Προς το περιεχόμενο

Apple Iphone 4s vs Sony Xperia S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως,αν το ημερολογιο και το search ειναι τοσο συμαντικα για τη χρηση που κανεις σε ενα κινητο,την επομενη φορα ψαξε το καλυτερα το θεμα,γιατι μπορει ουτε το htc να μη μπορεσει να σε ικανοποιησει στο βαθμο που το θες!Οποταν να πρεπει αναγκαστικα να επιστρεψεις παλι στο iphone για να εχεις αυτο που ακριβος θες!

Τα παντα ειναι θεμα πραγματικων αναγκων και προτεριοτητων!

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Θέλω να κοιτάξω και στα windows phone (τα οποία βρίσκω ιδιαιτέρως ελκυστικά), έψαχνα τις προάλλες να βρω τι διάολο κάνει το search button και σου ανοίγει browser. Απ' ότι διαβάζω, πρέπει να περιμένουμε τα Tango.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Θέλω να κοιτάξω και στα windows phone (τα οποία βρίσκω ιδιαιτέρως ελκυστικά), έψαχνα τις προάλλες να βρω τι διάολο κάνει το search button και σου ανοίγει browser. Απ' ότι διαβάζω, πρέπει να περιμένουμε τα Tango.

Εγω θα αρχιζα να κοιταω για wp,μετα τα Apollo! B)

Δημοσ.

Προσωπικά μεταξύ Google Search και Spotlight, δεν βγάζω "νικητή".

Του Google Calendar πάντως του βγάλατε το όνομα, κανονικά και με το νόμο. :)

Windows Phone μου αρέσουν και έμενα ως social phones. Αυτό το People και η υλοποίησή του, είναι όλα τα λεφτά.

Άλλα και τα WP7 είναι σχεδόν τόσο αποστειρωμένα όσο το iOS.

Μέχρι και τον προηγουμενο μήνα νομίζω πάλευαν να φτιάξουν tiles & lock screen με διαφάνειες.

Έχουν δρόμο ακόμα όσον αφορά το GUI customization.

Sent from Galaxy S using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ να πω ρε παιδιά? Πάρε το Android να χαλαρώσεις. Και πρόβλημα να έχει, υπάρχει λύση. Είναι αρκετά ανακουφιστικό αυτό να το ξέρεις.

Δημοσ.

Εγώ να πω ρε παιδιά? Πάρε το Android να χαλαρώσεις. Και πρόβλημα να έχει, υπάρχει λύση. Είναι αρκετά ανακουφιστικό αυτό να το ξέρεις.

Καλύτερο είναι να μην έχεις πρόβλημα εξαρχής. Αν έχεις πρόβλημα πάει η χαλάρωση. :-)

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν υπάρχει. Όμως, δεν είναι χρήσιμη η καταγραφή όλων των απόψεων; Ακόμα και από μια μικρή μαλακία, μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να "ψαρέψει" κάτι που θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ μιας συσκευής και κατά κάποιας άλλης. Διαφορετικά, θα δώσει λεφτά και θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα περίμενε. :whistle:

Δημοσ.

Για εμενα iPhone 4s. Ημουν (και ειμαι) Φανατικος των android αλλα εδω και 1 βδομαδα που πηρα iPhone 4 παιδια τα εχω δει ολα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!

Ολα λειτουργουν τελεια,0 κολληματα (σε αντιθεση με ενα xperia neo V που ειχα και ειχε κολλησει 2 φορες) και γενικα ειναι αυτο που λεμε "Ειναι iPhone"

Κι εγω ετσι ελεγα,σιγα μη δωσω τοσα λευτα μονο και μονο επειδη ειναι apple (βασικα εγω το πηρα και σε αρκετα δελεαστικη τιμη) αλλα παιδια οταν το επιασα στα χερια μου ηταν το κατι αλλο.

Επισης μην συγκρινετε τον 2πυρινο της Αpple (apple A5) με τον 2πυρινο της SE. Επισης,το iOS ειναι αρκετα ελαφρυ λογισμικο οποτε και μονοπυρινο να ειχε οπως τα προηγουμενα iPhone οι επιδοσεις του κινητου θα ηταν και παλι αστραπιαίες.

Ειναι σαν να συγκρινουμε ενα macbook με ενα toshiba π.χ. σε ταχυτητα - αξιοπιστια

Ταπεινη μου γνωμη τα παραπανω!

Δημοσ.

Για εμενα iPhone 4s. Ημουν (και ειμαι) Φανατικος των android αλλα εδω και 1 βδομαδα που πηρα iPhone 4 παιδια τα εχω δει ολα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!

Ολα λειτουργουν τελεια,0 κολληματα (σε αντιθεση με ενα xperia neo V που ειχα και ειχε κολλησει 2 φορες) και γενικα ειναι αυτο που λεμε "Ειναι iPhone"

Κι εγω ετσι ελεγα,σιγα μη δωσω τοσα λευτα μονο και μονο επειδη ειναι apple (βασικα εγω το πηρα και σε αρκετα δελεαστικη τιμη) αλλα παιδια οταν το επιασα στα χερια μου ηταν το κατι αλλο.

Επισης μην συγκρινετε τον 2πυρινο της Αpple (apple A5) με τον 2πυρινο της SE. Επισης,το iOS ειναι αρκετα ελαφρυ λογισμικο οποτε και μονοπυρινο να ειχε οπως τα προηγουμενα iPhone οι επιδοσεις του κινητου θα ηταν και παλι αστραπιαίες.

Ειναι σαν να συγκρινουμε ενα macbook με ενα toshiba π.χ. σε ταχυτητα - αξιοπιστια

Ταπεινη μου γνωμη τα παραπανω!

Έχεις δίκιο, λίγο παραπάνω υπερβολικά μου φαίνονται απο ότι τα βλέπω εγώ, αλλά η κατεύθυνση είναι αυτή. Έχει διαφορά στην εμπειρία χρήσης γενικότερα.

Επίσης δεν έχει σχέση η διαφορά στα desktop pc's. Εκεί πλέον και τα windows είναι αρκετά γρήγορα, υπάρχουν ομοιότητες στη σύγκρισή σου, αλλά ελάχιστες και αρκετά υποκειμενικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...