georgis90 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι ξεκίνησα το τσιγάρο μόλις προχθές(έκανα μόνο ένα) ξεκίνησα με old holborn κίτρινο rizzla μαύρο και old holborn φιλαράκια περίεργη γεύση μπορώ να.πω μου κάθισε περίεργα στο.λαιμό εβηξα πολυ λίγο αλλά αυτό που θέλω είναι κάποιον καπνό που να έχει κάποια γεύση για να μην έχω μόνο γεύση καπνού θα ήθελα και μια γεύση και για να μη μυρίζει τόσο πολύ το στόμα μου τι μου προτείνετε? :/ απαντήστε πλζ
dio25 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εδώ είσαι: Θα πας στο μαγαζί να δοκιμάσεις τους καπνούς ( http://wolfwaytobacco.com/el/products/tobacco-blends), πάρε αυτά τα χαρτάκια, ( http://rawthentic.com/classic/regular/ ) τα πουλάνε τα περισσότερα περίπτερα και αυτά τα φιλτράκια ( http://www.popfilters.com/prodotto.php?cod=FILTIP&en=1#content ) , δεν τα βρίσκεις σε περίπτερα, μόνο σε καπνοπωλεία και είσαι έτοιμος. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μεγάλη ανάγκη. Εγώ αποφάσησα να το γυρήσω στο φιλτράκι με γεύση. Το κάνω με Swan μέντα εδώ και 1.5 μήνα, και είναι άψογο. Δεν θέλω χαρτάκι με γεύση, γιατί πάντοτε τα OCB/RAW τείνουν να είναι λεπτότερα και πιο βραδύκαυστα. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρονικά, οι ναργιλέδες ή τα τσιμπούκια. Φιλτράκι ! Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το τερματίσω και να βρω φιλτράκι με γεύση κεράσι λ.χ. ;
Garnele Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν παίρνεις ένα από αυτά τα ηλεκτρονικά μαραφέτια να τελειώνεις; Κρίμα τον καπνό που σπαταλάς πίσω από τα φιλτράκια :ΡΑ, τώρα είδα ότι δε σε ενδιαφέρουν. Επιμένω παρόλα αυτά! 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όντως λέτε μόνο από Ebay να μπορώ να βρω τέτοιο φίλτρο; Πανελλαδικά δεν έχετε δει ένα πακέτο so far;
Faeton Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καταρχήν το πως θα σου κάτσει ένα τσιγάρο είναι 50-50 50% τα χαρακτηριστικά του και 50% η "προϊστορία" σου Τι θέλω να πω... αλλιώς κάθετε στο στόμα σου (γενικά στο όλο σύστημα) ενα συγκεκριμένο blend όταν είσαι αρχάριος αλλιώς όταν είσαι προχωρημένος και αλλιώς όταν είσαι γερός καπνιστής Επίσης (στην περίπτωση που έχεις φύγει από την φάση του αρχάριου) το τι θα σου αρέσει έχει να κάνει με το τι κάπνιζες πριν κάθε άνθρωπος επειδή έχει διαφορετικά όργανα και χαρακτήρα έχει και διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά απλά αναφορικά για να καταλάβεις τι εννοώ: Αν κάπνιζες πχ κάμελ δεν παίζει να σου αρέσουν τα καρέλια με το που τα δοκιμάσεις ενώ αν κάπνιζες lucky strike παίζει να σου αρέσουν τα καρέλια. (όπως είπα οι συνδυασμοί έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο το σίγουρο ειναι πως το τι θα σου αρέσει σαν ΝΕΑ γεύση εξαρτάται από τι κάπνιζες τακτικά ΠΡΙΝ) και αυτό γιατί το τσιγάρο "μένει" στο σώμα μας για αρκετό καιρό και δεν κολλάνε κάποια χαρμάνια με κάποια άλλα (όπως πχ αν φας κάτι γλυκό και μετά σε ξινίζει ο χυμός κάπως έτσι) Απο εκει και πέρα απλά πρέπει να αποδεχτείς ότι ούτε 10% πιθανότητα δεν έχεις να είσαι casual smoker όπως το φαντάζεσαι (το 90%+ των καπνιστών έτσι ξεκίνησε και καλά θα κάνανε ένα κάπου κάπου) αν αρχίσεις στον χρόνο μέσα θα κάνεις χαλαρά πάνω απο μισό πακέτο τσιγάρα την ημέρα (ή την αντίστοιχη ποσότητα σε στριφτό όταν ειδικά μάθεις να το κάνεις γρήγορα) Απο εκει και πέρα άσχετα τι λέει ο μοδ το κάπνισμα ειναι σοβαρό πράμα δεν ειναι για πλάκα και επειδή είσαι 18 δεν σημαίνει κάτι μπορεί να μην είσαι βλάκας ή ανεύθυνος αλλά είσαι ακόμη άπειρος και σε κάποια πράματα κακά τα ψέματα παιδί όπως όλοι μας ήμασταν στα 18 στα 20 στα 23.... Σκοτώνει και δεν χρειάζεται να καπνίζεις χρόνια για να σε ΣΚΟΤΩΣΕΙ ή για να επηρεάσει την ποιότητα ζωής σου ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ (πχ να μην μπορείς να τρέξεις όσο μπορούσες και να είσαι γενικά πιο αδύναμος να μην έχεις τις ίδιες αντοχές και να είσαι πιο επιρρεπής σε αρρώστιες επίσης είσαι 18 έχεις ακόμη περιθώρια να ψηλώσεις μέχρι τα 23-25 με το τσιγάρο η πιθανότητα αυτή μειώνεται δραστικά! Τέλος παίζει να αποκτήσεις κάποιο χρόνιο προβλημα υγείας.) Απλά όσο περισσότερο καιρό καπνίζεις τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να πάθεις κάτι σοβαρό και απο τον πρώτο χρόνο μπορείς να πάθεις αρκετά άσχημα πράματα. Αν νομίζεις ότι το σκέφτηκες καλά.. τότε κάτσε και σκέψου το καλύτερα... μετά κάτσε και ξανασκέψου το... δεν κάνω πλάκα. Τώρα στην πρόταση μου: πάντα rizla ασημένια (και αν μπορείς τα γυαλιστερά είναι ακόμη πιο λεπτά ) φιλτράκια δεν έχει σημασία αν και τα χοντρά βοηθάνε τον αρχάριο να στρίψει καλύτερα (και κάνουν καλύτερη δουλειά στο φιλτράρισμα) τα ψιλά απλά τα προτιμούν γιατί πιάνουν λιγότερο χώρο και κάνεις οικονομία στον καπνό (λόγω μικρότερης διαμέτρου) Από καπνό Drum κίτρινο ή μπλε κλείνει αεροστεγώς οπότε θα αντέξει περισσότερο Επίσης και ο golden virginia ο πράσινος αξίζει να δοκιμαστεί και ο craven αν θες κάτι πιο αρωματικό. Δεν είναι ούτε παιχνίδι ούτε χόμπι όμως... και είναι ένα σοβαρό έξοδο κάθε μήνα!! Τέλος τον συνδυασμό "marlboro κόκκινο + κόκκινα rizla + φιλτράκια rizla slim" θα στο είπε κάποιος ακριβώς για να δοκιμάσεις και να αποθαρρυνθείς αυτά ούτε οι παππούδες στα καφενεία δεν τα ρουφάνε δυστυχώς δεν έπιασε το κόλπο όμως... EDIT και τώρα μόλις πρόσεξα ότι το θέμα είναι του 2012... άρα τζάμπα το κήρυγμα Αν μπαίνει ακόμη στο forum ο OP ας μας πει αν ειναι ακόμη καπνιστής και πόσα καπνίζει Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από Faeton
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΠΑ Ανοίγω άλλο.
tilaverboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Εγώ κάπνιζα davidoff χρυσά τον τελευταίο καιρό έκανα old holborn λευκό που δεν μου άρεσε περίπου 4 τσιγάρα την ημέρα. Καπνιστής 12 έτη περίπου. Τον τελευταίο καιρό ενώ το είχα πάρει απόφαση μέσα μου όλο και το μείωνα. Έφτασα να κάνω 2 τσιγάρα την ημέρα και στο τέλος του μήνα 1 την βδομάδα. Ξεκίνησα γυμναστήριο, το παράτησα μετά από 5 μήνες, μου ήρθαν αναποδιές και δυσκολίες που πάντα κάποιος θα έλεγε ας ανάψω ένα τσιγαράκι να το σκεφτώ. Πλέον απελευθερώθηκα. Με λένε Βασίλη και έχω να καπνίσω από το Μάρτιο. 2 φορές μου ήρθε όλο και όλο να καπνίσω τσιγάρο πήρα τα πόδια μου περπάτησα και ήπια 4 ποτήρια νερό. Βγήκα με φίλους ήπιαμε , πρόσφεραν τσιγάρο, ήπια 2 ποτηράκια νερό και ζήτησα να φύγω για το σπίτι. Επιτέλους ελεύθερος και με 4,20 να μου μένουν καθημερινά στην τσέπη. Ξέρετε τι απολαμβάνω περισσότερο κάθε μέρα? Το νερό που δεν μπορούσα να το γευτώ και τον σκέτο φρέντο εσπρέσσο. Κόψτε το και μέσα σε 2 μήνες θα δείτε τα οφέλη. 2
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Επίσης δεν με ενδιαφέρουν τα ηλεκτρονικά, οι ναργιλέδες ή τα τσιμπούκια Καλά ε δεν ξερεις τι χάνεις 1
born_biker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 θελω ενα πολυ βαρυ καπνο τι θα μου προτεινατε
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, born_biker είπε θελω ενα πολυ βαρυ καπνο τι θα μου προτεινατε Για δοκίμασε Craven μπλέ..
AristidisZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, akis_tzev είπε Για δοκίμασε Craven μπλέ.. +1 Ωραίος καπνός, αλλά πραγματικά για "μια στο τόσο"...
akis_tzev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε +1 Ωραίος καπνός, αλλά πραγματικά για "μια στο τόσο"... Τον καπνίζω απο το 2002...Οπότε μόνο για μια στο τοσο δεν είναι για εμένα!!!
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Άλλαξε δραματικά πριν ~7 χρόνια όμως. Προς το χειρότερο δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα