εβδομάδα, davidoff κλασικό, τα μπορντο ή μαύρα τέλος πάντων.

Edit: ο χειρότερος, προσωπικά, καπνός που εχω δοκιμάσει, ειναι ο Va Nelle. Έκανα 10 τσιγάρα και τον χάρισα. Μου κατέστρεψε τον λαιμό για κανά διήμερο.

Δημοσ.

Το αυτό. Ας σβήσουν το ποστ αν παω κόντρα στους κανονισμούς.

Μαλμπορο light +ρίζα πράσινα + swan.

Με τον συγκεκριμένο καπνό όσα και να κατεβάσω δε θα με ενοχλήσει καθόλου. Μηδέν σκουπιδακια, ευχάριστος, για μένα πάντα, στο κάπνισμα.

Για καιρούς ή που βαριέμαι να στριψω ή για αλλαγή, αν και το πάω μισό στριφτο και μισο κουτί την εβδομάδα, davidoff κλασικό, τα μπορντο ή μαύρα τέλος πάντων.

Edit: ο χειρότερος, προσωπικά, καπνός που εχω δοκιμάσει, ειναι ο Va Nelle. Έκανα 10 τσιγάρα και τον χάρισα. Μου κατέστρεψε τον λαιμό για κανά διήμερο.

Το marlboro δεν με ενθουσίασε. Ίσως να φταιγαν τα κόκκινα χαρτάκια αλλά οφείλω να πω ότι είναι ο πιο περιποιημένος καπνός.

Για το Va Nelle το χω ακούσει και γω. Τιμή του davidoff?

Δημοσ.

. Τιμή του davidoff?

4€. 20ρι. Βαρύ τσιγάρο το οποίο άλλους τους "γεμίζει" και άλλοι το απεχθάνονται.

Πάντως θα σου έλεγα να δώσεις ακόμη μια ευκαιρία στον μαλμπορο. Εγω δε μπορώ να τον αλλάξω. Γούστα βέβαια ειναι αυτά.

Δημοσ.

4€. 20ρι. Βαρύ τσιγάρο το οποίο άλλους τους "γεμίζει" και άλλοι το απεχθάνονται.

Μάλλον δεν μου κάνει αλλά ευχαριστώ anyway.

Δημοσ.

Μάλλον δεν μου κάνει αλλά ευχαριστώ anyway.

Συνηθια είναι ..τσιγάρο να σου αρέσει στην αρχή δεν υπάρχει...όλα τα ίδια σκατά είναι

Δημοσ.

Το marlboro δεν με ενθουσίασε. Ίσως να φταιγαν τα κόκκινα χαρτάκια αλλά οφείλω να πω ότι είναι ο πιο περιποιημένος καπνός.

Για το Va Nelle το χω ακούσει και γω. Τιμή του davidoff?

Va Nelle απλα υπεροχος..

Κανα 4-4.20 αν θυμαμαι κανα... αυτα τα davidoff ειναι τα πιο βαρια!

Δημοσ.

Συνηθια είναι ..τσιγάρο να σου αρέσει στην αρχή δεν υπάρχει...όλα τα ίδια σκατά είναι

Το παρόν thread δεν προσφέρεται ούτε για συμβουλές κατά του καπνίσματος ούτε για κήρυγμα. Αν δεν επιθυμείτε, μην συμμετέχετε.

Εκτος και αν καπνιζεις. Τότε, Οκ.

Edit: το είπα αυτο για να μην αρχίσει κανά flame.

Δημοσ.

Για τη δουλειά που τα θέλει, δε νομίζω ότι είναι καλή φάση τα εργοστασιακά. Κλασσική αγάπη τα Davidoff, ναι, και βολεύει να 'χεις ενα πακέτο μαύρα Dunhill στο κομοδίνο για να μην κάθεσαι να στρίβεις μετά, αλλά.

TS, δοκίμασε τον καπνό Gauloises. Έχει κάνει καλή εντύπωση σε ανθρώπους που γουστάρουν Holboκίτρινους, Golden Virginia και σε μένα που προτιμώ τους πιο βαριούς και αρωματικούς (πορτοκαλί Holborn, Craven).

Αναφορικά με τα χαρτάκια:

Λευκά: τα πιο χοντρά απ' όλα, αλλά υποτίθεται πιο καθαρό χαρτί, χωρίς χημικά κτλ.

Κόκκινα/πράσινα: τα πιο χοντρά από αυτά που βρίσκεις εύκαιρα, ίδιου πάχους απλώς τα πράσινα έχουν κομμένες γωνίες.

Γαλάζια: λεπτότερα από τα παραπάνω.

Ασημί: τα πιο λεπτά, αλλά πολλοί θα σου πουν ότι γαμάνε τη γεύση γιατί είναι πήχτρα στη ρητίνη για να μη σκίζονται.

Πορτοκαλί: με γεύση γλυκόριζας.

Τα μπλε δεν είμαι βέβαιος τι ακριβώς είναι.

Δημοσ.

Τα πράσινα δεν είναι ίδια με τα κόκκινα.

Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν πλέον των κομμένων γωνιών, αλλά ως καπνιστής "πράσινων" (για χαρτάκια λέω :P ) καταλαβαίνω πότε είναι πράσινο και πότε κόκκινο

Δημοσ.

Δεν έχω καπνίσει ποτέ κόκκινα για να σου πω εμπειρικά, αλλά σύμφωνα με τη Rizla έχουν ακριβώς το ίδιο πάχος.

Μεταξύ μας, δε το πίστεψα ποτέ ούτε εγώ, αλλά "επίσημα" αυτό ισχύει.

Δημοσ.

Για τη δουλειά που τα θέλει, δε νομίζω ότι είναι καλή φάση τα εργοστασιακά. Κλασσική αγάπη τα Davidoff, ναι, και βολεύει να 'χεις ενα πακέτο μαύρα Dunhill στο κομοδίνο για να μην κάθεσαι να στρίβεις μετά, αλλά.

TS, δοκίμασε τον καπνό Gauloises. Έχει κάνει καλή εντύπωση σε ανθρώπους που γουστάρουν Holboκίτρινους, Golden Virginia και σε μένα που προτιμώ τους πιο βαριούς και αρωματικούς (πορτοκαλί Holborn, Craven).

Αναφορικά με τα χαρτάκια:

Λευκά: τα πιο χοντρά απ' όλα, αλλά υποτίθεται πιο καθαρό χαρτί, χωρίς χημικά κτλ.

Κόκκινα/πράσινα: τα πιο χοντρά από αυτά που βρίσκεις εύκαιρα, ίδιου πάχους απλώς τα πράσινα έχουν κομμένες γωνίες.

Γαλάζια: λεπτότερα από τα παραπάνω.

Ασημί: τα πιο λεπτά, αλλά πολλοί θα σου πουν ότι γαμάνε τη γεύση γιατί είναι πήχτρα στη ρητίνη για να μη σκίζονται.

Πορτοκαλί: με γεύση γλυκόριζας.

Τα μπλε δεν είμαι βέβαιος τι ακριβώς είναι.

Τα gauloises πως διαβάζονται; Και κάτι άλλο, πως γίνεται οι αρωματικοί καπνοί και τα γλυκόριζα να κάνουν πιο βαρύ το τσιγάρο; Επίσης μου έχουν πει ότι OH κίτρινο ταιριάζει τρελά με γλυκόριζα, ισχύει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...