tousername Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μάλλον θα γίνει σαματάς αλλά θα τα πω. Έβαλα μια από τις ICS που κυκλοφορούν και μου φάνηκε μλκια. Δεν είναι επίσημες ελληνικές Roms και απλά έχουν ελληνικά στα μενού τους. Δεν μπορείς να διαλέξεις επαφές σέρνοντας το δάχτυλό σου δεξιά στην αλφαβητική στήλη αν έχεις περασμένες επαφές με ελληνικά γράμματα και όχι greeklish γιατί έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Επιπλέον το καινούριο Data logger/manager/recorder πως το λένε ,από τα καινούρια χαρακρηριστικά του ICS, μου φαίνεται λίγο σε σχέση με το free wachdog ,το Face unlock μάλλον gimmick είναι παρά χρήσιμο και γενικά , προσωπικά , δεν μου άρεσαν και τα γραφικά/gui του ICS που παρουσιάσανε. Δηλαδή για το SGS2 που έχω προτιμώ Gingerbread ΜΕ TouchUI της Samsung,πείτε με ανώμαλο. Το κινητό σκίζει και μάλιστα ήμουν έτοιμος να πάρω iPhone 4 πριν από αυτό, αφού το δούλεψα όμως λίγο άλλαξα γνώμη.Τώρα γιατί γκρινιάζει τόσος κόσμος για το Ice cream δεν το καταλαβαίνω. Αν κάτι δουλεύει καλά,μην το φτιάχνεις! Για το SGS3 τώρα, πιθανότατα θα είναι ακόμα καλύτερο... Είδωμεν...
21century Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Θέλουν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων και του μάρκετινγκ...
oldnew Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μάλλον θα γίνει σαματάς αλλά θα τα πω. Έβαλα μια από τις ICS που κυκλοφορούν και μου φάνηκε μλκια. Δεν είναι επίσημες ελληνικές Roms και απλά έχουν ελληνικά στα μενού τους. Δεν μπορείς να διαλέξεις επαφές σέρνοντας το δάχτυλό σου δεξιά στην αλφαβητική στήλη αν έχεις περασμένες επαφές με ελληνικά γράμματα και όχι greeklish γιατί έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Επιπλέον το καινούριο Data logger/manager/recorder πως το λένε ' date='από τα καινούρια χαρακρηριστικά του ICS, μου φαίνεται λίγο σε σχέση με το free wachdog ,το Face unlock μάλλον gimmick είναι παρά χρήσιμο και γενικά , προσωπικά , δεν μου άρεσαν και τα γραφικά/gui του ICS που παρουσιάσανε.Δηλαδή για το SGS2 που έχω προτιμώ Gingerbread ΜΕ TouchUI της Samsung,πείτε με ανώμαλο. Το κινητό σκίζει και μάλιστα ήμουν έτοιμος να πάρω iPhone 4 πριν από αυτό, αφού το δούλεψα όμως λίγο άλλαξα γνώμη.Τώρα γιατί γκρινιάζει τόσος κόσμος για το Ice cream δεν το καταλαβαίνω. Αν κάτι δουλεύει καλά,μην το φτιάχνεις! Για το SGS3 τώρα, πιθανότατα θα είναι ακόμα καλύτερο... Είδωμεν...[/quote'] Έχεις ένα δίκιο σε αυτά που γράφεις. Θέλει να προσθέσεις κάποια πράγματά στην ics για να ειναι πληρης. Η 1η εντύπωσή ίσως να ειναι αυτή που περιγραφείς, αν δεν ασχοληθείς καθόλου. Αν ασχοληθείς θα απορείς πως δουλευες τόσο καιρο σε gingerbread. Η ics είναι κλάσεις ανώτερη στα παντα.. Εκτός απο μπαταρια ακόμα ίσως.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
ektor7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ειναι η τελευταια μου ελπιδα,για να αλλαξω το SE K320i,πριν το τελος του κοσμου!!!
ahingel Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Φαίνεται θα είναι πολυ Καλο το 3 Για να δούμε θα με κάνει να αλλάξω απο το iphone5 που περιμένω να βγει;;; Πάντως το 4s το ξεπερνάει σίγουρα. Αν και νομίζω όταν θα βγει το iPhone 5 πάλι θα τα γ@mhsei όλα... #oops Sent from my iPhone using Insomnia
Still_Shady Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Φαίνεται θα είναι πολυ Καλο το 3 Για να δούμε θα με κάνει να αλλάξω απο το iphone5 που περιμένω να βγει;;; Πάντως το 4s το ξεπερνάει σίγουρα. Αν και νομίζω όταν θα βγει το iPhone 5 πάλι θα τα γ@mhsei όλα... #oops Sent from my iPhone using Insomnia Μοδα. Υπαρχουν τοσα καλυτερα κινητα στην αγορα και ας μην φτανουν τις πωλησεις αυτων των κινεζικων "μηλων".
euklidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Φαίνεται θα είναι πολυ Καλο το 3 Για να δούμε θα με κάνει να αλλάξω απο το iphone5 που περιμένω να βγει;;; Πάντως το 4s το ξεπερνάει σίγουρα. Αν και νομίζω όταν θα βγει το iPhone 5 πάλι θα τα γ@mhsei όλα... #oops Sent from my iPhone using Insomnia Ε καλα το 4S το ξεπερναει και το SGS2. Το θεμα ειναι ποσο καλυτερο απο το SGS2 θα ειναι το 3αρι.
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Όπως πολύ σωστά είχε πει ο παντοκράτωρ Hal σε άλλο topic... το μοναδικό, μη apple, κινητό που έχει δημιουργήσει τέτοιο hype, τέτοιες προσδοκίες και τέτοια ανυπομονησία
Vasilisxd Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Να την χαιρόμαστε την νέα παντόφλα της Samsung.
QQTilt12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πώς γίνεται ενώ δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για τα specs ή την εμφάνιση του κινητού να λένε κάποιοι αν αξίζει να δώσει κανείς το 2 για να πάρει το 3 πραγματικά είναι απορίας άξιο. Αν θέλετε μπορείτε να μοιραστείτε τις πηγές σας εδώ μαζί μας. Για τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που ακούστηκαν, το Galaxy Nexus δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά S της Samsung είναι το κινητό με το οποίο η Google promoταρε το ics, όπως έκανε και με το προηγούμενο nexus. Και επίσης όσοι έχουν παράπονο που δεν πήρε το s την ics τα χουμε ξαναπει. Παίζουν ωραιότατα iphone στα 600ε ή και wp για τα οποία όμως δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάρουν την επόμενη έκδοση. Η "υπόσχεση" της google ήταν ν αναβαθμίζονται τα τηλέφωνα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία τους. Την υπόσχεση της την τήρησε, το διάστημα αυτό πέρασε και όλα καλά. Είπαμε τι κάνουν οι δυσαρεστημένοι. Το 4S ξεπερναει ευκολα το SGS2 Roger that Roger.. ελληνικοί χαρακτήρες
Federer Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Roger that Roger.. ελληνικοί χαρακτήρες Ειρωνια κι ετσι? Οπως βγαινει ενας και λεει οτι το SGS2 ξεπερναει ανετα κι ολας το 4S, ετσιβγαινω κι εγω και ισχυριζομαι το αντιθετο...εσυ βγες και πες αυτο που πιστευεις...ακουστηκες Roger that Roger κι απο μενα λοιπον
QQTilt12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Κατ αρχήν δεν ειρωνεύτηκα. Δεύτερον εγώ δεν έχω nickname Federer, άρα έπρεπε να μου γράψεις σκέτο "Roger that" Τέλος μην συχγίζεσαι και ανεβάσεις πίεση, έχεις το πιο τούμπανο κινητό στον κόσμο και σε θέλουν όλα τα κορίτσια. Το θέμα είναι για το s3 όμως, έχεις κάτι επ αυτού εκτός απ το ότι το 4s είναι καλύτερο απ το s2?
Federer Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εχω αυξημενη πιεση...κληρονομικο ειναι...αλλα εσυ που το ξερεις? Τα κοριτσια ομως που κολανε? :/ Και τι ενοεις "τουμπανο" ? Γυμνασμενο κι ετσι? Το S3 λογικα θα ειναι κινηταρα οπως και το S2
jimpsar Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Προσωπικα πιστεύω πως σε θέματα αλλαγής κινητού καλύτερα είναι να πηδαμε μια γενιά. Πχ κάποιος που έχει το Galaxy 1 θα δει τεράστια διαφορά με το 3. Κάποιος που έχει το δύο θα δει απλά κάποιες βελτιώσεις. Το αν αξίζουν αυτές οι βελτιώσεις τα παραπάνω χρήματα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εγώ πχ από το Note θα παω μάλλον στο 3 όταν και αν βγει παρά στο 2 επίσης όταν και αν βγει. +1 Αυτη τη στιγμη η Samsung εχει στρεψει τα βλεμματα πανω της καθως με τη σειρα galaxy S (S, S II ) δημιουργησε πολυ καλα τηλεφωνα αξιας αντιπροτασης στο iphone. Υ.Γ.1 Παντως με τον Νοte ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σαν κινητο. Τωρα αν ενα κινητο ειναι καλυτερο η οχι απο το αλλο, το θεωρω υποκειμενικο. π.χ. δεν μπορει κανεις να μου πει πως το 4s ειναι καλυτερο απο το Note γιατι μου καλυπτει απολυτα τις αναγκες επαγγελματικες και μη, και ολα αυτα σε υψηλη αναλυση με 5,3". Απο την αλλη ενας με iphone ή και αλλο κινητο θεωρει το Note "παντοφλα". Kατανοητο. Υ.Γ.2 παντως με το Note νομιζω οτι οι γυναικες με αποφευγουν αντι να τις ελκυω...χααχαχα την apple μου μεσα και το design της! (πλακα κανω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα