Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον θα γίνει σαματάς αλλά θα τα πω. Έβαλα μια από τις ICS που κυκλοφορούν και μου φάνηκε μλκια. Δεν είναι επίσημες ελληνικές Roms και απλά έχουν ελληνικά στα μενού τους. Δεν μπορείς να διαλέξεις επαφές σέρνοντας το δάχτυλό σου δεξιά στην αλφαβητική στήλη αν έχεις περασμένες επαφές με ελληνικά γράμματα και όχι greeklish γιατί έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Επιπλέον το καινούριο Data logger/manager/recorder πως το λένε ,από τα καινούρια χαρακρηριστικά του ICS, μου φαίνεται λίγο σε σχέση με το free wachdog ,το Face unlock μάλλον gimmick είναι παρά χρήσιμο και γενικά , προσωπικά , δεν μου άρεσαν και τα γραφικά/gui του ICS που παρουσιάσανε.

Δηλαδή για το SGS2 που έχω προτιμώ Gingerbread ΜΕ TouchUI της Samsung,πείτε με ανώμαλο. Το κινητό σκίζει και μάλιστα ήμουν έτοιμος να πάρω iPhone 4 πριν από αυτό, αφού το δούλεψα όμως λίγο άλλαξα γνώμη.Τώρα γιατί γκρινιάζει τόσος κόσμος για το Ice cream δεν το καταλαβαίνω. Αν κάτι δουλεύει καλά,μην το φτιάχνεις!

Για το SGS3 τώρα, πιθανότατα θα είναι ακόμα καλύτερο... Είδωμεν...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μάλλον θα γίνει σαματάς αλλά θα τα πω. Έβαλα μια από τις ICS που κυκλοφορούν και μου φάνηκε μλκια. Δεν είναι επίσημες ελληνικές Roms και απλά έχουν ελληνικά στα μενού τους. Δεν μπορείς να διαλέξεις επαφές σέρνοντας το δάχτυλό σου δεξιά στην αλφαβητική στήλη αν έχεις περασμένες επαφές με ελληνικά γράμματα και όχι greeklish γιατί έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Επιπλέον το καινούριο Data logger/manager/recorder πως το λένε ' date='από τα καινούρια χαρακρηριστικά του ICS, μου φαίνεται λίγο σε σχέση με το free wachdog ,το Face unlock μάλλον gimmick είναι παρά χρήσιμο και γενικά , προσωπικά , δεν μου άρεσαν και τα γραφικά/gui του ICS που παρουσιάσανε.

Δηλαδή για το SGS2 που έχω προτιμώ Gingerbread ΜΕ TouchUI της Samsung,πείτε με ανώμαλο. Το κινητό σκίζει και μάλιστα ήμουν έτοιμος να πάρω iPhone 4 πριν από αυτό, αφού το δούλεψα όμως λίγο άλλαξα γνώμη.Τώρα γιατί γκρινιάζει τόσος κόσμος για το Ice cream δεν το καταλαβαίνω. Αν κάτι δουλεύει καλά,μην το φτιάχνεις!

Για το SGS3 τώρα, πιθανότατα θα είναι ακόμα καλύτερο... Είδωμεν...[/quote']

Έχεις ένα δίκιο σε αυτά που γράφεις. Θέλει να προσθέσεις κάποια πράγματά στην ics για να ειναι πληρης. Η 1η εντύπωσή ίσως να ειναι αυτή που περιγραφείς, αν δεν ασχοληθείς καθόλου. Αν ασχοληθείς θα απορείς πως δουλευες τόσο καιρο σε gingerbread. Η ics είναι κλάσεις ανώτερη στα παντα.. Εκτός απο μπαταρια ακόμα ίσως..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Φαίνεται θα είναι πολυ Καλο το 3

Για να δούμε θα με κάνει να αλλάξω απο το iphone5 που περιμένω να βγει;;;

Πάντως το 4s το ξεπερνάει σίγουρα.

Αν και νομίζω όταν θα βγει το iPhone 5 πάλι θα τα γ@mhsei όλα...

#oops

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

#oops

Μοδα.

Υπαρχουν τοσα καλυτερα κινητα στην αγορα και ας μην φτανουν τις πωλησεις αυτων των κινεζικων "μηλων".

Δημοσ.

#oops

Ε καλα το 4S το ξεπερναει και το SGS2. Το θεμα ειναι ποσο καλυτερο απο το SGS2 θα ειναι το 3αρι.

Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά είχε πει ο παντοκράτωρ Hal σε άλλο topic... το μοναδικό, μη apple, κινητό που έχει δημιουργήσει τέτοιο hype, τέτοιες προσδοκίες και τέτοια ανυπομονησία

Δημοσ.

Πώς γίνεται ενώ δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για τα specs ή την εμφάνιση του κινητού να λένε κάποιοι αν αξίζει να δώσει κανείς το 2 για να πάρει το 3 πραγματικά είναι απορίας άξιο.

Αν θέλετε μπορείτε να μοιραστείτε τις πηγές σας εδώ μαζί μας.

Για τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που ακούστηκαν, το Galaxy Nexus δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά S της Samsung είναι το κινητό με το οποίο η Google promoταρε το ics, όπως έκανε και με το προηγούμενο nexus.

Και επίσης όσοι έχουν παράπονο που δεν πήρε το s την ics τα χουμε ξαναπει. Παίζουν ωραιότατα iphone στα 600ε ή και wp για τα οποία όμως δεν ξέρουμε ακόμα αν θα πάρουν την επόμενη έκδοση.

Η "υπόσχεση" της google ήταν ν αναβαθμίζονται τα τηλέφωνα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία τους. Την υπόσχεση της την τήρησε, το διάστημα αυτό πέρασε και όλα καλά. Είπαμε τι κάνουν οι δυσαρεστημένοι.

Το 4S ξεπερναει ευκολα το SGS2

Roger that Roger..

ελληνικοί χαρακτήρες

Δημοσ.

Roger that Roger..

ελληνικοί χαρακτήρες

Ειρωνια κι ετσι? Οπως βγαινει ενας και λεει οτι το SGS2 ξεπερναει ανετα κι ολας το 4S, ετσιβγαινω κι εγω και ισχυριζομαι το αντιθετο...εσυ βγες και πες αυτο που πιστευεις...ακουστηκες :)

Roger that Roger κι απο μενα λοιπον

Δημοσ.

Κατ αρχήν δεν ειρωνεύτηκα.

Δεύτερον εγώ δεν έχω nickname Federer, άρα έπρεπε να μου γράψεις σκέτο "Roger that"

Τέλος μην συχγίζεσαι και ανεβάσεις πίεση, έχεις το πιο τούμπανο κινητό στον κόσμο και σε θέλουν όλα τα κορίτσια.

Το θέμα είναι για το s3 όμως, έχεις κάτι επ αυτού εκτός απ το ότι το 4s είναι καλύτερο απ το s2?

Δημοσ.

Εχω αυξημενη πιεση...κληρονομικο ειναι...αλλα εσυ που το ξερεις? Τα κοριτσια ομως που κολανε? :/ Και τι ενοεις "τουμπανο" ? Γυμνασμενο κι ετσι?

Το S3 λογικα θα ειναι κινηταρα οπως και το S2

Δημοσ.

Προσωπικα πιστεύω πως σε θέματα αλλαγής κινητού καλύτερα είναι να πηδαμε μια γενιά. Πχ κάποιος που έχει το Galaxy 1 θα δει τεράστια διαφορά με το 3. Κάποιος που έχει το δύο θα δει απλά κάποιες βελτιώσεις. Το αν αξίζουν αυτές οι βελτιώσεις τα παραπάνω χρήματα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εγώ πχ από το Note θα παω μάλλον στο 3 όταν και αν βγει παρά στο 2 επίσης όταν και αν βγει.

+1

Αυτη τη στιγμη η Samsung εχει στρεψει τα βλεμματα πανω της καθως με τη σειρα galaxy S (S, S II ) δημιουργησε πολυ καλα τηλεφωνα αξιας αντιπροτασης στο iphone.

Υ.Γ.1 Παντως με τον Νοte ειμαι απολυτα ικανοποιημενος σαν κινητο.

Τωρα αν ενα κινητο ειναι καλυτερο η οχι απο το αλλο, το θεωρω υποκειμενικο. π.χ. δεν μπορει κανεις να μου πει πως το 4s ειναι καλυτερο απο το Note γιατι μου καλυπτει απολυτα τις αναγκες επαγγελματικες και μη, και ολα αυτα σε υψηλη αναλυση με 5,3". Απο την αλλη ενας με iphone ή και αλλο κινητο θεωρει το Note "παντοφλα". Kατανοητο.

Υ.Γ.2 παντως με το Note νομιζω οτι οι γυναικες με αποφευγουν αντι να τις ελκυω...χααχαχα την apple μου μεσα και το design της! (πλακα κανω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...