halloween84 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 χαίρεται και χριστος ανεστη. θα θελα να κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να μου πει ποσο είναι εφικτό αυτό που ζητάω. έχω ένα router huawei hg530 wireless που εχω internet μεσω αυτού όπως και ote tv. επειδή το σπίτι είναι ιδιόκτητο τριώροφο και μένω στον τρίτο που έχω όλον τον εξοπλισμό , στον πρώτο δεν έχω internet γιατί απλα δεν πιάνει το σημα (μονο για internet ενδιαφέρομαι στον πρώτο). έχω ένα ακόμη router to ASUS WL-AM604G WIRELESS ADSL 2/2+ PSTN HOME GATEWAY. αναρωτιομουν αμα μπορω να το κανω με κάποιον τρόπο access point αλλα χωρίς καλωδίωση ethernet απλα να το βάλω στο ρευμα και να δουλέψει (σίγουρα θέλει κάποια παραμετροποίηση) αν μπορεί κάποιος να μου πει τη γνώμη του. ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 για να παρει ασυρματα και να δωσει ασυρματα πρεπει να εχει λειτουργεια repeater η αλλιως να εχουν και τα 2 λειτουργεια wds.αλλιως θες Repeater px tp link wa701nd.
halloween84 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 υποστηρίζουν repeater και τα 2. απλα δεν γνωρίζω πως να κάνω τις ρυθμίσεις.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 repeater η wds repeater?μαλλον το δευτερο. θα σου πω για το wds πως επαιξε εμενα απλα δεν σου εγγυωμαι οτι θα παιξει με διαφορετικης μαρκας ρουτερ. ειχα δυο Thomson .τα ονομαζω Thomson a που ηταν αυτο που εδινε το ιντερνετ και Thomson b το Repeater να το πω ετσι. ΤΟ a ip 192.168.1.254 με dhcp ανοιχτο. ΤΟ β ip 192.168.1.253 με dhcp κλειστο. και τα δυο ρουτερ με το ιδιο κλειδωμα με το ιδιο ssid και το ιδιο καναλι(δυστυχως) στο πρωτο ρουτερ πηγα στο wds Το ενεργοποιησα εψαξα για το access point β και συνδεθηκα πανω με τους κωδικους. στο δευτερο ρουτερ πηγα στο wds και εκανα παλι τα ιδια.εψαξα για το a συνδεθηκε με τους κωδικους. Παρατηρησεις πρεπει στο wds να γινει η διαδικασια και απο τις 2 πλευρες.και απο το α προς το β και το αναποδο. β.δεν ξερω αν θα παιξει με αλλη μαρκα. γ.οι Ip ειναι ενδεικτικες.απλα πρεπει να ειναιδιαφορετικες του α με του β και στο β να εχεις κλειστο τον dhcp.επισης καλο θα ειναι του β να ειναι εκτος ευρως dhcp του α. δ.στο Thomson που το εκανα εγω επαιζε μονο με WEP KEY.με wpa δεν επαιζε οποτε εχεις το κακο οτι μετα εχεις ενα αδυναμο κλειδωμα.αντιθετα αμα εχεις Repeater η καποιο παιζει σαν Repeater δεν χρειαζεται να γινει και απο τις 2 πλευρες και παιζει και πιο ευκολα και με wpa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα