Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι συμβαίνει όταν τραβάω βίντεο απο το iPhone κ δεν ακούγεται ήχος, ενώ όταν βάζω τα ακουστικά ακούγεται μια χαρά;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.

1) Αν τραβηξεις Video χωρις ακουστικα και το αναπαραγεις χωρις ακουστικα, τι συμβανει;

2) Αν τραβηξεις Video με τα ακουστικα και το αναπαραγεις χωρις τα ακουστικα, τι συμβαινει;

3) Αν τραβηξεις Video χωρις τα ακουστικα και το αναπαραγεις με τα ακουστικα, τι συμβαινει;

Επισης οταν δεν εχεις τα ακουστικα και αλλαζεις την ενταση στο εισαι στο κεντρικο Menu, τι γραφει;

Ρωταω μηπως γραφει (ακουστικα). Εχω δει iPhone να εχει κολλησει.

Δημοσ.

Αν βάλω τα ακουστικά κ τραβηξω βίντεο κ μετά τα βγάλω ακούγεται φύσημα όπως επίσης αν το τραβηξω κ χωρίς αυτα. Αν τραβήξω παλυ με ακουστικά κ τα έχω επάνω ακούω μια χαρά το βίντεο απο αυτά

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όταν συνδέεις τα ακουστικά, το μικρόφωνο του iPhone 4 αποσυνδέεται και λειτουργεί το μικρόφωνο των ακουστικών. Άρα, μήπως έχεις πρόβλημα στο μικρόφωνο?

Όταν μιλάς στο τηλέφωνο (χωρίς τα ακουστικά) το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά;

Όταν τραβάς βίντεο, μήπως καλύπτεις κατά λάθος με το χέρι σου το μικρόφωνο; Το μικρόφωνο στο iPhone 4S βρίσκεται στο κάτω μέρος, αριστερά από το βύσμα του φορτιστή (δεξιά από το φορτιστή είναι το ηχείο).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω να φτιάχτηκε το προβλημα.

Εχουν περάσει εννια χρόνια άλλωστε. 🙃

ΛΟΛ

Επεξ/σία από adminaros
Δημοσ.
1 hour ago, adminaros said:

Πιστεύω να φτιάχτηκε το προβλημα.

Εχουν περάσει εννια χρόνια άλλωστε. 🙃

ΛΟΛ

Υπερβολές! Εφτά χρονάκια είναι μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...