y0shi Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οι πληγωμένοι iphoneάκηδες είναι υπερευχαριστημένοι από το 4S (το οποίο είναι αψεγάδιαστο κινητό στο σύνολό του, ασχέτως από το αν θα θέλαμε 4άρα οθόνη) και στη χειρότερη περιμένουν το 5άρι. Και τότε τι τους πλήγωσε τους iphoneάκηδες , το τρένο; *κατά το "οι μάγκες δεν υπάρχουν πια" Όσο για το αν έχει ψεγάδια, έχουν γραφτεί πολλά επί πολλών, ας μην είμαστε υπερβολικού και απόλυτοι την ιδια στιγμή που προσπαθούμε να ειμαστε αντικειμενικοί λέγοντας ότι είναι όλα θέμα εμπειρίας..
apple32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ολα ειναι θεμα λειτουργικου.Χρησιμοποιησε το anroid για 15 λεπτα και μετα παρε το iphone.... Εμενα προσωπικα με ελκυει το IOS(iphone).Εχουν τελειως διαφορετικη νοοτροπια.Δεν μπορει να διατυπωθει σε ενα ποστ. Αυτα περι επεξεργαστη και αλλα,θα ηταν μετρο συγκρισης για δυο anroid κινητα.Αλλιως διαχειριζεται το ios και αλλιως το anroid την δυναμη του επεξεργαστη...
pontioula Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το εχω βρει 400ευρω, το xperia S, ελαφρως μεταχειρισμενο... Αλλα φοραει Android 2.3, θα μπορω να το κανω αναβαθμιση; Μηπως επειδη ειναι καινουριο μοντελο θα εχει κανα ελλαττωμα;
torter10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Φίλε μου γιατί δεν παίρνεις ένα Neo V και ένα απλό των 10 ευρώ για να λειτουργείς 2 αριθμούς;
pontioula Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Φίλε μου γιατί δεν παίρνεις ένα Neo V και ένα απλό των 10 ευρώ για να λειτουργείς 2 αριθμούς; Γιατι να λειτουργω 2 αριθμους; Θελω ενα κ καλο... Αυτο ψαχνω να βρω, αλλα......
y0shi Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Γιατι να λειτουργω 2 αριθμους; Θελω ενα κ καλο... lol, τόσο win :mrgreen:
anta_n Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Από αυτά που διαβάζω είδα ότι τη αναβάθμιση σε 4 την περιμένουμε μέσα στο μήνα, οπότε και με 2.3 να το πάρεις, θα μπορέσεις να το αναβαθμίσεις. Το πρωί διάβαζα και στο myphone ότι έχει βγει και νέο firmware που βελτιώνει πολύ την μπαταρία του. Όσο πάω το πλησιάζω πιο πολύ
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Και τότε τι τους πλήγωσε τους iphoneάκηδες , το τρένο; *κατά το "οι μάγκες δεν υπάρχουν πια" Όσο για το αν έχει ψεγάδια, έχουν γραφτεί πολλά επί πολλών, ας μην είμαστε υπερβολικού και απόλυτοι την ιδια στιγμή που προσπαθούμε να ειμαστε αντικειμενικοί λέγοντας ότι είναι όλα θέμα εμπειρίας.. 1) Δεν είμαι αντικειμενικός, 2) το "πληγωμένοι" έπρεπε να το γράψω έτσι, κυρίως νομίζω ότι έχει να κάνει με την οθόνη που παρέμεινε ίδια. Για τα υπόλοιπα, δες τα τεράστια ποσοστά ευχαριστημένων χρηστών. 3) Το λινκ για το iPhone 4 (μιλάμε για εντελώς άκυρο άρθρο έτσι και αλλιώς) δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το 4s το οποίο επιμένω ότι είναι αψεγάδιαστο κινητό: σήμα, ακουστική, οθόνη-μικρή βέβαια για σημερινά δεδομένη αλλά άψογη-, φωτογραφική μηχανή και βέβαια το λειτουργικό στην έκδοση 5 (από την εμπειρία μου με το galaxy s2 και λιγότερο από το xperia ray ως καθημερινά business κινητά, είμαι κάθετος, πλέον, σε αυτό και κανένα widget ή custom rom δεν μου αλλάζει γνώμη για πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους για οποιονδήποτε ζητάει από τη συσκευή του κάτι περισσότερο από το να μπαίνει στο fb και να αλλάζει kernels ως χόμπυ).
pkoud Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το εχω βρει 400ευρω, το xperia S, ελαφρως μεταχειρισμενο... Αλλα φοραει Android 2.3, θα μπορω να το κανω αναβαθμιση; Μηπως επειδη ειναι καινουριο μοντελο θα εχει κανα ελλαττωμα; Το ελάττωμα που παρουσίασε η συσκευή ήταν στην οθόνη (κιτρίνισμα) αλλά παρουσιάστηκε στα πρώτα μοντέλα που διατέθηκαν στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα το φαινόμενο αυτό δεν παρουσιάστηκε σε πολύ κόσμο, πέρα απο κάποιες συσκευές που είχαν έρθει παραεισαγωγή. Οσο για το android 2.3 θα αναβαθμιστεί σε 4 ICS όπως λέει και η anta_n.
krypton Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 και εγώ το διάβασα αυτό με τη μπαταρία. πολύ θετική αναβάθμιση και με ένα τέτοιο κινητό θέλεις ισχυρη μπαταρία για να λιώνεις
flik Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 (από την εμπειρία μου με το galaxy s2 και λιγότερο από το xperia ray ως καθημερινά business κινητά, είμαι κάθετος, πλέον, σε αυτό και κανένα widget ή custom rom δεν μου αλλάζει γνώμη για πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους για οποιονδήποτε ζητάει από τη συσκευή του κάτι περισσότερο από το να μπαίνει στο fb και να αλλάζει kernels ως χόμπυ). Σε αυτό όχι μόνο θα συμφωνήσω, αλλά θα μπορούσα να πω πως όποιος σοβαρός χρήστης android έχει κάτσει αρκετά με όποιαδήποτε συσκευή και δεν το βλέπει, εθελοτυφλεί. Ωραία τα mods αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώθεις την τελειότητα. Να μη βγαίνει ρε παιδί μου σε κανένα σημείο προχειρότητα στη χρήση. Και δε χρειάζεται να είσαι business user για να το δεις αλλά αν είσαι και buiseness το βλέπεις πιο έντονα σίγουρα. Τώρα για xperia S vs iphone, εγώ με 3.7 ίντσες που είμαι τώρα, έχοντας περάσει και απο 4 και απο 4.3 θα έλεγα πως οι 3.5 μου φαίνονται πολύ μικρές. Έχεις βέβαια το πλεονέκτημα του πως το πιάνεις, αλλά σε αρκετά πράγματα η μεγάλη οθόνη σου δίνει ταχύτητα και αμεσότητα. Θα σταθώ δηλαδή σε αυτό το σημείο. Αν είχε το 4s 4άρα οθόνη και όχι αρκετά μεγαλύτερο βάρος, θα το ζήλευα.
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Είναι μικρή η οθόνη για τα σημερινά δεδομένα, πολύ μικρή και αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που ένας κάτοχος του 4s μπορεί να νιώθει "ριγμένος". Το xperia s, πάντως, μου φαίνεται αξιόλογη συσκευή, όμως διαφωνώ με τις επιλογές των σχεδιαστών, σιχαίνομαι τα touch πλήκτρα της που υπολειτουργούν και την αηδία το κάτω πλαστικό. Και βέβαια, ισχύουν, ότι έχουμε πει (και δεν έχουμε πει) για το android. Άρα, μάλλον υπάρχουν καλύτερα android κινητά σε αυτά τα λεφτά.
y0shi Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εδώ κι αν χωράει το ρητό περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, γιατί εμένα πουχου, μου φαίνεται αηδία το πλακέ υποτιθέμενο μεγαλοφυές αλλά στην ουσία κι αν αφαιρέσεις όλο το hype, design της apple στο iphone, οκει ναι, είναι τετράγωνο και έχει και στρογγυλεμένες άκρες, σίγουρα πρόκειται για το μεγαλύτερο breakthrough στο σχεδιασμό συσκευών από την Bang & Olufsen και δώθε... NOT! Και όσον αφορά το κατα πόσο είναι business phone to iPhone, αν εννοείς ότι συνδέεται πια και σε exchange server για να δεις τα mail σου και ανοίγει και κανένα powerpoint , δεν νομίζω ότι θες custom rom στο android να το κάνεις αυτό εκτός κι αν μιλάμε για πολύ ειδικευμένες απαιτήσεις που και πάλι ξεφεύγουν του θέματος που συζητάμε εδώ.. Α, και αν τυχόν στην business που συζητάμε θες και security θα σε απογοητεύσω οσον αφορά το πόσο ασφαλές είναι το iPhone για business συσκευη, μακράν καλύτερα android αν δεν σε πειράζει να μοιραστείς τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας με κανα 2 γνωστούς μου.. :mrgreen:
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αναζήτηση στο Google calendar και συγχρονισμός συμβάντων πιο παλιά από 1 μήνα, είναι δυο πράγματα που μέχρι να ενσωματωθούν στο λειτουργικό της Google (ήμαρτον), θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάρω android κινητό. Να μη μιλήσω για το τρισάθλιο multitasking που σου κλείνει random εφαρμογές στο παρασκήνιο ή για την ακόμα χειρότερη διαχείριση πόρων και τη συνολική αυτονομία που είναι για κλάματα.
danaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 το iOS είναι πολύ περιοριστικό αν δεν είναι jailbroken και αυτό έχει αρχίσει να κάνει το android ελκυστικό ακόμα και στους πιο πορωμένος iphonakιδες. Και όταν το τρέχει πάνω ένα νέο κομμάτι σαν το xperiaS, μεγαλώνει η έλξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα