Den_kovetai_to_gamidi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Στις 29/7/2020 στις 10:57 ΠΜ, Dante80 είπε Μπράβο, συνέχισε έτσι. Θα δεις πως όσο περνάει ο καιρός θα το θέλεις και λιγότερο. Εγώ πάω για τρεις μήνες τώρα, και απλά με πιάνει η μαλακία μια δυο φορές την ημέρα. Σε 10-20 δευτερόλεπτα φεύγει όμως, αν σκεφτείς κάτι άλλο. Στις 29/7/2020 στις 10:57 ΠΜ, Dante80 είπε Μπράβο, συνέχισε έτσι. Θα δεις πως όσο περνάει ο καιρός θα το θέλεις και λιγότερο. Εγώ πάω για τρεις μήνες τώρα, και απλά με πιάνει η μαλακία μια δυο φορές την ημέρα. Σε 10-20 δευτερόλεπτα φεύγει όμως, αν σκεφτείς κάτι άλλο. Καλησπέρα αλάνια, καπνίζω 8 χρόνια και τα τελευταία 4 κάνω τον old holborn το λευκό με ριζλα πράσινα και φιλτρακια old holborn.. βήχω σα γαϊδούρι κατά μεγάλα τακτικά διάστημα και έχω ένα μόνιμο φράξιμο στο λαιμό.. Ωστόσο, μου αρέσει αρκετά ο συγκεκριμένος καπνός σε σχέση με όσους έχω δοκιμάσει ( μαρλμπορο, βιρτζινια,λακι,) και δε θέλω κάτι πολύ βαρύ.. Να αλλάξω τα χαρτοφιλτρα ή πρέπει να πάω σε άλλο καπνό για να μην έχω θέματα. Δε θέλω να το κόψω, ευχαριστώ 🤷🏼♀️
Dante80 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Den_kovetai_to_gamidi είπε Καλησπέρα αλάνια, καπνίζω 8 χρόνια και τα τελευταία 4 κάνω τον old holborn το λευκό με ριζλα πράσινα και φιλτρακια old holborn.. βήχω σα γαϊδούρι κατά μεγάλα τακτικά διάστημα και έχω ένα μόνιμο φράξιμο στο λαιμό.. Ωστόσο, μου αρέσει αρκετά ο συγκεκριμένος καπνός σε σχέση με όσους έχω δοκιμάσει ( μαρλμπορο, βιρτζινια,λακι,) και δε θέλω κάτι πολύ βαρύ.. Να αλλάξω τα χαρτοφιλτρα ή πρέπει να πάω σε άλλο καπνό για να μην έχω θέματα. Δε θέλω να το κόψω, ευχαριστώ 🤷🏼♀️ Σε πρώτη φάση άλλαξε χαρτάκια και φίλτρα. Αν δεις ότι συνεχίζεται το πρόβλημα τότε άλλαξε καπνό. 1
czarjuly Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Den_kovetai_to_gamidi είπε Καλησπέρα αλάνια, καπνίζω 8 χρόνια και τα τελευταία 4 κάνω τον old holborn το λευκό με ριζλα πράσινα και φιλτρακια old holborn.. βήχω σα γαϊδούρι κατά μεγάλα τακτικά διάστημα και έχω ένα μόνιμο φράξιμο στο λαιμό.. Ωστόσο, μου αρέσει αρκετά ο συγκεκριμένος καπνός σε σχέση με όσους έχω δοκιμάσει ( μαρλμπορο, βιρτζινια,λακι,) και δε θέλω κάτι πολύ βαρύ.. Να αλλάξω τα χαρτοφιλτρα ή πρέπει να πάω σε άλλο καπνό για να μην έχω θέματα. Δε θέλω να το κόψω, ευχαριστώ 🤷🏼♀️ Δοκιμασε τα ασημι τα χαρτακια τα διαφανα καιγονται πιο αργα δεν αφηνουν πολλα καταλοιπα καυσης,τα ασπρα χαρτακια μου φαινονται κι εμενα σκληρα, και το τσιγαρο κραταει περισσοτερο 1
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 επειδη βλεπω οτι γινεται χαμος απο διαφορετικες μαρκες καπνου για στριφτα πλεον, μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο ελαφρυ καπνο, λιγο αρωματικο και σχετικα υγρο? και να μην αφηνει πολλη πικριλα στο στομα? τωρα κανω τον λευκο drum που ειναι λιγο χορτο και με πολυ σκουπιδι μεσα που ειναι σπαστικο, αλλα ειναι ας πουμε ελαφρυς. αγαπημενος μου ηταν ο craven οπως ηταν προ 20ετιας, εχει αλλαξει χαρμανι εδω κ πολλα χρονια οποτε δεν..και ο van nelle αλλα πολυ βαρυς για τα γουστα μου πια
Lilith19 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, duende είπε επειδη βλεπω οτι γινεται χαμος απο διαφορετικες μαρκες καπνου για στριφτα πλεον, μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο ελαφρυ καπνο, λιγο αρωματικο και σχετικα υγρο? και να μην αφηνει πολλη πικριλα στο στομα? τωρα κανω τον λευκο drum που ειναι λιγο χορτο και με πολυ σκουπιδι μεσα που ειναι σπαστικο, αλλα ειναι ας πουμε ελαφρυς. αγαπημενος μου ηταν ο craven οπως ηταν προ 20ετιας, εχει αλλαξει χαρμανι εδω κ πολλα χρονια οποτε δεν..και ο van nelle αλλα πολυ βαρυς για τα γουστα μου πια Ο λευκός Καρέλια έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν ξέρω αν θα σου ταιριάξει όμως αν ο λευκός drum σου φάνηκε ελαφρύς, είναι παρόμοιος σε ένταση. Μετά τον craven να σε καλύψει ελαφρύς δύσκολο!
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Ο λευκός Καρέλια έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν ξέρω αν θα σου ταιριάξει όμως αν ο λευκός drum σου φάνηκε ελαφρύς, είναι παρόμοιος σε ένταση. Μετά τον craven να σε καλύψει ελαφρύς δύσκολο! θα δοκιμασω τον καρελια, για την ωρα πηρα τον marlboro gold ο οποιος ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τον drum και δεν ειναι βαρυς
kostas2523 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια, καπνιζω pueblo γαλαζιο εδω και κανα χρονο μα δεν αντεξα αλλο στα μισα του καπνου να μενουν σκετα τριματα. ειναι πραγματικα ο ιδανικος καπνος για μενα μεχρι που στις 3-4 μερες χαλαει. χρειαζομαι κατι σε medium υγρασια , χωρις αρωματα κλπ , medium προς βαρυς και με παρομοια γευση (o pueblo μου φερνει μια οξυτητα). μεχρι στιγμης ως εναλακτικη εχω παρει marlboro gold και σημερα ασσος ανευ, o gold δεν μαρεσε η γευση του και μεχρι στιγμης ο ασσος μου φαινεται ελαφρυς 😕 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από kostas2523
Fidofonias Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Ξέρω είναι αργά δεν ξέρω καν αν καπνίζεις ακόμα Αλλά αφήνω το σχόλιο εδώ για όσους αρχίσουν Χαρτάκια του παππου μπεζ (άσπρα) Old holbron άσπρο (για τους αρχικους είναι κομπλέ αλλά εγώ κάνω drum μπλέ) Και swan κίτρινα 😁
giorgaras_OGAME Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Με τα τσιγάρα μέντα τι παίζει ξέρει κανένας μόνο το Camel activate υπάρχει πλέον?
al0pix Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2024 Καπνίζω Γκόλντεν Βιρτζίνια τον λευκό (ροζ)με πράσινα η ροζ ριζλα ..πολύ ευχάριστος αρωματικός καπνός ελαφρύς μου βγάζει μια γλύκα σαν βανίλια η μπισκότο, μέτριος σε υγρασία κ ελάχιστα σκουπίδια μεγάλο συν είναι η συσκευασία που διαθέτει θήκη για φιλτρακια και χαρτάκια. Μου αρέσουν οι αρωματικοί καπνοί μου πρότειναν βανελε αλλά βαρύς..κάποια πρόταση;
AristidisZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, al0pix είπε Μου αρέσουν οι αρωματικοί καπνοί μου πρότειναν βανελε αλλά βαρύς..κάποια πρόταση; Holborn πράσινος (αν βγαίνει ακόμα) Θα σου έλεγα και Craven, αλλά είναι παρα πολύ βαρύς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα