phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ που έκανα Craven κάποτε δε χρειαζόμουν αυτό το κλείσιμο, με κάλυπτε η ταινία. Εξάλλου ούτως ή άλλως έκλεινα τη συσκευασία με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το λιγότερο δυνατό αέρα μέσα. Και το ζιπ που λες δηλαδή, δε θεωρώ ότι θα με κάλυπτε σε τέτοιο βαθμό, όσο το προσεκτικό τύλιγμα. 1
Spidz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εγώ που έκανα Craven κάποτε δε χρειαζόμουν αυτό το κλείσιμο, με κάλυπτε η ταινία. Εξάλλου ούτως ή άλλως έκλεινα τη συσκευασία με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το λιγότερο δυνατό αέρα μέσα. Και το ζιπ που λες δηλαδή, δε θεωρώ ότι θα με κάλυπτε σε τέτοιο βαθμό, όσο το προσεκτικό τύλιγμα. Κατάλαβα, είναι αρκετά υγρός σαν το καρελια πχ ας πουμε? Ωστε να κραταει αρκετά?
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω ο Craven είναι απ' τους πλέον νωπούς. Εγώ που κάπνιζα περιστασιακά, με έβγαζε πολλές εβδομάδες, αλλά απ' την αρχή τον τύλιγα «στην τσίτα». Πάντα παίζει ρόλο και από πού αγοράζεις βέβαια, υπάρχουν περίπτερα και ψιλικατζίδικα που έχουν κάτι ξαχασμένους. 1
VitoMarconi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Marlboro Touch o μπλε μαρλμπορο, αρωμα που δεν ενοχλει, μετριος προς ελαφρυ εξαιρετικη γευση. Δεν καιει λαιμο ουτε γλωσσα.
Peripteras89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2019 στις 2:45 ΠΜ, BillG88 είπε Φίλοι Έχω δοκιμάσει αρκετούς καπνούς αλλά δεν έχω καταλειξη σε κάποιον (old holborn κίτρινος-πράσινος-καρελιας λευκός) όλους αυτούς με τα ασημί γαλάζια-ασημί χαρτακια και κάποιες φορές τα drum μπλε χαρτακια. Σκέφτομαι να δοκιμάσω craven επειδή έχω ακούσει καλά λόγια. Θα ήθελα να μου προτείνετε καπνούς και χαρτακια..Μέχρι στιγμής καπνίζω καρελια φιλτρο και west κόκκινο 😝 Φίλε ίσως να σου αρέσει ο camel καπνός ή Καρέλια μπλε καπνός. Γευστικά ειναι κοντά στα βιομηχανικά τσιγάρα, εύκολη μετάβαση δηλαδή.. ξέρω άργησα να απαντήσω😁 Επίσης να ξέρετε ότι τα old holborn των 0,50 έχουν 54φιλτρα αρα είναι ακριβότερα από swan (1€ 120 φίλτρα ή old holborn του 1 ευρώ (Επίσης 120 φίλτρα)) Επίσης υπάρχουν 50λεπτα φιλτρακια με πολλά φίλτρα σε σχέση με old holborn (βέβαια λένε περί ορέξεως..) παραθέτω 2 brand's Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Peripteras89
BillG88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Peripteras89 είπε Φίλε ίσως να σου αρέσει ο camel καπνός ή Καρέλια μπλε καπνός. Γευστικά ειναι κοντά στα βιομηχανικά τσιγάρα, εύκολη μετάβαση δηλαδή.. ξέρω άργησα να απαντήσω😁 Επίσης να ξέρετε ότι τα old holborn των 0,50 έχουν 54φιλτρα αρα είναι ακριβότερα από swan (1€ 120 φίλτρα ή old holborn του 1 ευρώ (Επίσης 120 φίλτρα)) Επίσης υπάρχουν 50λεπτα φιλτρακια με πολλά φίλτρα σε σχέση με old holborn (βέβαια λένε περί ορέξεως..) παραθέτω 2 brand's Ευχαριστώ για τη απάντηση! Αν και τελικά κατέληξα στο old holborn κίτρινο-μπλε 👍 1
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Έχοντας αλλάξει αρκετές φορές διάφορους καπνούς ,πιστεύω αξίζει να δοκιμάσει κάποιος φιλτράκια με άνθρακα. Υπόψιν κόβουν πολύ το άρωμα και σε κάποιους ο καπνός γίνεται εντελώς στεγνός (εμένα μου αρέσει!). Πλέον δε μπορώ τα κανονικά με κανέναν καπνό
BillG88 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, korakios είπε Έχοντας αλλάξει αρκετές φορές διάφορους καπνούς ,πιστεύω αξίζει να δοκιμάσει κάποιος φιλτράκια με άνθρακα. Υπόψιν κόβουν πολύ το άρωμα και σε κάποιους ο καπνός γίνεται εντελώς στεγνός (εμένα μου αρέσει!). Πλέον δε μπορώ τα κανονικά με κανέναν καπνό Τα έχω δοκιμάσει..Δε μ αρεσαν ιδιαίτερα αλλά αυτά γούστα είναι!
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Ηρθε η ωρα να κανω κι εγω μια ερωτηση στο τοπικ.. Δεν ειμαι τακτικος καπνιστης, κανω 1-5 στριφτα ΑΝ βρεθω με παρεα, κι αυτο θα συμβει 2-5 φορες την εβδομαδα. Ο προηγουμενος 30αρης καπνος μου κρατησε 2 μηνες... Ξεκινησα επειδη με μαστουρωνε ωραια αλλα αυτο σταματησε να συμβαινει, οποτε ειπα να παω απο old holdborn λευκο σε κατι πιο βαρυ, και πηρα καρελια (την βαρια συσκευασια, οχι τον ασπρο)... Με δυο τσιγαρα με πιανει βηχας, φλεμματα και ασθμα το βραδυ, κοντευω να φτυσω τα πνευμονια μου. Εχω κανει και golden virginia πρασινο που δε μου αρεσε, οποτε εχετε να προτεινετε κατι ελαφρυ πριν πεθανω? Δεν θελω απαραιτητα να ειναι αρωματικο, απλα να μη μου γαμαει τα πνευμονια και το λαιμο (ειμαι και αθλητης τρομαρα μου). Για παραδειγμα ο λευκος χολντμπορν μου αρεσε. Χρησιμοποιω μεσαια ριζλα χαρτακια και ολντ χολντμπορν φιλτρακια, δεν ξερω αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο συνδυασμο. Επισης, καταλαβε κανενας για ποια μαστουρα λεω ή μιλαω μονος μου? Υπαρχει κανενας καπνος που να το κανει καλυτερα αυτο?
BillG88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 23/2/2020 στις 6:38 ΜΜ, NicKtheGreeK97 είπε Ηρθε η ωρα να κανω κι εγω μια ερωτηση στο τοπικ.. Δεν ειμαι τακτικος καπνιστης, κανω 1-5 στριφτα ΑΝ βρεθω με παρεα, κι αυτο θα συμβει 2-5 φορες την εβδομαδα. Ο προηγουμενος 30αρης καπνος μου κρατησε 2 μηνες... Ξεκινησα επειδη με μαστουρωνε ωραια αλλα αυτο σταματησε να συμβαινει, οποτε ειπα να παω απο old holdborn λευκο σε κατι πιο βαρυ, και πηρα καρελια (την βαρια συσκευασια, οχι τον ασπρο)... Με δυο τσιγαρα με πιανει βηχας, φλεμματα και ασθμα το βραδυ, κοντευω να φτυσω τα πνευμονια μου. Εχω κανει και golden virginia πρασινο που δε μου αρεσε, οποτε εχετε να προτεινετε κατι ελαφρυ πριν πεθανω? Δεν θελω απαραιτητα να ειναι αρωματικο, απλα να μη μου γαμαει τα πνευμονια και το λαιμο (ειμαι και αθλητης τρομαρα μου). Για παραδειγμα ο λευκος χολντμπορν μου αρεσε. Χρησιμοποιω μεσαια ριζλα χαρτακια και ολντ χολντμπορν φιλτρακια, δεν ξερω αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο συνδυασμο. Επισης, καταλαβε κανενας για ποια μαστουρα λεω ή μιλαω μονος μου? Υπαρχει κανενας καπνος που να το κανει καλυτερα αυτο? Αν θες κάτι πιο ελαφρύ από old holborn ασπρο πήγαινε σε drum λευκό. Αν θες κάτι μεσαίο δοκίμασε drum κίτρινο είναι λίγο πιο ελαφρύς από τον old holborn κίτρινο και λίγο λιγότερο αρωματικός. Επίσης ναι κατάλαβα για ποια μαστούρα μιλάς. 1
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Οντως μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι drum blonde και ασπρο, καθως και marlboro gold ειναι αυτα που ψαχνω. Επισης τα λευκα καρελια ειναι πολυ ελαφρια αλλα μετα απο λιγες τρακες μπορω να πω οτι δε με ενθουσιασαν ιδιαιτερα... Προτεινομενος συνδυασμος φιλτρακια/χαρτακια για τους παραπανω καπνους? 1
BillG88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, NicKtheGreeK97 είπε Οντως μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι drum blonde και ασπρο, καθως και marlboro gold ειναι αυτα που ψαχνω. Επισης τα λευκα καρελια ειναι πολυ ελαφρια αλλα μετα απο λιγες τρακες μπορω να πω οτι δε με ενθουσιασαν ιδιαιτερα... Προτεινομενος συνδυασμος φιλτρακια/χαρτακια για τους παραπανω καπνους? Εγώ χρησιμοποιώ rizla γαλάζια με φιλτρακια old holborn η χάρτακια raw με τα ίδια φίλτρακια
BillG88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Opium είπε Καλησπέρα! Διάβασα το thread κ μπερδεύτηκα! Σκέφτομαι να πάω σε καπνό κ για λόγους οικονομίας κ για να το μειώσω(λέμε τώρα..) Καπνίζω Davidoff gold ,σε ποιο καπνό να πάω;άκουσα για craven,είναι βαρύς; Χαρτάκια φιλτράκια;δεν θέλω γεύσεις κ αρώματα. Πάρε rizla γαλάζια και φιλτρακια old holborn,αν θες πιο χοντρό τσιγάρο πάρε swan κόκκινα κτλπ. Από καπνο αφού κάνεις davidoff gold δοκίμασε τον marlboro gold 1
BillG88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Να ρωτήσω κάνει κάνεις drum original (μπλε) να μου πει αν είν ωραίος επειδή σκέφτομαι να τον δοκιμάσω. Αυτό το καιρό κάνω old holborn blue με άλλαγες σε drum κίτρινο
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μου ειπε συναδελφος χθες πως ο μπλε ντραμ ειναι πολυ βαρυς, σου καιει το λαιμο, ειναι ξηρος, και βρισκεις μεχρι και τον ξυλοκοπο μεσα στον καπνο. Δεν αντεξε και τον εδωσε. Και ο ιδιος ανθρωπος καπνιζει craven, οποτε καταλαβαινεις για ποσο βαρυ καπνο μιλαμε. Προσωπικη αποψη ωστοσο δεν εχω. Γνωμη για ασσο και ασσο ανευ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα