Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά έχεις "μπουκώσει" και προς το παρόν, δε θες άλλο. Λογικά σε λίγες μέρες θα ξανά φτιάξεις. Βέβαια, είσαι τυχερός με αυτό που έπαθες.

Λες και είναι κάτι κακό που δεν θέλω να καπνίσω :-D :-D

Μπορεί βέβαια να είναι κι αυτό που λες. Ο χρόνος θα δείξει.

Επεξεργασία: Χοχο. Εγώ πάντως όταν το βάζω τώρα τελευταία στο στόμα μου είμαι έτσι :eek: ακριβώς.

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες και είναι κάτι κακό που δεν θέλω να καπνίσω :-D :-D

Μπορεί βέβαια να είναι κι αυτό που λες. Ο χρόνος θα δείξει.

Για αυτό είπα "Βέβαια, είσαι τυχερός με αυτό που έπαθες.". Προς θεού, δεν είπα ότι είναι κακό. Απλά ξενέρωσες με τη μέντα μάλλον.

Δημοσ.

Για αυτό είπα "Βέβαια, είσαι τυχερός με αυτό που έπαθες.". Προς θεού, δεν είπα ότι είναι κακό. Απλά ξενέρωσες με τη μέντα μάλλον.

Μπορεί. Αλλά και απλά τσιγάρα που δοκιμάζω το ίδιο μου προκαλούν. Από craven καπνό και marloboro μέχρι lucky strike και old holborn όλα είναι γτπ προς το παρόν.

Δημοσ.

Όταν δοκιμάζεις πολλές μάρκες μαζί μπουκώνεις και χάνεις την γεύση. Εγω πρίν λίγο καιρό που ήθελα να αλλάξω μάρκα δοκίμασα μέσα σε μία βδομάδα 4 διαφορετικούς καπνούς, μπούχτησα και πήρα πάλι τον παλιό μου. Ξέρεις τι διαπίστωσα;;; Οτι ούτε αυτός δεν μου άρεσε γιατι πολυ απλά απο τις πολολές αλλαγές είχα γαμήσει την γεύση και τον λαιμό μου. Καλό είναι να αλλάζεις σιγά σιγά τις μάρκες.

Βέβαια το καλύτερο είναι να το κόψεις απότε αν νιώθεις σιχαμάρα, κόψε το το μαμημένο να ησυχάσεις.

Δημοσ.

Παίδες παράγγειλα βιολογικά τσιγάρα,τα American Spirit και τα Pueblo.Ειδικά όταν διάβασα τα Pueblo τα στρίβουν ινδιάνοι κάβλω**.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aς πω κι εγω την γνωμη μου,λοιπον εχω κοψει το τσιγαρο στα 8 χρονια περιπου δεν μπορω να κανω με τιποτα ετοιμο λογω λαιμου εαν κανω ενα τελειωσε ο λαιμος,μαλλον επειδη ειναι πολυ ξερος ο καπνος στα ετοιμα.

Καπνο κανω πολλα χρονια(στρατο στην μια τσεπη το malboro βουτυρατο και στην αλλη τον καπνο)εχω δοκιμασει τα παντα αλλα το drum το μπλε για εμενα ειναι η κορυφη και δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε γευση για να το βαρεθεις(και το van nelle ειναι καλο αλλα ποιο βαρυ) σε συνδιασμο παντα με τα rizla που ειναι στο κουτι χυμα,ολα τα αλλα μου βγαζουν μια πλαστικιλα α και χαρτακια σιελ rizla που σβηνουν.

Τωρα ο καθε ενας εχει την γευση του και το μονο που μπορει να κανει ειναι να δοκιμαζει(να δεις τι γινετε με το ηλεκτρονικο που εχει πολλες περισσοτερες επιλογες).

Εγω εχει 2 χρονια κανω μονο με καφε και ποτο δηλαδη 2-3 την ημερα και μερικες μερες καθολου,αυτο το λεω γιατι εγραψες στο αρχικο ποστ (μονο οταν το εχω αναγκη)αυτο πιστευω κι'εγω, να κανουμε οταν μας ευχαριστει και οχι μονο απο συνηθεια.

ααα πιστευω οτι αν σου κανει γευστικα ο κιτρινος old holborn η ο Drum blonde που ειναι light θα εισαι μια χαρα.

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.

Παίδες παράγγειλα βιολογικά τσιγάρα,τα American Spirit και τα Pueblo.Ειδικά όταν διάβασα τα Pueblo τα στρίβουν ινδιάνοι κάβλω**.

o pueblo ειναι απιστευτος καπνος,νιωθεις οτι καπνιζεις κατι pure και οχι χημικα...

βεβαια ειναι λιγο βαρυς και δυσευρετος...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παίδες ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν? Είναι από τους λίγους που έχω δοκιμάσει, και απο τους αγαπημενους μου. Έχω ακουσει τα χειροτερα βεβαια απο αποψη ποιοτητας.

karelias.jpg

Τι θα μου προτείνατε, απο αρωματικούς και light όσο είναι δυνατόν?

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι καπνός, αυτό είναι βλακείες. Όπως και ο Holborn ο άσπρος. Γενικά, άσπρος καπνός = και καλά καπνός. Όποιον βλέπω να καπνίζει αρωματικό θέλω να του καρφώσω κατσαβίδια στα μάτια.

Στρίψε αγόρι μου Holborn μπλέ με κόκκινα χαρτάκια να βρεις την υγεία σου.

Δημοσ.

το καπνισμα αν μπορεσεις να το διατηρησεις σε λιγα τσιγαρα την μερα(3 ας πουμε) ειναι μια χαρα..οταν αρχισει να ξεφευγει το νουμερο που κανεις τοτε αρχιζει να γινεται ανουσιο τελειως και να σε χαλαει(τουλαχιστον αυτο ισχυε σε μενα), πλεον αρχιζεις απλα να καπνιζεις για να καπνιζεις..ειτε επειδη βαριεσαι ειτε για να απασχολεις τον εαυτο σου,

εγω μολις εφτασα να κανω πανω απο 10 την μερα το εκαψα μαχαιρι,προσπαθησα να το ριξω στα 2-3 τσιγαρα αλλα δεν μπορουσα αν εχεις το καπνο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο..γιαυτο απλα δεν ξαναπηρα ποτε τωρα απλα μπορει να κανω καμια τρακα που και που..

αν κανεις 3 τσιγαρακια τα απολαμβανεις κιωλας..αν ειναι εφικτο να μεινεις μονο σε αυτα..

Δημοσ.

παίδες ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν? Είναι από τους λίγους που έχω δοκιμάσει, και απο τους αγαπημενους μου. Έχω ακουσει τα χειροτερα βεβαια απο αποψη ποιοτητας.

Τον κάπνιζα κάνα χρόνο. Δεν είναι κακός, ούτε πολύ αρωματικός, ούτε πολύ ελαφρύς (καμία σχέση με τον old holborn τον άσπρο δηλαδή).

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μυρωδιά που αφήνει στον χώρο που καπνίζεις. Εγώ δεν το πολυκαταλάβαινα επειδή τον κάπνιζα, αλλά μου το είπαν άλλοι.

Δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός ο λόγος που τον παράτησα πάντως.

Και μιας και ξεθάφτηκε, έχω απελπιστεί με τα φιλτράκια που κυκλοφορούν.

Δεν μπορώ να βρω καμία μάρκα που να έχει "σκληρά" φίλτρα, να μην χαλάνε δηλαδή στην μέση του τσιγάρου και να γίνονται ..τρίγωνα.

Είχα βολευτεί με τα old holborn, τα οποία όμως χαλάσανε από τότε που έπαψαν να κυκλοφορούν στην συσκευασία που είναι κλεισμένη με ζελατίνα.

Καμιά πρόταση;

Δημοσ.

Παλιά καλά Extra Slim Swan, αυτό που λες δε το καταλαβαίνω (μάλλον γιατί δε μου συμβαίνει) μάλλον από σάλιο να γίνονται νιανια; Τες πα, νομίζω τα πιο σκληρά είναι τα rizla ultra slim και τα swan τα κοκκινα αλλά είναι κουμούτσες και φτιάχνεις πολύ χοντρό τσιγάρο και με χαλάνε.

Δημοσ.

Μάλλον το στρίβει πολύ σφιχτά και θέλει δυνατές τζούρες για να τραβήξει το οποίο ως επακόλουθο έχει φυσικά ένα τριγωνικό φιλτράκι. Το παθαίνω συχνά.

Πήρα πρόσφατα Swan κόκκινο που έκανα παλιά. Το τι πέρασα για να τραβήξω 5 τζούρες δε λέγεται, μέχρι που τα παράτησα και δοκίμασα για πρώτη φορά Old Holdborn. Μου έτυχε βέβαια και στα OLD σε μία παρτίδα να μη λέει να τραβήξει τζούρα, αλλά έστρωσαν μετά ξανά.

Δημοσ.

Πακέτο τσιγάρα: Philip Morris 25ρη navy, Καρελια χρυσή κασετίνα,Σαντέ..

Καπνός Drum κίτρινος,μπλε και σε κάτι πιο αρωματικό βανελ..

Χαρτάκια μαύρα του παππου η ασημένια rizla φιλτρακια swan ή τα μεγάλα του παππου.

Δημοσ.

Προσωπικα καπνιζω Malboro κοκκινο σκληρο και ως εναλλακτικα prince(απο την μεση και κατω ειναι πολυ βαρια ομως) ή lucky strike εννοειται κοκκινο.Ολα τα αλλα πακετα ειναι απλα κατωτερα .Στριφτα με καμια παναγια και τους εχω δοκιμασει ολους, μαλιστα ο golden virginia k o craven μου εφερναν αναγουλα,ετοιμος να ξερασω ημουν.Για μενα το τσιγαρο ειναι απολαυση και ξερω οτι πολλοι θα με κραξετε και θα μου πειτε οτι εξαρταται το γουστο του καθενος κτλ ΑΛΛΑ πακετο και στριφτα δεν συγκρινονται σε ποιοτητα.

Τι να κανουμε αλλο τσιγαρο  σαν το γλυκο πιοτο μαλιμπουρο δεν υπαρχει λεμε!!!!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...