Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μόντεμ (comtrend) που εδινε η οτενετ με τη συνδεση. Θέλω ένα καινούριο που να μπορώ να συνδέσω 2 υπολογιστές (τουλάχιστον). Θέλω να είναι ενσύρματο. Σκέφτομαι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664 Θα είμαι εντάξύ;, Δηλαδή θα κάνω την δουλεια μου ή χρειάζομαι δυο συσκευες "(μοντεμ και τουτερ) ή .... Δεν κατέχω και πολλά απο δικτυα όπως καταλάβατε. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

παρε ρουτερ που να εχει και ασυρματο και κλειστο.πολυ φτηνο και παρα πολυ καλο ειναι το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr .ειναι φτηνο επειδη εχει custom firmware που σε 10 λεπτα το εχεις αλλαξει με κανονικο και εχεις ενα πολυ κορυφη ρουτερ.υπαρχουν οδηγιες για το πως να αλλαξεις το firmware>μην κανεις το λαθος και παρεις ενσυρματο και καποια στιγμη χρειαστεις wifi εστω και για λιγο και αγοραζεις αλλο.παρτο wifi και απλα κλειστο αμα δεν το θες.οχι δεν χρειαζεσαι ξεχωριστα router και modem.οπως και το comtrend ετσι και αυτα ειναι modem/router.

Δημοσ.

Καλα οχι και να πάρεις απο το comtrend καλύτερο θα ειναι αλλα +1 για το 2700vg που πρότειν ο poulinos, πολύ καλό router και σε καλή τιμή

Δημοσ.

Όταν κλείσεις το ασύρματο σταματάει να εκπέμπει? γιατί δεν θέλω να έχω μια κεραία στο δωμάτιό μου 24 ώρες κάθε μέρα....

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν κλείσεις το ασύρματο σταματάει να εκπέμπει? γιατί δεν θέλω να έχω μια κεραία στο δωμάτιό μου 24 ώρες κάθε μέρα....

ευχαριστώ.

ναι οταν κλεινεις το ασυρματο σταματαει να εκμπεμπει.εχει και επιλογη για hidden ssid αλλα αυτο ειναι αλλο.εσυ το κλεινεις με enable disable.

επισης επειδη το ρουτερ ειναι 100 mw Και 24 ωρο να το εχεις ιτ'ς οκ.ενα dect ασυρματο αμα εχεις σπιτι ειναι κοντα στα 250 με 300 οσο ξερω και βεβαια μακαρι να ελεγες οτι δεν θελω να εχω το κινητο στο δωματιο μου 24 ωρες καθε μερα που ειναι πολυ χειροτερο απο το ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...