Sellers Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τώρα τελευταία έχει γίνει αρκετά της μόδας το ηλεκτρονικό. Γιατί δεν το δοκιμάζεις? Έτσι και πιο οικονομικό θα σου βγει, και πιο υγιεινό. (και λίγο gay βέβαια)
EvilEyes Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αν και μένα γενικά ο λαιμός μου δεν αντέχει πολύ βαρύ τσιγάρο, δε μπορώ να αποχωριστώ τη γεύση του craven. Απλά προσπαθώ να μη τιγκάρω πολύ καπνό στο τσιγάρο, και έτσι βγαίνει ίσως λίγο ελαφρύτερο. Ο συνδυασμός που κάνω είναι craven, rizla γαλάζια και φιλτράκια Old holborn. Παλαιότερα έκανα καρέλια, που είχε ένα πολύ ωραίο άρωμα σα σοκολάτα.
Nihilist Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τώρα τελευταία έχει γίνει αρκετά της μόδας το ηλεκτρονικό. Γιατί δεν το δοκιμάζεις? Έτσι και πιο οικονομικό θα σου βγει, και πιο υγιεινό. (και λίγο gay βέβαια) Δεν το 'χω σκεφτεί αλλά μου ακούγεται καλό. Αν και μένα γενικά ο λαιμός μου δεν αντέχει πολύ βαρύ τσιγάρο, δε μπορώ να αποχωριστώ τη γεύση του craven. Απλά προσπαθώ να μη τιγκάρω πολύ καπνό στο τσιγάρο, και έτσι βγαίνει ίσως λίγο ελαφρύτερο. Ο συνδυασμός που κάνω είναι craven, rizla γαλάζια και φιλτράκια Old holborn. Παλαιότερα έκανα καρέλια, που είχε ένα πολύ ωραίο άρωμα σα σοκολάτα. Α οκ. Τώρα με το καρέλια τι παίζεται; Έχασε αυτό το άρωμα που λες;
LRoi Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Γιατί οι περισσότεροι προτείνουν γαλάζια και όχι ασημί αφού είναι πιο ελαφριά από όσο ξέρω και παίρνεις λιγότερη πίσσα( νομίζω, δεν είμαι σίγουρος). Τα πορτοκαλί που ανέφερες τι είναι; Πιο χοντρά και ο καπνός έχει καλύτερη γεύση; Δοκίμασε και ασημί, δεν χάνεις τίποτα. Τα πορτοκαλί είναι πιο χοντρά και καταλαβαίνεις καλύτερα το τσιγάρο IMHO. Ίσως γι' αυτό κάνω μόνο 5-6 την ημέρα. Κάνω ένα και μετά για 2 ώρες δεν έχω την ανάγκη να ξανανάψω.
Nihilist Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δοκίμασε και ασημί, δεν χάνεις τίποτα. Τα πορτοκαλί είναι πιο χοντρά και καταλαβαίνεις καλύτερα το τσιγάρο IMHO. Ίσως γι' αυτό κάνω μόνο 5-6 την ημέρα. Κάνω ένα και μετά για 2 ώρες δεν έχω την ανάγκη να ξανανάψω. Καλή φάση
Cossutius. Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τώρα τελευταία έχει γίνει αρκετά της μόδας το ηλεκτρονικό. Γιατί δεν το δοκιμάζεις? Έτσι και πιο οικονομικό θα σου βγει, και πιο υγιεινό. (και λίγο gay βέβαια) Σωστός. Όμως ειναι και το στυλ που επιθυμείς να έχεις. Ας πούμε ο καπνός έγινε διάσημος όχι μόνο επειδή είχε ωραία γεύση (εγω είμαι τύπος που δε μπορω να καπνίσω καπνό με τη καμία ας πούμε), αλλά και επειδή δίνει στυλ. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο...ντελικάτο. Ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα καριερίστρια ή σε άντρα γιαπη ρε παιδί μου. Ο καπνός ειναι πιο...αλήτικος Απο κάθε άποψη :-P
Luxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εγω καπνιζω κατα προτεραιοτητα Craven/Virginia κιτρινο/Camel με ασημι χαρτακια και swan κιτρινα extra slim. Δε μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτεροι καπνιζουν holborn κιτρινο. Αθλιος ειναι! Τα ασημι micron πρωτη φορα τα βλεπω! Καλη φαση, θα τα δοκιμασω!
arianos16 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Craven rizzla γαλαζια swan κιτρινα. Camel rizzla μαυρα swan κιτρινα. Lucky Strike rizzla γαλαζια swan κιτρινα. Golden Virginia πρασσινος rizzla γαλαζια swan κιτρινα. Μερικες φορες αντι για rizzla γαλαζια παιρνω ή raw ή ocb
Luxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ποια η διαφορα απο τα rizzla μαυρα,κοκκινα και πορτοκαλι (οχι τα γλυκοριζα) ;
arianos16 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ποια η διαφορα απο τα rizzla μαυρα,κοκκινα και πορτοκαλι (οχι τα γλυκοριζα) ; ολα εχουν να κανουν με την πισσα που εχει το καθε χαρτακι. μετα υπαρχουν μικρο διαφορες οπως κομενες οι κατω γωνιες, περρισοτερες "τρυπες" στα χαρτακια και αλλα απο το υλικο που ειναι φτιαγμενα.. επισης αμα googlαρεις θα δεις οτι τα φτιαχνουν και για ειδικες καταστασεις π.χ. τα ασημι με την ιδεα οτι θα τα καπνιζει οδηγος κλπ
greekboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 για να ειμαι και οντοπικ Holdborn yellow+rizla silver/micron/light blue(οποιο κατσει με σειρα προτιμησης)+rizla φιλτρακια και μια ερωτηση σχετικη/ασχετη: επειδη βλεπω οτι οι περισοτεροι προτεινεται swan φιλτρακια...δεν εχετε παρατηρησει την "πικριλα" που βγαζουν προς το τελος του τσιγαρου σε αντιθεση με τα rizla? ή απλα εγω ειμαι περιεργος...οταν το παρατηρησα δεν ξαναπηρα διαφορετικα φιλτρακια και προτεινω σε ολους τα rizla απο τοτε..
arianos16 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δεν εχουν να λενε τα φιλτρακια πραγματικα.. Τα swan ειναι αρκετα πλαστικα.. Βεβαια ας παρει να δοκιμασει και να παρει οποια του καθονται καλυτερα αλλα εγω επειδη δεν ειχα θεμα το βρισκω ανουσιο να δινω 50 λεπτα παραπανω για το τιποτα!
arianos16 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ποια κοστιζουν 50 λεπτα παραπανω; τα rizla ειναι πιο ακριβα απο τα swan αλλα η τιμη ειναι ενδεικτικη σε σχεση με το δικο μου ψιλικατζιδικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα