Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 295
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο τύπος έχει βάλει 3/10 στα Davidoff Magnum.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Στο Davidoff Gold έχει βάλει 8,5/10... Το Magnum το έχει τσεκουρώσει και ίσως να φταίει οτι τότε (2009) είχε 6,50€ ενω η ποιότητα του ήταν μέτρια.

Τι να σου πώ, εγω δεν είμαι expert του τσιγάρου κι ας καπνίζω 6-7 χρόνια. Τώρα πάμε για δεύτερη μέρα Malboro Gold να δούμε πως θα πάει.

Υ.Γ. Επίσης είναι και αρκετά υποκειμενικά αυτά τα blogs. Ο μόνος τρόπος να πάρεις μία ιδέα είναι διαβάζοντας πολλά. Δεν αρέσει σε όλους ο Μουσακάς αλλα εγω του βάζω 9/10 χωρίς δεύτερη σκέψη...

Edit:

Είδα τα σχόλια και στο πρώτο είχε γράψει ο ίδιος το εξής:

Πέτρος ο Μποέμ Sep 24,2010 01:46 AM

ο Davidoff Magnum ανανεωσω το πακετο του,αλλα και την γευση του. Πριν

δυο μερες με κερασε ενας φιλος τσιγαρο απο το "νεο" Magnum και μου

φανηκε αρκετα καλο. Σε καμοια περιπτωση δεν αξιζει φυσικα τα ....7,5

Ευρω που ειναι η τιμη του. Παντως με την πρωτη ευκαιρια θα το

ξανακαπνισω και θα ξαναγραψω<br>

Δημοσ.

Για εμένα οι καλύτεροι καπνοί με φθίνουσα σειρά είναι:

- Craven

- Drum Σκούρο Μπλε

- Golden Virginia κιτρινο

- Old Holborn Κίτρινο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το holborn το κιτρινο είναι βαρυ,το πιο ελαφρύ είναι το ασπρο.

εμένα προσωπικα ο καπνός με πειράζει πολύ και μου προκαλεί έντονο βήχα παρόλο που επαιρνα ελαφρύ καπνό,ενω το κανονικό τσιγαρο δεν μ'ενοχλεί,το λεω για τον φιλο που είπε οτι ειναι ίδια.

Δημοσ.

Μερικά tips και απο εμένα γιατι βαρέθηκα να βλέπω να μην μπορούν να στρίψουν ενα τσιγάρο της προκοπής. :rolleyes:

1. Μην βάζετε πολυ καπνό , μόνο οσο χρειάζεται ..

2. Μην το κάνετε πολυ σφιχτό γιατι δεν θα τραβάει και θα νιώθετε οτι κάνετε αγγαρεία σε κάθε τζούρα.

αυτά. :)

Τώρα μια απορία που έχω.

Πως γίνεται να είχα χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα για χρόνια οσο ημουν μικρός και γύριζα μέσα στα νοσοκομεία(τώρα δεν έχω , πέρασε) και να μην βήξω ούτε μια φορά στο πρώτο μου τσιγάρο και να βλέπω άλλους που δεν είχαν ποτέ αναπνευστικά προβλήματα να βήχουν και να έχουν φλέματα κλπ λόγο του καπνίσματος αλλα εγώ να μην εχω πάθει τίποτα απο αυτά ακόμα και όταν κάπνιζα εναν craven την μέρα?

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά πήρα καπνοσακούλα που τον βάζεις χύμα τον καπνό γιατι το να βάζω το σακούλι του καπνού μου φάνηκε λίγο άκυρο... Δερμάτινη, με καλής ποιότητας δέρμα, σκληρό που δεν χαράσσεται εύκολα. Επίσης είναι αρκετά χρηστική, δεν περίμενα να με βολέψει σε τέτοιο βαθμό. ΑΛΛΑ ο καπνός επειδή εξαρχής δεν έχει τρελή υγρασία (μιλάω για τον Malboro Gold που τελικά τον έκανα μόνιμο καπνό) ξερένεται όταν τελειώνει ο 20ρης gr (Πολυ μικρό το πρόβλημα αλλα γιατι να μην το αναφέρω; ). Τι να κάνω;;;; Να βάλω τον υγραντήρα μια και τον έχω, κάνει δουλειά; Επίσης μετά απο πόσο καιρό πρέπει να το αλλάξεις;

Η γνωστή Ronson μάρκα στα 18€, πάρτε κάποιες φώτο.(Την πήρα απο την πλατεία στο μοναστηράκι σε ένα μαγαζί που φέρνει καλά πράγματα απο εξωτερικό κτλ. Δεν λέω όνομα αλλα είναι λίγο πολυ γνωστό)

post-185038-0-02178800-1336738560_thumb.jpg

post-185038-0-82129200-1336740866_thumb.jpg

post-185038-0-53254300-1336740872_thumb.jpg

Edit:

Μου λύθηκαν οι απορίες (απο τα σχόλια). Όποιος ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Τώρα αυτό το link είναι πολιτικό σχόλιο;

Εεεεε;;;;;

(στο ίδιο ύφος) Τώρα αυτές οι μ@λακίες που πετάς είναι σάτυρα, χιούμορ, κάτι;

Δημοσ.

Τώρα αυτό το link είναι πολιτικό σχόλιο;

:huh:

Παίζει να αναφέρεσαι σε αυτό; "οι τιμες κυμαίνονται στα 2-3 ευρω (ή 681.50-1022.25 δραχμες)"

Εάν όχι, δε βλέπω να υπάρχει νόημα στο ποστ σου.

Rotten, όποτε έχεις όρεξη, στείλε μου αν θες σε Π.Μ. το μαγαζί που βρήκες τη θήκη. Αν και κάπου πάει το μυαλό μου, δεν είμαι σίγουρος όμως. Να'σαι καλά.

Δημοσ.

:huh:

Παίζει να αναφέρεσαι σε αυτό; "οι τιμες κυμαίνονται στα 2-3 ευρω (ή 681.50-1022.25 δραχμες)"

Ε, δεν κάνει μπαμ; Εν έτη 2012;

Δεν νομίζω ότι ήταν και δύσκολο να το καταλάβει κανείς... μάλλον η evabb βγαίνει και σε αρσενική έκδοση και σπουδάζει ναυπηγός!

:D :D :D

Δημοσ.

Ε, δεν κάνει μπαμ; Εν έτη 2012;

Δεν νομίζω ότι ήταν και δύσκολο να το καταλάβει κανείς... μάλλον η evabb βγαίνει και σε αρσενική έκδοση και σπουδάζει ναυπηγός!

Έγραφα κάτι αλλα τελικά το έσβησα γιατι είναι ωραίο το thread και άμα ξεκινήσει ένας να πετάει άσχετα και να του απαντάς, γεμίζουν οι σελίδες με μ@λακίες.

Δημοσ.

Έγραφα κάτι αλλα τελικά το έσβησα γιατι είναι ωραίο το thread και άμα ξεκινήσει ένας να πετάει άσχετα και να του απαντάς, γεμίζουν οι σελίδες με μ@λακίες.

Ακριβώς για αυτό το λόγο φαντάζομαι ότι απάντησες!

Να ενημερώνεις και για το τι έφαγες πέρα από το τι έγραψες και έσβησες. Να έχει λίγη ποικιλία.

Αν και δεν νομίζω να σου ξαναπαντήσω, γιατί trolaρεις.

Δημοσ.

Στο-θέμα-μας: Πάντως μάγκες εγώ μετά από 10 τσιγάρα που έκανα(Camel Activate-με την μέντα-), τώρα τα σιχάθηκα όχι τα συγκεκριμένα αλλά γενικά τον καπνό. Δοκίμασα στριφτά, κανονικά τσιγάρα αλλά με την πρώτη τζούρα ξενερώνω με κάθε τσιγάρο. Πικρή γεύση, λες και καπνίζω φραπέ σκέτο αχτύπητο σε αέρια μορφή(λολ). Τόσο πίκρα. Έχει χαθεί αυτή η μαγεία που ένοιωθα στην αρχή. Ίσως πλέον ο οργανισμός μου να μην χρειάζεται νικοτίνη για να χαλαρώνει τις στιγμές που είμαι μόνος.

Στους υπόλοιπους καπνιστές, εύχομαι καλό καρκίνο ρε μάγκες :-D . Πλακίτσα :rolleyes:

Καλή ζωή να 'χετε, και να την απολαμβάνετε όσο πιο πολύ μπορείτε.

Cheers!

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά έχεις "μπουκώσει" και προς το παρόν, δε θες άλλο. Λογικά σε λίγες μέρες θα ξανά φτιάξεις. Βέβαια, είσαι τυχερός με αυτό που έπαθες.

Έτυχε να πάθω και γω κάτι ανάλογο τη προηγούμενη εβδομάδα. Έως και τα λατρευτά Davidoff, τα ένιωθα έναν βαρύ, πικρό αέρα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι με ένα στο χέρι. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...