Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, akis_tzev είπε

Τον καπνίζω απο το 2002...Οπότε μόνο για μια στο τοσο δεν είναι για εμένα!!! :)

Φαντάζομαι δε θα καπνίζεις πολύ ε ;

Επειδή εγώ είμαι στα ~20 τσιγάρα ημερησίως δε τον σηκώνω για συνέχεια 

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω γυρίσει στα έξτρα σλιμ των 5,3 χιλιοστών,βασανιζομαι λιγάκι με το στρίψιμο, ειδικά αν είναι κρύα τα δάχτυλα, αλλά καλύτερη γεύση και λιγότερα έξοδα.

Δημοσ.
Στις 29/3/2019 στις 5:28 ΜΜ, AristidisZ είπε

Φαντάζομαι δε θα καπνίζεις πολύ ε ;

Επειδή εγώ είμαι στα ~20 τσιγάρα ημερησίως δε τον σηκώνω για συνέχεια 

Τοσα κάνω και εγώ..Ίσως και παραπάνω....

Δημοσ.

Τον wolfway που προτείνετε γενικώς, που τον βρίσκουμε; Έχω ρωτήσει σε αρκετά περίπτερα-ψιλικατζίδικα και δεν τον έχει-γνωρίζει κανείς.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, antbyron είπε

Τον wolfway που προτείνετε γενικώς, που τον βρίσκουμε; Έχω ρωτήσει σε αρκετά περίπτερα-ψιλικατζίδικα και δεν τον έχει-γνωρίζει κανείς.

Πάρτους ένα τηλ να ρωτήσεις για το δίκτυο τους...

https://wolfwaytobacco.gr/el/

Δημοσ.

Κοίτα ρε φίλε, γενικά είναι περισσότερο θέμα προσωπικού γούστου, γεύσης κλπ. 
Προσωπικά μ' αρέσουν οι βαριοί καπνοί (τώρα κάνω Άσσο καφέ), τα λεπτά χαρτάκια (χαρτάκια του παππού) και τα έξτρα σλιμ φίλτρα (σουάν ή ολντ χόλμπορν, το ίδιο μου κάνει)
Κάποιοι προτιμούν αρωματικούς, άλλοι προτιμούν ελαφριούς, άλλοι κάτι ενδιάμεσο και πάει λέγοντας.
Γενικά από χαρτάκια νομίζω οι περισσότεροι καπνιστές πάντως προτιμούν τα σχετικά λεπτά, δηλαδή είτε τα μπεζ του παππού ή ρίζλα ασημί ή γαλάζιο
Από καπνούς είναι τελείως στην κρίση σου
Πιο βαριοί: Άσσος καφέ, Van nelle, old holborn μπλε (που προσωπικά τον σιχαίνομαι γιατί είναι και αρωματικός)
Πιο ελαφριοί: Καρέλιας λευκός, old holborn λευκός, άσσος λευκός, γενικά τα λευκά πακέτα
Αρωματικοί: old holborn κίτρινος, καρέλιας πορτοκαλολευκός, drum μπλε
Κάτι ίσως πιο ενδιάμεσο: lucky strike, drum καφέ (παλιά λεγόταν natural και ήταν ωραίος, τώρα τον έχουν χαλάσει)

H wolfway δεν είναι μάρκα καπνού αλλά η εταιρία, οι καπνοί τους είναι οι Medusa, Έπος και κάτι άλλοι. Ο Έπος ο μπλε που είχα δοκιμάσει ακόμα και για μένα ήταν βαρύς

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεις να πάρεις  old hourbour άσπρο με rizla micron και swan κίτρινα

Εγώ είχα τον πρασινο καπνό μου είχε γα@@σει τον λαιμό τώρα δοκιμάσω τον άσπρο και ειναι καλυτερος

Δημοσ.

Μπορεις να πάρεις  old hourbour άσπρο με rizla micron και swan κίτρινα

Εγώ είχα τον πρασινο καπνό μου είχε γα@@σει τον λαιμό τώρα δοκιμάσω τον άσπρο και ειναι καλυτερος

Δημοσ.

Μιλώντας για το Λυκoδρόμιο, εδώ και ένα χρόνο περίπου κάνω τον Medusa Wolfway με rizla micron και κίτρινα swan. Τον είχα κόψει τον καπνό χρόνια (έκανα τσιγάρο), και από τότε που επέστρεψα έχω δει μια διαφορά τόσο στο πορτοφόλι όσο και στην γεύση.

Δημοσ.

Φίλοι Έχω δοκιμάσει αρκετούς καπνούς αλλά δεν έχω καταλειξη σε κάποιον (old holborn κίτρινος-πράσινος-καρελιας λευκός) όλους αυτούς με τα ασημί γαλάζια-ασημί  χαρτακια και κάποιες φορές τα drum μπλε χαρτακια. Σκέφτομαι να δοκιμάσω craven επειδή έχω ακούσει καλά λόγια.  Θα ήθελα  να μου προτείνετε καπνούς και χαρτακια..Μέχρι στιγμής καπνίζω καρελια φιλτρο και west κόκκινο 😝

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 16/4/2012 στις 9:04 ΜΜ, Nihilist είπε

Ενδιαφέρον αυτό. Λες να 'ταν ιδέα μου ότι τσιγάρο από πακέτο σε ενοχλεί πιο πολύ;

πλάκα πλάκα ισχύει αυτό. Έχω την ίδια εντύπωση και γιαυτό έχω μείνει στα στριφτά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια καπνιστης στριφτου παλιοτερα μιας και ειπα να το ξαναγυρισω σε στριφτο, εχετε ιδεα ποιοι καπνοι κλεινουν με zip? (σα του golden virginia) δλδ... Ελεγα να δοκιμασω τον craven αλλα η αληθεια ειναι θελω να χει ζιπ γιατί τον κρατάω λιγο πανω απο βδομάδα και δε θέλω να ξεραθει.... 

Επεξ/σία από Spidz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...