mindtrapper Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ελάτε βρε παιδιά, δεν είναι προφανές ότι κράτησαν επίτηδες την αναβάθμιση σε ICS για μετά την παρουσίαση του επόμενου μοντέλου; Αν είχαν δώσει ICS στο S2 εδώ και μήνες τι θα έλεγαν για το software του 3 στην παρουσίαση; ICS; Περσινά ξινά σταφύλια θα έλεγαν όλοι. Ενώ τώρα θα φανεί ότι έχει καινούργιο λειτουργικό το καινούργιο τους τηλέφωνο. Μερικές μέρες μετά ως δια μαγείας θα δώσουν ICS και στο "παλιό" Galaxy.
nikos5800 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 γιατί ξανά λέτε τις ίδιες βλακείες δεν καταλαβαίνω, είπαμε το galaxy s δεν θα πάρει την αναβαθμίσει σε οποίον δεν αρέσει μην ξανά πάρει κινητό της Samsung ας παίρνει της apple που είναι συναιπεστατη στις αναβαθμίσεις των συσκευών της και το παρόν θέμα αφορα το galaxy s3 τώρα μερικοί πως αλλάξατε το ζήτημά στο δεν παίρνει αναβαθμίσει το galaxy s1 δεν μπορώ να καταλάβω
danaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Απόσυρση δέχονται; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Απόσυρση στο SGSII ; Μήπως τελικά, δεν έχουμε κρίση στη χώρα μας;
barman_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Αιντε...μας εσκασαν...ψηνομαι τρελα για το 2...
danaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 γιατί ξανά λέτε τις ίδιες βλακείες δεν καταλαβαίνω, είπαμε το galaxy s δεν θα πάρει την αναβαθμίσει σε οποίον δεν αρέσει μην ξανά πάρει κινητό της Samsung ας παίρνει της apple που είναι συναιπεστατη στις αναβαθμίσεις των συσκευών της και το παρόν θέμα αφορα το galaxy s3 τώρα μερικοί πως αλλάξατε το ζήτημά στο δεν παίρνει αναβαθμίσει το galaxy s1 δεν μπορώ να καταλάβω Το θέμα είναι η ανακοίνωση της Samsung, ή κάνω λάθος; Εάν στο forum είναι επιτρεπτό να αποκαλούνται "βλάκες" όσοι συζητούν θέματα της Samsung, αντί αυτών της Apple, τότε ίσως δεν είναι η θέση μας εδώ...
danaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εδώ που τα λέμε, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που έχει ήδη το καταπληκτικό SGSII,να ονειρεύεται το 3...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 μεγαλύτερη ανάλυση
lagman Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Το siii θα είναι που θα είναι μεγάλο γιατί δε βάζουν και ένα solar panel έτσι όταν το γυρνάς ανάποδα να φορτίζει απο τον ήλιο ;;; Sent from my iPhone using Insomnia
danaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 μεγαλύτερη ανάλυση Είμαι υπερευχαριστημένος με την ανάλυση του SGS2, τόσο, που δεν προτίθεμαι να το αντικαταστήσω σύντομα. Όσο για τη φωτογραφική, η οποία είναι πάρα πολύ καλή κατά τη γνώμη μου, έ, έχουμε και ξεχωριστή μηχανή...
oldnew Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εδώ που τα λέμε' date=' δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που έχει ήδη το καταπληκτικό SGSII,να ονειρεύεται το 3...[/quote']Όταν βγει το 3 θα έχει τόσα συν που σε βαζει σε διλημα σίγουρα. Όμως ακριβώς το 2 έβαλε σε διλημα αυτούς με το 1. Βέβαιως η οικον κρίσή θα μας κανει να κάτσουμε στα αβγα μας, αλλα όχι ότι δεν το ζηλευουμε. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Είμαι υπερευχαριστημένος με την ανάλυση του SGS2, τόσο, που δεν προτίθεμαι να το αντικαταστήσω σύντομα. Όσο για τη φωτογραφική, η οποία είναι πάρα πολύ καλή κατά τη γνώμη μου, έ, έχουμε και ξεχωριστή μηχανή... well, δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα-κριτήρια
paris.gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Προσωπικα πιστεύω πως σε θέματα αλλαγής κινητού καλύτερα είναι να πηδαμε μια γενιά. Πχ κάποιος που έχει το Galaxy 1 θα δει τεράστια διαφορά με το 3. Κάποιος που έχει το δύο θα δει απλά κάποιες βελτιώσεις. Το αν αξίζουν αυτές οι βελτιώσεις τα παραπάνω χρήματα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εγώ πχ από το Note θα παω μάλλον στο 3 όταν και αν βγει παρά στο 2 επίσης όταν και αν βγει.
oldnew Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Προσωπικα πιστεύω πως σε θέματα αλλαγής κινητού καλύτερα είναι να πηδαμε μια γενιά. Πχ κάποιος που έχει το Galaxy 1 θα δει τεράστια διαφορά με το 3. Κάποιος που έχει το δύο θα δει απλά κάποιες βελτιώσεις. Το αν αξίζουν αυτές οι βελτιώσεις τα παραπάνω χρήματα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εγώ πχ από το Note θα παω μάλλον στο 3 όταν και αν βγει παρά στο 2 επίσης όταν και αν βγει. Συμφωνώ απολύτως σε αυτό. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα