nikoskon Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τώρα που λύθηκε το "θέμα" με το ημερολόγιο, να αναφέρω πως ουδέποτε είχα προβλημα το ημερολόγιο της Γοογλε. Παρολιγο να εβγαινα ψεύτης! Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πρόβλημά σε: Galaxy S Galaxy Nexus Alcatel 990 Vodafone Joy 845 Neo V δηλαδή σε όσες Android συσκευές έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρους. Edit: Με λύπη παρατηρώ πως η ελλιπής ενημέρωση οδηγεί σε παραπληροφόρηση. Να προσέχουμε λοιπόν τι γράφουμε γιατί στο παρόν thread κάποιος θα δώσει χρήματα να πάρει iPhone πιστεύοντας πως μόνο το iPhone συγχρονίζει παλαιοτέρα του μήνα συμβάντα. Λίγη προσοχή λοιπόν... Sent from Galaxy S using Insomnia
hawkpilot Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Παρακολουθώ το θέμα αρκετό καιρό και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι στο Galaxy S2 μου πάντα είχα εγγραφές στο ημερολόγιο (google) παλαιότερες των 30 ημερών (όχι επαναλαμβανόμενες). Έχω τη stock rom 2.3.5. Φοβόμουν να το γράψω μήπως και δεν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα και με πάρετε με τις ντομάτες...
kirileman Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Edit: Με λύπη παρατηρώ πως η ελλιπής ενημέρωση οδηγεί σε παραπληροφόρηση. Να προσέχουμε λοιπόν τι γράφουμε γιατί στο παρόν thread κάποιος θα δώσει χρήματα να πάρει iPhone πιστεύοντας πως μόνο το iPhone συγχρονίζει παλαιοτέρα του μήνα συμβάντα. Λίγη προσοχή λοιπόν... Sent from Galaxy S using Insomnia Το λινκ δεν το ειδες; Ποια παραπληροφορηση; Ειναι υπαρκτο το θεμα και χρειαστηκε πατεντα για να μου δουλεψει. Google it. Απλα προφανως δεν αφορα ολες τις συσκευες η ολες τις εκδοσεις του λειτουργικου. Στο ios δουλευει τελεια, οπως και το search που ειναι εξαιρετικο.
danaz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 αυτό που λές φίλε μου δε το έχω αντιμετωπίσει σε κανένα android που έχει πεσει στα χέρια μου, γιατί να το έχει και το xperiaS ?
y0shi Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Α, και αν τυχόν στην business που συζητάμε θες και security θα σε απογοητεύσω οσον αφορά το πόσο ασφαλές είναι το iPhone για business συσκευη, μακράν καλύτερα android αν δεν σε πειράζει να μοιραστείς τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας με κανα 2 γνωστούς μου.. :mrgreen: Για να συνεχίσω λίγο όμως στη γραμμή του security που είχα ξεκινήσει όσον αφορά τον ισχυρισμό που θέλει το "iPhone καλύτερο για business χρήση" βρήκα και αυτό το άρθρο. Οι περιορισμοί του iOS είναι γνωστοί, αντίθετα πολλοί περιορισμοί του Android είναι λιγότερο γνωστοί σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, όμως φοβάμαι ότι ορισμένοι είναι πολύ πιο σοβαροί από την απουσία fm radio, τουλάχιστον για μένα. Οι περιορισμοί των λειτουργικών γενικότερα, είναι μια και μόνο παράμετρος. Το πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι περιορισμοί, δέχομαι ότι είναι σε ένα βαθμό υποκειμενικό, ανάλογα με τη χρήση και τις απαιτήσεις του καθενός. Για σένα η απουσία ραδιοφώνου και ξεκλείδωτου bt μπορεί να είναι καθοριστικοί παράγοντες αποφυγής του, για μένα οι "περιορισμοί" στο συγχρονισμό του ημερολογίου και στην αναζήτηση, είναι σημαντικότερα. Εγώ θα πώ μόνο πως αν δεν έχουμε παρωπίδες φορεμένες από ένα αποδοτικότατο marketing και ασκούμε κριτική σε όλους τους ισχυρισμούς, τα πράγματα συχνά αποδεικνύονται διαφορετικά απ'ότι πιστεύουμε όπως ακριβώς λες κι εσύ φίλε kirileman, στο απόσπασμα παραπάνω..
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δε δέχομαι τα περί παρωπίδων. Το πρόβλημα που έθεσα είναι υπαρκτό (έχω βάλει links) όπως και τα υπόλοιπα που ανέφερα, τα προβλήματα στο search, το multitasking και το random κλείσιμο εφαρμογών κ.α.
y0shi Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δε δέχομαι τα περί παρωπίδων. Το πρόβλημα που έθεσα είναι υπαρκτό (έχω βάλει links) όπως και τα υπόλοιπα που ανέφερα, τα προβλήματα στο search, το multitasking και το random κλείσιμο εφαρμογών κ.α. Δεκτό, δεν μιλούσα για την δικιά σου τοποθέτηση αλλά για το proverbial high horse που συνήθως βλέπω να καβαλάνε οι περισσότεροι ΧΡΗΣΤΕΣ iphone (κι εδώ παρομοιάζω τους χρήστες με τους χρήστες ναρκωτικών) - Στην δικιά σου εμπειρία υπάρχουν σαφώς και υπαρκτά προβλήματα αλλά νομίζω ότι κάποια από αυτά ήταν υποκειμενικά στο βαθμό που δεν τα συναντά κανείς παντου, όπως αυτό με το ημερολόγιο - Τέλος , στη λύση του προβλήματος, η ύπαρξη κοινότητας developers σου δίνει και το πλεονέκτημα ανεύρεσης λύσης όταν για να γίνει κανείς developer εγγεκριμμένου από το Υπεράρειο Αρχηγείο της Apple πρέπει να δώσει και κατιτις ολίγα κουρκουμπίνια... Στο μόνο που συμφωνούμε απόλυτα είναι οτι αυτό μου θυμιζει εμένα φασισμο κι αν κατι σιχαίνομαι κι εγώ απόλυτα, είναι τους φασίστες!
runningman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναι σου δίνει απόλυτη ελευθερία, αλλά όπως πάντα αν δεν ξέρεις τι να την κάνεις τόση ελευθερία ή δεν την θες βρε αδερφέ, τότε; Όποιος το θέλει αυτό μεγειά του με χαρά του, αλλά κάθε φορά που μπαίνω στο νήμα του galaxy s2 και μόνο που ακούω για ρομ, κερνελ, λύνουν το ένα πρόβλημα και παρουσιάζεται άλλο κτλ κουράζομαι. Ειλικρινά απορώ που το βρίσκουν τόσο κουράγιο! Προτιμώ την σταθερότητα, την απλότυτα και την ευκολία του ios. Όσο για τους περιορισμούς του, ένα μεγάλο μέρος αυτών εξαφανίζεται με ένα απλό, απλούστατο jailbreak. Μεγάλε μου, ίσως να είναι και από τους λόγους που βρίσκεται η χώρα εδώ κάτι τετοιες τοποθετήσεις, "υπερβολικη ελευθερία" Αλλα για να μην μπαίνουμε σε off topic πολιτικές συζητήσεις ας δουμε το άλλο - στην τελική ποιανού είναι η συσκευή, ας το δούμε λίγο, είναι δικιά μου και την κάνω ότι θέλω ή κάνω συμβόλαιο κοινής χρήσης με την εταιρεία κατασκευής;;; Στην τελική η θαυμαστή σταθερότητα απλότητα και ευκολία του ios (όπως λες και αν το ψάξουμε δεν ειναι ακριβώς ετσι) έρχεται με κάποιες δεκάδες update που αν δεν υπάρχει ενεργή open-source κοινότητα, αυτά έρχονται όποτε η εταιρεία γουσταρίσει!
Symbad Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Με το jailbreak όλα καλά! Όσο το έχεις jailbroken είσαι εκτός εγγύησης, όταν το κάνεις restore είσαι πάλι εντός. Αυτό εννοούσα από την αρχή. Το πρόβλημα δεν βλέπω που είναι... ΟΚ αν το θέμα μας είναι να πούμε ποιός έχει δίκιο και ποιός έχει άδικο, να πούμε ότι έχετε δίκιο. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνετε κάποιοι είναι ότι γνώμες εκφράζουμε και τίποτα περισσότερο. Και το κακό με τις γνώμες ξέρετε ποιό είναι; Είναι σαν τις κ0λ0τρ1π1δ3$, όλοι έχουμε από μία! Πάντως τον φάγατε τον κιριλεμαν! Και ο ανθρωπος, αν κατάλαβα καλά, είχε iphone και τώρα galaxy s2 απ' ότι βλέπω στην υπογραφή του και απλά λέει ότι με το iphone ήταν πιο ευχαριστημένος. Ακόμα και σε μια ιδιότυπη περίπτωση πρεζάκιδων μας κατατάξατε! Τι να πω... Το ωραίο είναι ότι και γω πριν πάρω iphone τους σνόμπαρα πολύ όσους είχαν και θεωρούσα ότι είναι θύματα της apple! Μόνο μια ερώτηση από περιέργεια, όσοι λέτε για τα καλά του android (και καλά κανέτε), έχετε χρησιμοποιήσει iphone και για πόσο; Κλείνοντας να πω ότι αν το s3 είναι όσο καλό ακούγεται μαλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου. Λίγες μέρες μείνανε, άντε να το δούμε!
nikoskon Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Symbad μην το συνεχίζεις. Αν δεν ποστάραμε, το jailbreak δεν θα έπαυε την εγγύηση, το ημερολόγιο Google θα ήταν by default προβληματικό στο Android OS γενικά, κλπ... Άλλο το εκφράζω γνώμη , άλλο το γενικεύω το πρόβλημά μου και το ανάγω σε major, άλλο το είμαι fanboy και προσπαθώ σώνει και ντε να σας πείσω φτάνοντας στο σημείο να πάραπληροφορώ, κλπ... Ωραία η πολυφωνία αλλά με αρμονία... Sent from Galaxy S using Insomnia
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Symbad μην το συνεχίζεις. Αν δεν ποστάραμε, το jailbreak δεν θα έπαυε την εγγύηση, το ημερολόγιο Google θα ήταν by default προβληματικό στο Android OS γενικά, κλπ... Άλλο το εκφράζω γνώμη , άλλο το γενικεύω το πρόβλημά μου και το ανάγω σε major, άλλο το είμαι fanboy και προσπαθώ σώνει και ντε να σας πείσω φτάνοντας στο σημείο να πάραπληροφορώ, κλπ... Ωραία η πολυφωνία αλλά με αρμονία... Sent from Galaxy S using Insomnia Νομίζω ότι συνεχίζεις να είσαι φάουλ και κάνεις αυτό ακριβώς που κατηγορείς άλλους, παραπληροφορείς. Χωρίς να χρειάζεται root(βλ. Jailbreak) άρα και χωρίς να χάσεις την εγγύησή σου, μπορείς να περνάς εφαρμογές εκτός Play store. Κανείς δεν είπε ότι με jailbreak δε χάνεις εγγύηση. Απλά συμπληρώσαμε ότι (όπως και με το root) είναι μια αναστρέψιμη διαδικασία, άρα στην τελική και επί της ουσίας δε χάνεις καμία εγγύηση (τουλάχιστον όχι οριστικά). Άρα, τί το κακό έχει το jailbreak; Μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό; Τι κακό έχει το jailbreak για το οποίο διαμαρτύρεσαι από τη στιγμή που το κινητό επανέρχεται πανεύκολα στην εργοστασιακή του κατάσταση; Επίσης, στο θέμα του ημερολογίου δεν υπάρχει καμία παραπληροφόρηση. Αντίθετα, υπάρχει ένα υπαρκτό πρόβλημα, το γεγονός ότι δεν το έχουν αντιμετωπίσει όλοι δε σημαίνει πως δεν υφίσταται. Βεβαίως, δεν είναι γενικευμένο (όπως λανθασμένα πίστευα), αλλά είναι απολύτως υπαρκτό. Το αν είναι major ή όχι, μπορεί να το κρίνει ο καθένας με μια βόλτα στο διαδίκτυο. Χαίρομαι που στη δική μου συσκευή μπόρεσα να το λύσω με βοήθεια από το φόρουμ, έστω και με πλάγιο τρόπο. Τέλος, δεν πολυκατάλαβα το "ωραία η πολυφωνία αλλά με αρμονία". Είτε εννοείς ότι δεν πρέπει να υπάρχει πολυφωνία, είτε εννοείς ότι πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Και τα δυο είναι τραγικά να λέγονται από έναν νέο άνθρωπο.
flik Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Βασικά βλέπω οτι αντιμετωπίζετε το πράγμα διαφορετικά. Ο kireleman έγραψε για το πρόβλημα με το sync. Είναι ένα πρόβλημα του λειτουργικού. Το ότι λύνεται αν κάνεις μια διαδικασία, που το βρίσκεις με googling, όχι πολύ εύκολο ακόμα και για έμπειρο χρήστη, δε μου λέει πολλά εμένα. Μου θυμίζει linux σε desktop. Ίδια αντιμετώπιση για το search. Αν και δεν το χρησιμοποιύσα πάρα πολύ, μετράει η υλοποίηση, και του iphone είναι καλύτερη. Είναι λοιπόν πως το βλέπει ο κάθε χρήστης. Επίσης να ξεκαθαρίσουμε τι λέμε. Αν είναι να μιλάμε για χρήστες που ξέρουν να βλεπουν λύσεις στο issues tracker κτλ τότε είναι αστείο να λέμε για μειονέκτημα του jailbreak. Ή το θέτουμε στη βάση και στο πλαίσιο του μέσου χρήστη, αλλά που πληρώνει και θέλει να λειτουργί σωστά out of the box, ή στο πλαίσιο του ψαγμένου που κάνει root κα jailbreak ¨οχι μόνο για τη πλάκα του, αλλά πολλές φορές προχωρά και σε ακόμα βαθύτερα ξεκλειδώματα απλά για να είναι full ξεκλείδωτο. Εννοώ s-οff στα htc κτλ. Edit: Και αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνει κάτι καινοτόμο το sgs3 (ας βάλει 50πυρήνες δεν είναι εκεί το θέμα) το one x θα διάλεγα για android κινητό, καθώς το sense πλέον μπορεί και στέκεται καλά, γιατί παλιότερα τραβούσε στην απόδοση.
nikoskon Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στα υπόλοιπα έχω ήδη απαντήσει. Τέλος, δεν πολυκατάλαβα το "ωραία η πολυφωνία αλλά με αρμονία". Είτε εννοείς ότι δεν πρέπει να υπάρχει πολυφωνία, είτε εννοείς ότι πρέπει να είναι ελεγχόμενη. Και τα δυο είναι τραγικά να λέγονται από έναν νέο άνθρωπο. Στην μουσική, όπως και στην ζωή, είναι ωραίο να ακούς πολλές φωνές να συνηχούν επάνω στο ίδιο θέμα. (=Πολυφωνία) Όταν αυτό δεν γίνεται αρμονικά, τότε έχεις ένα σκληρό άκουσμα από το οποίο δεν βγαίνει νόημα. Στην αρμονία λοιπόν της μουσικής(και γενικά στην μουσική) χρειάζονται τρία απλά πράγματα: Ποικιλία, Ενότητα & Αντίθεση. Όταν αυτά τα τρία επιτυγχάνονται ταυτόχρονα, έχουμε αυτό που είπα πριν, "αρμονική πολυφωνία". Πάλι αντιλήφθηκες κάτι λάθος και με έκρινες κι όλας ως τραγικά σκεπτόμενο νέο άνθρωπο που παραπληροφορεί! Τα σπας σήμερα kirileman! Δηλαδή με βρίζεις κανονικά! Εύγε! Τραγικό δεν είναι να κάνεις major issue το θέμα με το ημερολόγιο που από όσους απάντησαν στο παρόν thread, μόνο εσύ το είχες; (Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Ρητορικό είναι.) on topic: Τελικά νικητή βγάλαμε; iPhone 4s or Xperia S; Edit: Και αυτή τη στιγμή, αν δεν κάνει κάτι καινοτόμο το sgs3 (ας βάλει 50πυρήνες δεν είναι εκεί το θέμα) το one x θα διάλεγα για android κινητό, καθώς το sense πλέον μπορεί και στέκεται καλά, γιατί παλιότερα τραβούσε στην απόδοση. Και το One S με το καινούριο Sense είναι και απίστευτα γρήγορο είναι! Νωρίς για 4πύρηνα ακόμα.
Dimgi Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 on topic: Τελικά νικητή βγάλαμε; iPhone 4s or Xperia S; Εγώ πάντως αν έπαιρνα τώρα ένα, Xperia S θα ήταν....
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Στα υπόλοιπα έχω ήδη απαντήσει. Στην μουσική, όπως και στην ζωή, είναι ωραίο να ακούς πολλές φωνές να συνηχούν επάνω στο ίδιο θέμα. (=Πολυφωνία) Όταν αυτό δεν γίνεται αρμονικά, τότε έχεις ένα σκληρό άκουσμα από το οποίο δεν βγαίνει νόημα. Στην αρμονία λοιπόν της μουσικής(και γενικά στην μουσική) χρειάζονται τρία απλά πράγματα: Ποικιλία, Ενότητα & Αντίθεση. Όταν αυτά τα τρία επιτυγχάνονται ταυτόχρονα, έχουμε αυτό που είπα πριν, "αρμονική πολυφωνία". Πάλι αντιλήφθηκες κάτι λάθος και με έκρινες κι όλας ως τραγικά σκεπτόμενο νέο άνθρωπο που παραπληροφορεί! Τα σπας σήμερα kirileman! Δηλαδή με βρίζεις κανονικά! Εύγε! Το "και τα δυο είναι τραγικά" δε σημαίνει ότι είσαι τραγικά σκεπτόμενος, ούτε βέβαια σε βρίζω... καμιά φορά αισθάνομαι ότι έχεις μανία καταδίωξης. Σε προηγούμενα μηνύματα θεωρούσες ότι σε ειρωνεύονταν ενώ αν προσέξει κανείς, διαπιστώνει ότι είσαι ο κατ 'εξοχήν είρων με χρήση τετριμμένων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών ενίοτε! Επίσης, εδώ δεν έχουμε κάποια συμφωνική η οποία πρέπει να παράξει ένα συγκεκριμένο ηχητικό αποτέλεσμα για να πρέπει να πετύχουμε αρμονία. Εδώ έχουμε διάλογο και αντίλογο, με αντιθέσεις και ορισμένες φορές συγκρούσεις. Άρα η αρμονία δεν είναι το ζητούμενο, δε συνεργαζόμαστε σε κάτι. Και εμπάση περιπτώσει, αν πρέπει να υπάρξει αρμονία, ας ξεκινήσουμε από το ύφος και το γραπτό μας λόγο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Φιλικά πάντα, όλα αυτά. Κάτι σχετικά με το ημερολόγιο και το search. Αφού πέρασα κανονικά όλα τα συμβάντα, αυτό που έκανα ήταν να προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκανα στο search του iOS, να κάνω αναζήτηση ενός συμβάντος με βάση κάποια λέξη είτε στον τίτλο, είτε στην περιγραφή, είτε στη διεύθυνση. Είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις και ο τρόπος αναζήτησης και παρουσίασης των αποτελεσμάτων μέσα στην εφαρμογή (σε όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει) είναι τόσο αργός όσο και αναποτελεσματικός. Θα πρέπει να τραβήξω ένα συγκριτικό βίντεο για να δείτε για τι πράγμα μιλάω. Ξέρετε, πώς είναι αυτά τα βίντεο που δείχνουν πόσο πιο εύκολα μπορείς να ανοίξεις ένα link στο android ή να ανεβάσεις μια φωτό στο dropbox; Ένα αντίστοιχο για να δείτε πόσο τέλεια λειτουργεί το universal search στο iOS και πόσο κακό είναι το αντίστοιχο στο android, πχ ψάχνω "λογιστής" και δε μου βρίσκει το λογιστή μου, πρέπει να το γράψω "Λογιστής". Δε ξέρω αν φταίει η custom rom σε αυτό. Φυσικά, απουσιάζει εντελώς (τουλάχιστον από το s2) το ημερολόγιο ως searchable item και δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να το φτιάξω. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που μετάνιωσα για το Samsung και θα προτιμούσα ένα HTC. Αν μπορέσω να το λύσω, σίγουρα θα σκεφτώ σοβαρά να το κρατήσω. Γενικά, διαπιστώνω ότι ισχύει αυτό που λέγαμε και παλαιότερα. Στο android έχεις επιλογές που αν τις φέρεις στα μέτρα σου, δίνει πόντους στη λειτουργικότητα, στο iOS τα λιγότερα πράγματα που προσφέρει τα κάνει (συνήθως) τέλεια, σε βαθμό που σου αφαιρεί την ανάγκη να ψάξεις εναλλακτικούς τρόπους χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα