Προς το περιεχόμενο

Πώς να παίξετε HD παιχνίδια σε Low-End Androids.

sakisosf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο θα ήταν αν μπορούσαμε να παίζουμε PES 2012 και Asphalt 6 στο Optimus ME ή X10 Mini και διάφορα τέτοια με επεξεργαστή στα 600Mhz (σχετικό και αυτό).Εντάξει εγώ έχω CyanogenMod 7 στο Optimus P350 και κάπως έτσι (συν κάποιες ρυθμίσεις βέβαια) παίζω HD Games τύπου Modern Combat 2,Asphalt 6,Pro Evolution 2012 και άλλα τέτοια.Καλά ντε,δεν κάνω διαφήμιση το P350 μου άλλα τα πώς και τα γιατί παρακάτω...

Ορίστε λοιπόν κάποια Tips για Best Gaming σε Low-End

1.Εάν στο κινητό σας έχει βγει κάποιος Custom Kernel για Overclocking καλό θα ήταν να τον φλασάρετε ώστε να φτάσετε τον CPU στα 800Mhz.Αν έχετε ήδη 800Mhz είστε OK.

2.Προσπαθήστε να χρησιμοποιήτε κοντινές προς τον εικονικό παίκτη κάμερες κάτι το οποίο σημαίνει λιγότερα FPS,άρα λιγότερο Lag.

3.Κατεβάστε το RAM Manager Pro από το Play Store και όταν παίζετε HD Games ρυθμίστε το σε Hard Game λειτουργία.

4.Κλείστε τυχόν ανοιχτές εφαρμογές πριν ξεκινήσετε να παίζετε αν και το RAM Manager to κάνει από μόνο του.

5.Και τέλος κάτι τελευταίο σχετικά με την GPU.Βάλτε το ChainFire 3D(εγώ έχω την v1.6) και κάντε ρυθμίσεις που θα βρείτε Googlάροντας.

Αυτά...

Τυχόν απορίες και προτάσεις αλλά και διορθώσεις γιατί σίγουρα κάπου θα έχω κάνει λάθος είναι ευπρόσδεκτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...