Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NicKtheGreeK97 είπε

Παιδια γνωμες για Pueblo kai Van nelle? Ηθελα να τους δοκιμασω αλλα βλεπω οτι ειναι ξηροι και σκληροι καπνοι

Και γω  θα ήθελα γνώμες για αυτούς τους 2 καπνούς επειδή θέλω να τους δοκιμάσω και πιο πολύ θέλω να δοκιμάσω τον van nelle επειδή έχω ανάμεικτες κρίτικες και εχω απορια να τον δοκιμάσω 

Δημοσ.

Pueblo δεν εχω γνωμη,ο van nelle ειναι σχετικα βαρυς και αρωματικος καπνος,εμενα στα γουστα μου ηταν κομπλε και με γεμιζε πολυ σε σχεση με αλλους καπνους που εκανα εαν δεν εβρισκα(lucky strike,old holborn μπλε). Τωρα κανω ασσο ανευ,καλος καπνος,δεν εχει κλαρια μεσα και θυμιζει το αρωμα του σε εναν καλο λαθραιο που επαιρνα πριν 3-4 χρονια.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασα lucky strike. Για καποιο λογο αφηνει λιγο ως καθολου θριμματα, ομως στο τελος του τσιγαρου παπαριαζει το φιλτρακι. Αδιαφορη γευση, καλη υγρασια και συσταση και ανυπαρκτα σκουπιδακια. Ομως δεν θα τον ξανακανα γιατι μου καθεται καπως βαρυς και αν τυχει να κανω πολλα καμια φορα νιωθω ενα τσιμπιματακι στον φαρυγγα οταν κανω τζουρες.

Δημοσ.
Στις 11/6/2020 στις 3:02 ΜΜ, NicKtheGreeK97 είπε

Παιδια γνωμες για Pueblo kai Van nelle? Ηθελα να τους δοκιμασω αλλα βλεπω οτι ειναι ξηροι και σκληροι καπνοι

Pueblo μπλε που εκανα παλια, μ'αρεσε πολυ αλλα στεγνωνει πολυ γρηγορα, τυπου 2-3 μερες μετα το ανοιγμα καπνιζεις τριμματα. Μου εχουν πει για τις υγραντικες πετρες, αλλα δεν ασχοληθηκα. Γενικα βαρυς καπνος, αλλα καθοταν καλα στο λαιμο μου.

Van Nelle, πολυ αρωματικος, βαρυς, και κακοκομμενος. Θα βρεις κλωναρια μεσα. Κι αυτος μου καθοταν καλα, αλλα με κουρασε η γευση του μετα απο ενα διαστημα.

• Like 2
Δημοσ.
On 27/06/2020 at 15:20, NicKtheGreeK97 said:

Δοκιμασα lucky strike. Για καποιο λογο αφηνει λιγο ως καθολου θριμματα, ομως στο τελος του τσιγαρου παπαριαζει το φιλτρακι. Αδιαφορη γευση, καλη υγρασια και συσταση και ανυπαρκτα σκουπιδακια. Ομως δεν θα τον ξανακανα γιατι μου καθεται καπως βαρυς και αν τυχει να κανω πολλα καμια φορα νιωθω ενα τσιμπιματακι στον φαρυγγα οταν κανω τζουρες.

Θυμάμαι όταν κάπνιζα ο καπνός Lucky ήταν χάλια χαχαχα. Όμως τα Lucky ήταν το καλύτερο τσιγάρο για μένα. Τα Marlboro δε μου άρεσαν και από καπνούς ο Golden Virginia ίσως να ήταν και ο καλύτερος που είχα κάνει...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν αυτό τον καιρό έψαχνα για έναν ελαφρύ καπνο γιατί με κουρασαν αυτά που καπνίζω συνήθως  και μπορώ να πω ότι βρήκα τον τέλειο συνδυασμό 

Old holborn άσπρος 

Χαρτάκια oldholborn ασημί 

Φιλτρακια του παππού τα slim με άνθρακα 

Μου άρεσε πολύ αυτός ο συνδυασμός και μάλλον θα τον κρατήσω αρκετό καιρό 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αρχίσει να το "βαριέμαι" μετα απο 6~ χρόνια που καπνίζω, ασε που βήχω κιόλας το πρωί και νομίζω φταίει αυτό. Μήπως ήρθε η ώρα; έχει κανείς τιπς σχετικά με αυτό;

Δημοσ.
Στις 6/7/2020 στις 10:36 ΠΜ, simplemaths είπε

Έχω αρχίσει να το "βαριέμαι" μετα απο 6~ χρόνια που καπνίζω, ασε που βήχω κιόλας το πρωί και νομίζω φταίει αυτό. Μήπως ήρθε η ώρα; έχει κανείς τιπς σχετικά με αυτό;

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι το κόψεις μαχαίρι

Η πρώτη εβδομάδα είναι η δύσκολη μετά θα είσαι καλύτερα και όσο περνάει ο καιρός δε θα το θες 

Τό πολύ πολύ να σου λυπεί η γεύση του καπνού που προσωπικά είναι το μόνο που μου λείπει όταν το κόβω για ένα διάστημα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δοκιμασα κι εγω Marlboro red, καλη συσκευασια, ικανοποιητικη υγρασια, ελαχιστα σκουπιδακια και δεν αφηνει θριμματα και αδιαφορη γευση και αρωμα. Ωστοσο για καποιο λογο δε με τρελανε. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NicKtheGreeK97 είπε

Δοκιμασα κι εγω Marlboro red, καλη συσκευασια, ικανοποιητικη υγρασια, ελαχιστα σκουπιδακια και δεν αφηνει θριμματα και αδιαφορη γευση και αρωμα. Ωστοσο για καποιο λογο δε με τρελανε. 

Λογικό να μη σε τρέλανε επειδή δε είναι κάτι "wow" αλλά είναι πολυ καλός καπνός 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/7/2020 στις 10:36 ΠΜ, simplemaths είπε

Το έκοψα τώρα με την καραντίνα προσωπικά, ήταν μια καλή ευκαιρία (η άδειά μου έπεσε Πάσχα φέτος, και δεν μπορούσα να πάω πουθενά).

Τρία πράγματα. 

1. Να πας οργανωμένα  ---> Κανόνισε οπωσδήποτε ένα τριήμερο και κλείσου σπίτι. Η πρώτη εβδομάδα είναι η πιο δύσκολη όντως, αλλά αυτό που είδα σε μένα είναι πως τα περισσότερα στερητικά τα περνάς τις πρώτες τρεις - τέσσερις μέρες. Βέβαια, εγώ κάπνιζα δύο+ δεκαετίες, και πολύ, οπότε από άτομο σε άτομο θα πρέπει να αλλάζει αυτό. Nevertheless, καλύτερα κόλλα κανένα ρεπό για την επίθεση, αν είσαι στα αρχικά του κοψίματος και πρέπει να δουλέψεις κιόλας θα είναι πολύ δυσκολότερο νομίζω. Προσωπικά, με τα τρελά στερητικά που πέρασα τις πρώτες μέρες - πρεζεκέ κανονικά - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το έκοβα αν έπρεπε να δουλεύω κλπ.   

2. Να το κόψεις μαχαίρι ---> Δεν λειτουργούν τα διάφορα ημίμετρα για τον περισσότερο κόσμο. Το μαχαίρι είναι πάντα η μέθοδος με την μεγαλύτερη στατιστική επιτυχία. No buts or ifs. Οπότε ξεκίνα έτσι και αν αποτύχεις τότε πήγαινε σε άλλη λύση. 

3. Καλύτερα να μασάς παρά να.. ---> Όχι νικοτίνης, απλή. Είδα προσωπικά πως και με την λιγούρα βοήθησε, και με το να έχει κάτι το στόμα να κάνει - έναντι τζούρας. Πάρε ΕΛΜΑ με μαστίχα χωρίς ζάχαρη και δώσε του να καταλάβει. Την πρώτη εβδομάδα πόνεσαν τα σαγόνια μου με το μάσημα, αλλά νομίζω ειλικρινά πως αυτό με έσωσε και δεν φούμαρα. 

Good luck! Η πρώτη εβδομάδα τσουρουφλάει, η δεύτερη καίει και τρίτη γαργαλάει. Μετά είσαι ελεύθερος...σχεδόν (κλείνω δίμηνο και αραιά και που μου έρχεται μια μαλακία στο κεφάλι...φεύγει γρήγορα όμως).  Τα οφέλη όμως απίστευτα! Όσφρηση, γεύση, αντοχή, σεξ, διάθεση, λεφτά, υγεία, υγιεινή, κακοσμία κ.α. 

υγ: Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έχω στην κυριολεξία βάλει φωτιά σε περίπου 80.000-90.000€ έως σήμερα λόγω αυτής της μαλακίας..Ο__ο

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελευταιος καπνος που δοκιμαζω, van nelle... Η συσκευασια ειναι αθλια, εχει ενα περιεργο "πλαστικο" αρωμα και πολλα σκουπιδια. Μετρια υγρασια που την κραταει και ελαχιστα θριμματα. Ομως η γευση του σε γεμιζει ευχαριστα, ειναι ο μονος αρωματικος καπνος που μου αρεσε.

Μπορω να πω ομως οτι κολλησα με καμελ μπλε. Για μενα ειναι τελειος σε ολα και φοβερος συνδυασμος με ολντ χολμπορν φιλτρακια και γαλαζια ριζλα χαρτακια.

Δημοσ.
Στις 12/7/2020 στις 11:31 ΜΜ, Dante80 είπε

Το έκοψα τώρα με την καραντίνα προσωπικά, ήταν μια καλή ευκαιρία (η άδειά μου έπεσε Πάσχα φέτος, και δεν μπορούσα να πάω πουθενά).

Τρία πράγματα. 

1. Να πας οργανωμένα  ---> Κανόνισε οπωσδήποτε ένα τριήμερο και κλείσου σπίτι. Η πρώτη εβδομάδα είναι η πιο δύσκολη όντως, αλλά αυτό που είδα σε μένα είναι πως τα περισσότερα στερητικά τα περνάς τις πρώτες τρεις - τέσσερις μέρες. Βέβαια, εγώ κάπνιζα δύο+ δεκαετίες, και πολύ, οπότε από άτομο σε άτομο θα πρέπει να αλλάζει αυτό. Nevertheless, καλύτερα κόλλα κανένα ρεπό για την επίθεση, αν είσαι στα αρχικά του κοψίματος και πρέπει να δουλέψεις κιόλας θα είναι πολύ δυσκολότερο νομίζω. Προσωπικά, με τα τρελά στερητικά που πέρασα τις πρώτες μέρες - πρεζεκέ κανονικά - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το έκοβα αν έπρεπε να δουλεύω κλπ.   

2. Να το κόψεις μαχαίρι ---> Δεν λειτουργούν τα διάφορα ημίμετρα για τον περισσότερο κόσμο. Το μαχαίρι είναι πάντα η μέθοδος με την μεγαλύτερη στατιστική επιτυχία. No buts or ifs. Οπότε ξεκίνα έτσι και αν αποτύχεις τότε πήγαινε σε άλλη λύση. 

3. Καλύτερα να μασάς παρά να.. ---> Όχι νικοτίνης, απλή. Είδα προσωπικά πως και με την λιγούρα βοήθησε, και με το να έχει κάτι το στόμα να κάνει - έναντι τζούρας. Πάρε ΕΛΜΑ με μαστίχα χωρίς ζάχαρη και δώσε του να καταλάβει. Την πρώτη εβδομάδα πόνεσαν τα σαγόνια μου με το μάσημα, αλλά νομίζω ειλικρινά πως αυτό με έσωσε και δεν φούμαρα. 

Good luck! Η πρώτη εβδομάδα τσουρουφλάει, η δεύτερη καίει και τρίτη γαργαλάει. Μετά είσαι ελεύθερος...σχεδόν (κλείνω δίμηνο και αραιά και που μου έρχεται μια μαλακία στο κεφάλι...φεύγει γρήγορα όμως).  Τα οφέλη όμως απίστευτα! Όσφρηση, γεύση, αντοχή, σεξ, διάθεση, λεφτά, υγεία, υγιεινή, κακοσμία κ.α. 

υγ: Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έχω στην κυριολεξία βάλει φωτιά σε περίπου 80.000-90.000€ έως σήμερα λόγω αυτής της μαλακίας..Ο__ο

Έκλεισα μια βδομάδα τώρα και πράγματι πονάνε οι πρώτες 3-4 μέρες. Θα δούμε πως θα πάει !

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, simplemaths είπε

Έκλεισα μια βδομάδα τώρα και πράγματι πονάνε οι πρώτες 3-4 μέρες. Θα δούμε πως θα πάει !

Μπράβο, συνέχισε έτσι. Θα δεις πως όσο περνάει ο καιρός θα το θέλεις και λιγότερο. Εγώ πάω για τρεις μήνες τώρα, και απλά με πιάνει η μαλακία μια δυο φορές την ημέρα. Σε 10-20 δευτερόλεπτα φεύγει όμως, αν σκεφτείς κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Dante80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...