oxydow Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι συμβαίνει όταν τραβάω βίντεο απο το iPhone κ δεν ακούγεται ήχος, ενώ όταν βάζω τα ακουστικά ακούγεται μια χαρά; Sent from my iPhone using Insomnia
koslibpro Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μπορει να χαλασε το ηχειο σου για καποιο λογο.
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. 1) Αν τραβηξεις Video χωρις ακουστικα και το αναπαραγεις χωρις ακουστικα, τι συμβανει; 2) Αν τραβηξεις Video με τα ακουστικα και το αναπαραγεις χωρις τα ακουστικα, τι συμβαινει; 3) Αν τραβηξεις Video χωρις τα ακουστικα και το αναπαραγεις με τα ακουστικα, τι συμβαινει; Επισης οταν δεν εχεις τα ακουστικα και αλλαζεις την ενταση στο εισαι στο κεντρικο Menu, τι γραφει; Ρωταω μηπως γραφει (ακουστικα). Εχω δει iPhone να εχει κολλησει.
oxydow Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αν βάλω τα ακουστικά κ τραβηξω βίντεο κ μετά τα βγάλω ακούγεται φύσημα όπως επίσης αν το τραβηξω κ χωρίς αυτα. Αν τραβήξω παλυ με ακουστικά κ τα έχω επάνω ακούω μια χαρά το βίντεο απο αυτά Sent from my iPhone using Insomnia
georgeadams Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Όταν συνδέεις τα ακουστικά, το μικρόφωνο του iPhone 4 αποσυνδέεται και λειτουργεί το μικρόφωνο των ακουστικών. Άρα, μήπως έχεις πρόβλημα στο μικρόφωνο? Όταν μιλάς στο τηλέφωνο (χωρίς τα ακουστικά) το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά; Όταν τραβάς βίντεο, μήπως καλύπτεις κατά λάθος με το χέρι σου το μικρόφωνο; Το μικρόφωνο στο iPhone 4S βρίσκεται στο κάτω μέρος, αριστερά από το βύσμα του φορτιστή (δεξιά από το φορτιστή είναι το ηχείο).
adminaros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πιστεύω να φτιάχτηκε το προβλημα. Εχουν περάσει εννια χρόνια άλλωστε. 🙃 ΛΟΛ Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από adminaros
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 hour ago, adminaros said: Πιστεύω να φτιάχτηκε το προβλημα. Εχουν περάσει εννια χρόνια άλλωστε. 🙃 ΛΟΛ Υπερβολές! Εφτά χρονάκια είναι μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις