liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Όχι δεν γίνονται από σάλιο νιανια, ούτε πολύ σφιχτά τα στρίβω. Με rizzla λεπτά, έχω πέσει σε πακέτα που κρατάνε, και σε πακέτα που χαλάνε αμέσως, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, πάντως δεν φταίω εγώ. Καπνίζω καπνό από το 99'.. (μήπως να το κόψω);
leftis95 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Αυτό δεν είναι καπνός, αυτό είναι βλακείες. Όπως και ο Holborn ο άσπρος. Γενικά, άσπρος καπνός = και καλά καπνός. Όποιον βλέπω να καπνίζει αρωματικό θέλω να του καρφώσω κατσαβίδια στα μάτια. Στρίψε αγόρι μου Holborn μπλέ με κόκκινα χαρτάκια να βρεις την υγεία σου. Γιατί τέτοιο μίσος? Ο holborn ο άσπρος τι εχει? (δεν εχω δοκιμασει). Προσωπικα, προτιμω αρωματικους γιατι μου φαινονται πιο ελαφριοι. Είμαι νεος στο "σπορ", οπότε δεν ξερω πολλα.
giorgos147 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατί τέτοιο μίσος? Ο holborn ο άσπρος τι εχει? (δεν εχω δοκιμασει). Προσωπικα, προτιμω αρωματικους γιατι μου φαινονται πιο ελαφριοι. Είμαι νεος στο "σπορ", οπότε δεν ξερω πολλα. Το αντίθετο. Ο αρωματικός είναι πιο βαρύς και σε γεμίζει περισσότερο. Ωραίος καπνός που δοκίμασα πρόσφατα είναι ο Assos λευκός; Κάτι τέτοιο. Βαρύς που σε γεμίζει με τη πρώτη τζούρα. Έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε στο ένα και μοναδικό τσιγάρο που κάπνισα. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2013 από giorgos147
leftis95 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Το αντίθετο. Ο αρωματικός είναι πιο βαρύς και σε γεμίζει περισσότερο. Ωραίος καπνός που δοκίμασα πρόσφατα είναι ο Assos λευκός; Κάτι τέτοιο. Βαρύς που σε γεμίζει με τη πρώτη τζούρα. Έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε στο ένα και μοναδικό τσιγάρο που κάπνισα. Ποιος είναι ελαφρυς και ποιοτικος για να δοκιμασω μολις μου τελειωσει ο καρελια? 1
nicoc89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αυτό δεν είναι καπνός, αυτό είναι βλακείες. Όπως και ο Holborn ο άσπρος. Γενικά, άσπρος καπνός = και καλά καπνός. Όποιον βλέπω να καπνίζει αρωματικό θέλω να του καρφώσω κατσαβίδια στα μάτια. Στρίψε αγόρι μου Holborn μπλέ με κόκκινα χαρτάκια να βρεις την υγεία σου. craven μόνο 1 τσιγάρο craven = 2 απο οτιδήποτε άλλο /έχω καπνίσει τα πάντα 3
fitifititis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για τον καπνό Camel τι άποψη έχετε; Δεν είμαι καπνιστής και γενικά δεν μου αρέσουν τα περισσότερα τσιγάρα, λόγω πίκρας, ειδικά στην επίγευση... Ο Camel είναι ο μόνος καπνός που ευχαριστιέμαι να μυρίζω και να φουμάρω...
Enteka Eikosipente Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μάγκες εγω προσωπικά άρχισα να καπνιζω απο πολυ μικρή, συγκεκριμένα στα 13!!! Ξεκίνησα από davidoff μαύρο, και επειδη μου δημιουργησε εντονο βηχα το σταμάτησα!!! Μετα πηγα στα κλασσικά marlboro εργοστασιακά τα οποία με ενθουσίασαν και τα κρατησα 2 μήνες!!! Μετα πήγα στα prince τα οποία επίσης μου άρεσαν πολύ και τα καπνιζα για 3 μήνες!!! Αργότερα πήγα στα lucky strike!!! Παρομοίως μου κάθισαν καλά! Σε κάποια φάση γουσταρα τα black devil σοκολάτα με τα οποία υπέρενθουσιάστηκα και τα διατήρησα αρκετό καιρό!!! Στα 16 το γύρισα στο στριφτό και συγκεκριμένα άρχισα από συνδυασμό old holborn κίτρινο με rizzla ασημένιο και φίλτρα swan κίτρινο, ο οποίος συνδυασμός μου άρεσε οπότε τον διατήρησα για αρκετο διάστημα 5 μηνών!!! Μετα πήγα στον lucky strike με rizzla μαύρο και φίλτρα swan μέντας κάπως extreme για μένα, αλλά και αυτό το διατήρησα με μόνη αλλαγή τσιγαρόχαρτων διότι το μαύρο rizzla ηταν πολυ χοντρό χαρτάκι και το γύρισα στα κλασσικά αγαπημένα ασημένια!!! Τελικά μετά από πολλές δοκιμές ξεχώρισα τον golden virginia τον πράσινο με συνδυασμό rizzla ασημένιο και swan μεντα!!! Πολύ καλό χαρμάνι αν και δυστυχως τώρα τον χάλασαν τον virginia Ωραίος καπνός ειναι και ο camel με rizzla ασημί και φίλτρα old holborn!!! Τελικά πέρασα από πολλές μάρκες τσιγάρων εργοστασιακών και μη και κατέληξα στον καπνό marlboro με rizzla ασημί και φίλτρα old holborn!!! Πολύ καλό χαρμάνι με ελάχιστη διαφορά γεύσης απ'το εργοστασιακο marlboro!!! Εδώ και ένα χρόνο τον διατηρώ στην no1 προτίμησή μου!!! Αυτό που θέλω να τονίσω στον κάθε καπνιστή είναι ότι καλό είναι να διαλέγει την μάρκα τσιγάρων που τον ευχαριστεί για ένα απολαυστικό κάπνισμα και όχι να καπνίζει οτιδήποτε που δεν του κάθεται καλά είτε σαν γεύση, είτε σαν ιδέα και να υποστηρίζει ότι θα προτιμούσε να μην καπνίζει οπότε ας καπνίσει ό,τι να ναι!!! Τώρα έχω πατήσει τα 18 και σαν Στέλα λατρεύω το κάπνισμα και το απολαμβάνω με ιδιαίτερη προτίμηση στον καπνό!!! Επιπλέον θα ήθελα τη γνώμη σας για τον χύμα καπνό!!! Θέλω να μου προτείνετε χαρμάνια εκλεκτά σε γεύση και ποιότητα και συνδυασμούς!!! ΥΓ: Peace! 1
Arthur_Zen Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 μαγκες πιστευετε ειναι καλυτερα με φιλτρο ή αφιλτρο; Γιατι εχω ακουσει απο αρκετους οτι το φιλτρο δεν ειναι κι οτι καλυτερο απο αποψη υγειας. Προσωπικα μια περιοδο καπνιζα με τζιβανα, αλλα δεν ξερω για πειτε
azuli Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 <p>μαγκες πιστευετε ειναι καλυτερα με φιλτρο ή αφιλτρο; Γιατι εχω ακουσει απο αρκετους οτι το φιλτρο δεν ειναι κι οτι καλυτερο απο αποψη υγειας. Προσωπικα μια περιοδο καπνιζα με τζιβανα, αλλα δεν ξερω</p> <p>για πειτε</p> φυσικα και ειναι καλυτερα με φιλτρο απο αποψη υγειας,απλη λογικη.
xifiassamsung Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 of και on topik..με αφορμη το σχολιο της στελλας πιο πανω "καπνιζω απτα 13"...κ στο τελος "λατρευω το καπνισμα",μου θυμισε πιτσιρικια δημοτικου να καπνιζουν χωρις να ξερουν ουτε καν πως κρατιεται,να βηχουν κ να δακρυζουν απτο καπνο,να φτυνουν επειδη εχει "γαματη γευση",η ετσι ειδαν τους αλλους,κ εντουτις να επιμενουν κ να καπνιζουν κ αλλο μεχρι να το συνηθισουν με το ζορι για να ποζαρουν κ μετα απο μερικους μηνες να το κανουν "υπερ-συνηθεια" κ στατους του βαρυσημαντου χαρακτηρα τους που δε σηκωνει πολλα κ εχει περασει πολλα... κοινωνια εχεις παρει τον κατηφορο.κοινη λογικη επισης.γονεις ειστε για τον μπεο.οχι τον αχιλλεα... φιλε "καπνιστη" καθε ηλικιας,αναρωτησου για 1 λεπτο,"γιατι καπνιζω?" ειναι απολαυση?ελευθερια?κοντρα στην κοινωνια?διαμαρτυρια? να σου πω τι ειναι μετα απο 11χρονια τσιγαρου..μοστρα.κοινωνικο κομπολοι εναντια στην αμηχανια μπροστα στον κοσμο.ζητας κοινωνικη αποδοχη,κοινο χομπι,κοινο τοπο με τους φιλους,δεν εχεις κατι ιδιαιτερο να πεις για να ξεχωρισεις,αλλα υπαρχει το τσιγαρο να τα πει για σενα.κ κυριως συμφωνουν πολλοι σαυτο,κ το κανουν ολοι.ειναι βαρεμαρα.α κ να μη ξεχασω.μοστρα.κ δε ξερω αν τοπα,μοστρα.κοιταχτε βγαζω καπνο απτο στομα.τοσο παιδικο. με τα χρονια γινεται δηθεν εξαρτηση,ενω στην ουσια φταιει το οτι επειδη το κανουν ολοι.το κανεις ξανα κ συ.αν δε καπνιζε κανεις,δε θα τυλιγες φυλλα κ χορταρια σε χαρτακια για να τα καψεις κ να ρουφηξεις οτι βγαινει απτην αλλη..σταχτες,καπνο,κλπ.. αυτα στον κοινωνικο τομεα. στον σωματικο,λιγο πολυ τα ξερετε,απλα δε μπορεις να παρεις τα ποδια σου αντοχες μηδεν,λαχανιασμα κ κατσιασμενο δερμα για τις γυναικες.γενικα ποιοτητα ζωης μηδεν.τα υπολοιπα τετριμενα καρκινοι κλπ δε τα αναφερω.μιλω για το βραχυπροθεσμο.ολα αυτα λοιπον,για να λιβανιζεις μπροστα στη παρεα σου περηφανος οταν βγαινετε,το λιβανιστηρι της επαναστασης! ρε παιδακια των 13-15-18 χρονων.τι δε θαδινα να ημουν παλι στην ηλικια σας,η να μην ειχα καπνισει ποτε κ να χω ενα σετ πνευμονια 100% καινουργια για να με πανε οπου γουσταρω,κ οχι οπου μπορουν (μιας κ η εκλειπουσα χωρητικοτητα δεν ανακταται κ η πισσα μενει εκει μεσα για παντα).σταματηστε αυτη τη βλακεια με τα τσιγαρα,σκεφτειτε 1 λεπτο λογικα οτι ρουφατε σταχτες κ καπνους,κ κυριως αφηστε τη μαζα να κανει οτι θελει. εξαλλου οταν το παιζεις ατιθασος κ ελευθερος,δε κανεις οτι κ η υπολοιπη μαζα..δηλ τσιγαρο κ ξυδια.. οταν εισαι τοσο εξυπνος κ εχεις γνωμη κ πληροφορηση για τα παντα,δε κανεις τα ιδια λαθη που εκαναν πριν 50 χρονια.. κυριως ομως σκεφτειτε πως το σωμα μας ειναι το οχημα για να ζησουμε τη ζωη κ τον κοσμο γυρω.πιστευω δεν ειναι κ τοσο μοδα κ διασκεδαστικο ενα σωμα που ζεχνει σα τασακι,ασθμαινει στις σκαλες,κ σερνεται.κ αν οχι τωρα,σιγουρα αργοτερα.. 8
zio10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ^Μπράβο ρε φίλε, πολύ καλό και πολύ αληθινό το ποστ σου. Μπορεί να τα ακούσεις από τους φανατικούς καπνιστές βέβαια...
xifiassamsung Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 κοιτα επειδη εχω υπαρξει κ στις 2 μεριες,μικρη σημασια εχει.το βλεπω κ στους φιλους μου που τους λεω τα ιδια.το θεμα ειναι να γλυτωσει ο κοσμος απο αυτο το παραλογα αποδεκτο "χομπι". ενα απλο τεστ αντικειμενικης κρισης καπνιστη ειναι να αφησει τα τσιγαρα του σπιτι κ να βγει χωρις αυτα εξω.αυτο ειναι μια καλη βαση για συζητηση κ οποιοδηποτε επιχειρημα. 1
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το οτι το τσιγαρο δεν δημιουργει τιποτα απολυτως, το εχεις σκεφτει φιλε μου; Το οτι ζουν καπνιστες μεχρι τα 95 τους, το εχεις σκεφτει; Το οτι καπνιζουν επαγγελματιες αθλητες, το εχεις σκεφτει; Το οτι ΟΛΕΣ οι αρρωστιες προερχονται απο εμας τους ιδιους και απο την κακη μας ψυχολογια, το εχεις σκεφτει; Το οτι βαλανε τις ετικετες με τις και καλα παρενεργειες του τσιγαρου, ωστε να κατηγορησουν το ιδιο, και εμμεσως εμας τους ιδιους για τον ιδιο μας το θανατο και οτι ειναι φυσικο επακολουθο να τα παθουμε ολα αυτα που γραφουν, οποτε τα δημιουργουμε εμεις οι ιδιοι με αρνητικη σκεψη και ψυχολογια, το εχεις σκεφτει; Για αυτο εγω καπνιζω και δε με ενδιαφερει τιποτα, ουτε φοβαμαι κατι, και θα τα ξαναπουμε μετα απο 60 χρονια για τις επιπτωσεις του τσιγαρου. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=722314837810939&set=vb.179609608748134&type=2&theater το οτι ενας καπνιστης μπορει να ζησει πιο πολυ απο ενα καπνιστη δεν σημαινει οτι το τσιγαρο δεν κανει κακο! απλα αυτα ειναι λογια που λενε οι καπνιστες για να δικαιολογησουν στον εαυτο τους το οτι καπνιζουν γιατι δεν εχουν καποιον σοβαρο λογο για να το κανουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα