Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας εχω στο pc μου 4 gb ram και εχω εναν quad qore q9505 και αναρωτιεμε αν του βαλω για παραδειγμα 2gb παραπανω που θα δω διαφορες και αν χριαζοντε...απλα θελω να μου πειτε που θα δω διαφορες αποτι με τις 4gb η και 8gb αν βαλω αντι για 6 που λεω θα χει μεγαλη διαφορα? ευχαριστω!

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα ξεκαθαριζεις ποια ειναι χρηση του υπολογιστη και επισης εαν εχεις 64 bit λειτουργικο.

μετα καθαρα για την ερωτηση σου,χανεις το dual channel λογικα ετσι οπως το λες αλλα εαν δεν σου φτανει ηδη η μνημη που εχεις,θα δεις καποιες διαφορες.

εαν σου φτανει και απλα εχεις ενα dimmακι να καθεται και θελεις να το βαλεις επανω,δεν θα δεις διαφορες.

Δημοσ.

Παιζω βαρια παιχνιδια Και φυσικα Προγραμματα κλπ..κανα Photoshop και τετοια..εχω 4x1 kingost και ηθελα τις 2 μονες να τις βγαλω και να βαλω 2 2x2 gb ιδια μοντελα..

Λειτουργικο εχω 64μπιτο

Δημοσ.

Χμ.οχι κατσε οπως εισαι.ddr2 ειναι να φανταστω ε.ειναι ακριβες οποτ εμονο μεταχειρισμενες εαν βρεις καμια καλη ευκαιρια.

αυτο που ισως ειναι προτιμοτερο να κανεις ειναι να

αγορασεις μια τετοια Asrock Socket 775 G41M-GS3 ΤΙΜΗ 44.70 € μαζι με 2 τετοιες Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz ΤΙΜΗ 22.78 € Χ2 = 45,56 και το συνολο παει 90.26

ποια ειναι η μητρικη σου?γιατι πουλας τις μνημες σου καμια 35 euros εαν ειναι στα 667mhz και την μητρικη εαν ειναι καμια καλη κανενα 40αρι (εξαρταται το ποια ειναι) και εισαι σχεδον στα λεφτα σου με αυτα που θα εδινες στο να παρεις μονο μνημη.

Απο την αλλη εγω λεω να κατσεις οπως εισαι.

Δημοσ.

Αν τα 4GB γεμίζουν και το σύστημα αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το Page File, τότε χρειάζεσαι παραπάνω RAM. Αν όχι, τότε δεν θα δεις διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...