BillG88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 58 λεπτά πριν, NicKtheGreeK97 είπε Μου ειπε συναδελφος χθες πως ο μπλε ντραμ ειναι πολυ βαρυς, σου καιει το λαιμο, ειναι ξηρος, και βρισκεις μεχρι και τον ξυλοκοπο μεσα στον καπνο. Δεν αντεξε και τον εδωσε. Και ο ιδιος ανθρωπος καπνιζει craven, οποτε καταλαβαινεις για ποσο βαρυ καπνο μιλαμε. Προσωπικη αποψη ωστοσο δεν εχω. Γνωμη για ασσο και ασσο ανευ? Θενξ για τη απάντηση. Προσωπικά δε έχω καπνίσει κανέναν από τους δύο. Αλλά δεν έχω ακούσει κακα λογια 1
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και παλι, πηρα τις προαλλες Marlboro gold και μου αρεσε παρα πολυ, αδιαφορη γευση οπως μου αρεσει (θυμιζει εργοστασιακο), ωραια συσταση, καταλληλη υγρασια και καθολου σκουπιδακια. Παρολα αυτα δεν ηταν με τιποτα 30 γραμμαρια που ελεγε η συσκευασια και τελειωσε πολυ γρηγορα. Εχετε καποια γνωμη για Marlboro red? Tα van elle και lucky strike εχουν διαφορετικες εκδοσεις ή ειναι ενα version? Eπισης καμελ μπλε ή κιτρινο, ποια η διαφορα? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από NicKtheGreeK97
BillG88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, NicKtheGreeK97 είπε Καλησπερα και παλι, πηρα τις προαλλες Marlboro gold και μου αρεσε παρα πολυ, αδιαφορη γευση οπως μου αρεσει (θυμιζει εργοστασιακο), ωραια συσταση, καταλληλη υγρασια και καθολου σκουπιδακια. Παρολα αυτα δεν ηταν με τιποτα 30 γραμμαρια που ελεγε η συσκευασια και τελειωσε πολυ γρηγορα. Εχετε καποια γνωμη για Marlboro red? Tα van elle και lucky strike εχουν διαφορετικες εκδοσεις ή ειναι ενα version? Eπισης καμελ μπλε ή κιτρινο, ποια η διαφορα? Φίλε καλησπέρα ισχύει πως ο Marlboro είναι πολύ ωραίος καπνος .. ο red είναι αρκετά πιο δυνατός καπνος από τον gold με πλουσια πικάντικη γεύση και άρωμα που θυμίζει εργοστασιακό.. επειδή έχω κάποιους μήνες δε ξέρω να σου πω αν έχουν μειώσει να την ποσότητα.. Στον lucky strike και στον Van elle μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μία έκδοση, τους camel δε τους έχω δοκιμάσει αλλά από ότι ξέρω ο μπλε είναι ο light όπως ο Marlboro gold και ο κίτρινος είναι ο κανονικός Άμα τους καπνίζει κάποιος τον καπνό κάμελ αν θέλει ας γράψει μια κριτική επειδή έχω απορία να τον δοκιμάσω και θέλω να ξέρω πάνω κάτω πως είναι.. Επίσης έχω απορία να δοκιμάσω τον καπνό Marlboro touch ..εχω ακούσει ότι είναι ωραίος και λίγο αρωματικός.. 1
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Σ ευχαριστω πολυ φιλε, λογικα θα δοκιμασω μπλε καμελ στο μελλον οποτε θα σε ενημερωσω. Προς το παρον πηρα ασσο ανευ, αν και καλος δε μου αρεσε οσο ο μαλμπορο, σα να καιει λιγο το λαιμο και ισως ειναι λιγο πιο ξηρος απο οσο θα ηθελα. Στο μελλον φανταζομαι θα χασει κι αλλη υγρασια γιατι δεν εχει ζιππερ δυστυχως. Παντως δεν εχει σκουπιδακια και στριβει ωραια τσιγαρα. 1
BillG88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, NicKtheGreeK97 είπε Σ ευχαριστω πολυ φιλε, λογικα θα δοκιμασω μπλε καμελ στο μελλον οποτε θα σε ενημερωσω. Προς το παρον πηρα ασσο ανευ, αν και καλος δε μου αρεσε οσο ο μαλμπορο, σα να καιει λιγο το λαιμο και ισως ειναι λιγο πιο ξηρος απο οσο θα ηθελα. Στο μελλον φανταζομαι θα χασει κι αλλη υγρασια γιατι δεν εχει ζιππερ δυστυχως. Παντως δεν εχει σκουπιδακια και στριβει ωραια τσιγαρα. Ο Άσσος Έχει καθόλου τεχνιτα αρώματα η μόνο άρωμα καπνού? Ναι ίσχυει ότι θα χάσει αρκετή υγρασία..
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μακαρι να μπορουσα να σε απαντησω με σιγουρια αλλα δε με λες και ακριβως γνωστη για να μπορω να το προσδιορισω... Αυτο που ισως καταλαβα ειναι οτι εχει ενα ελαφρυ αρωμα κακαο αλλα χωρις να αλλαζει ιδιαιτερα τη γευση του. 1
BillG88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, NicKtheGreeK97 είπε Μακαρι να μπορουσα να σε απαντησω με σιγουρια αλλα δε με λες και ακριβως γνωστη για να μπορω να το προσδιορισω... Αυτο που ισως καταλαβα ειναι οτι εχει ενα ελαφρυ αρωμα κακαο αλλα χωρις να αλλαζει ιδιαιτερα τη γευση του. Οκ θενξ για τη απάντηση Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και αυτόν τον καπνό 1
BillG88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/5/2020 στις 7:17 ΜΜ, BillG88 είπε Σήμερα μου πρότεινε η παρέα να δοκιμάσω golden Virginia πράσινο και σκέφτομαι να τον πάρω απλά ελπίζω να μην πάει χαμένο το σακούλι Επεξ/σία 22 Μαΐου 2020 από BillG88
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ κλασικος καπνος και σαν τον καρελια ή θα τον λατρεψεις ή θα τον μισησεις, οι πιθανοτητες τεινουν προς το δευτερο. Εγω θα σου προτεινα να κανεις 2-3 τρακες να δοκιμασεις γιατι κατα πασα πιθανοτητα τζαμπα θα παει. Προσωπικα δεν θα ξαναεκανα ποτε ουτε απο τρακα. Ασσος ανευ τελικα αποδειχτηκε πολυ βαρυς για γερους καπνιστες, ελαφρυ αρωμα κακαο αλλα ειναι ξηρος και ξηραινεται ακομα παραπανω γρηγορα, σου καιει το λαιμο και μαζευει υπερβολικα πολλα θρυμματα (προς το τελος ειναι σα να απλωνεις ριγανη στο χαρτακι). Τωρα πηρα καμελ μπλε, ισως ειναι ο καλυτερος που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μαζι με το χρυσο μαλμπορο, στριβει καλα, ικανοποιητικη υγρασια και η συσκευασια κλεινει, ελαχιστα σκουπιδια, και πρωτη φορα μπορω να πω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ συνδυασμος μαζι με τα ολντ χολμπορν φιλτρακια και γαλαζια ριζλα που παιρνουμε οι περισσοτεροι και χρησιμοποιω κι εγω σε ολους τους καπνους. Γενικα ειναι απαλος με αδιαφορη γευση, οπως τον θελω. Στην πορεια θα δειξει αν αλλαξει κατι. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2020 από NicKtheGreeK97
BillG88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, NicKtheGreeK97 είπε Πολυ κλασικος καπνος και σαν τον καρελια ή θα τον λατρεψεις ή θα τον μισησεις, οι πιθανοτητες τεινουν προς το δευτερο. Εγω θα σου προτεινα να κανεις 2-3 τρακες να δοκιμασεις γιατι κατα πασα πιθανοτητα τζαμπα θα παει. Προσωπικα δεν θα ξαναεκανα ποτε ουτε απο τρακα. Ασσος ανευ τελικα αποδειχτηκε πολυ βαρυς για γερους καπνιστες, ελαφρυ αρωμα κακαο αλλα ειναι ξηρος και ξηραινεται ακομα παραπανω γρηγορα, σου καιει το λαιμο και μαζευει υπερβολικα πολλα θρυμματα (προς το τελος ειναι σα να απλωνεις ριγανη στο χαρτακι). Τωρα πηρα καμελ μπλε, ισως ειναι ο καλυτερος που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μαζι με το χρυσο μαλμπορο, στριβει καλα, ικανοποιητικη υγρασια και η συσκευασια κλεινει, ελαχιστα σκουπιδια, και πρωτη φορα μπορω να πω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ συνδυασμος μαζι με τα ολντ χολμπορν φιλτρακια και γαλαζια ριζλα που παιρνουμε οι περισσοτεροι και χρησιμοποιω κι εγω σε ολους τους καπνους. Γενικα ειναι απαλος με αδιαφορη γευση, οπως τον θελω. Στην πορεια θα δειξει αν αλλαξει κατι. Τελικά δε τον πήρα τον virginia και μάλλον θα κάνω κάνα τρακα όπως είπες Μμ ίσος να τον δοκιμάσω τον κάμελ..Αλλά τον άσσο μάλλον δε θα τον δοκιμάσω επειδή μου έχουν πει και άλλοι αυτό π μ λες εσύ, ότι στη αρχή είναι καλος αλλά μετά χάνει την υγρασία του και γίνεται βαρύς και κάνει πολλά θρυμματα Θενξ για το review του camel! 1
mp123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, BillG88 είπε Τελικά δε τον πήρα τον virginia και μάλλον θα κάνω κάνα τρακα όπως είπες Μμ ίσος να τον δοκιμάσω τον κάμελ..Αλλά τον άσσο μάλλον δε θα τον δοκιμάσω επειδή μου έχουν πει και άλλοι αυτό π μ λες εσύ, ότι στη αρχή είναι καλος αλλά μετά χάνει την υγρασία του και γίνεται βαρύς και κάνει πολλά θρυμματα Θενξ για το review του camel! Και καλά έκανες.Εμενα μου φέρνει μια μυρωδιά κάπως.Καπνος μόνο ο Καρέλια ο πορτοκαλί ,
BillG88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, mp123 είπε Και καλά έκανες.Εμενα μου φέρνει μια μυρωδιά κάπως.Καπνος μόνο ο Καρέλια ο πορτοκαλί , Όντος είναι ωραίος τον παίρνω που και που όταν θέλω κάτι αρωματικό
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) για πείτε μου τι ακριβώς παίζει με ελληνικούς καπνούς delph και stim .είναι ένα είδος cheat για μικρότερη φορολογία και τον χρησιμοποιούν για στριφτά ή σαν πουρακια ? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από kage
mp123 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, kage είπε για πείτε μου τι ακριβώς παίζει με ελληνικούς καπνούς delph και stim .είναι ένα είδος cheat για μικρότερη φορολογία και τον χρησιμοποιούν για στριφτά ή σαν πουρακια ? Κάτι πευκοβελόνες είναι . Δεν κάνουν ούτε για προσάναμμα.
BillG88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, mp123 είπε Κάτι πευκοβελόνες είναι . Δεν κάνουν ούτε για προσάναμμα. Χαχα συμφωνώ απόλυτα Τα μόνα πουρακια τέτοιου είδους που μου αρέσουν είναι τα alcapone και τα πουρακια τις marlboro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα