pontioula Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλησπερα κ Χρονια Πολλα σε ολους... Θα ηθελα την γνωμη σας γι'αυτα τα δυο κινητα (iphone 4s vs sony xperia s)... Ευχαριστω.
weber122 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το xperia s. έχει μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση από το iphone και σε θέμα επεξεργαστή και ram νομίζω πως υπερέχει
Sreak Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αν και κάτοχος iphone, αν έπαιρνα κάτι τώρα θα ήταν το xperia S. Μην ξεχνάς πως έχει και καλύτερη τιμή (νομίζω). Επίσης πιστεύω πλέον πως το iphone ειναι υπερεκτιμημένο γι'αυτό που προσφέρει και πληρώνεις πολύ περισσότερο το όνομα και τη λιγότερο την ουσία.
pkoud Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το xperia s. έχει μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση από το iphone και σε θέμα επεξεργαστή και ram νομίζω πως υπερέχει Χρόνια πολλά! Εξίσου ωραία σε design και καλές δυνατότητες και οι 2 συσκευές. Η πλάστιγγα όμως γέρνει προς Xperia S! Πέρα απο αυτά που αναφέρει ο weber122, έχει και καλύτερη camera καθώς και πολλά άλλα καλούδια σε θέματα λειτουργικού
y0shi Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και φυσικά θα πρέπει εδώ κανείς να πει ότι αυτή είναι και η μητέρα των συγκρίσεων (πως λέμε η μητέρα των μαχών) γιατί πρεπει να λάβεις υπόψη σου ολόκληρη τη φιλοσοφία του Android έναντι της φιλοσοφίας του iOs σε θέμα λειτουργικών και για να το πάμε και ακόμη πιο ψηλα; Google εναντίον Apple στη μάχη για την κατάκτηση του κόσμου και ίσως και όλων των δεδομένων μας .. Αν σου αρέσει τα πράγματα που σου ανήκουν να είναι μονολιθικά και να μην σου επιτρέπει η εταιρεία παραγωγής τους να τα 'πειράξεις' και να κάνεις ότι θέλεις με αυτά ίσως να προτιμάς την προσέγγιση της Apple με το iOs , δεν σπάει, δεν χαλάει αλλά μην το ακουμπάς...!
danaz Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ας μιλήσουμε λίγο για την οθόνη. Το iphone4s τρέχει μια οθόνη με πολύ υψηλή ανάλυση, δοκιμασμένη εδώ και 2 χρόνια από το iphone4. Το xperia S έχει ένα κατι τις καλύτερη ανάλυση αλλά όπως είχε πει κι ο Stevee, περισσότερα από 300κατι ppi είναι υπερβολή γιατί δε τα αντιλαμβάνεται το μάτι! Anw τεχνικά υπερέχει αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα.
y0shi Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μπορείς να δεις και το παρακάτω infographic που τα λέει λιανά σταράτα και παντελονάτα
pkoud Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μπορείς να δεις και το παρακάτω infographic που τα λέει λιανά σταράτα και παντελονάτα 1 εικόνα 1000 λέξεις!!! Και σε άσπρο χρωματάκι που βγαίνει το xperia είναι εντυπωσιακό!
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Πολύ καλό το infographic! Κοινώς το xperia s κερδίζει σε ανάλυση, μέγεθος οθόνης, ανάλυση κάμερας και επεξεργαστή. Το iPhone παραμένει iPhone. Οι περισσότεροι θα το αγόραζαν απλά επειδή έχει το μηλαράκι.
y0shi Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Βασικά αυτό πιστεύω κι εγώ πια με το φανμποισμό της Apple, είναι ότι πλησιέστερο έχουμε σε αίρεση μετά τη Scientology! - Βάλτου μήλο πάνω και δε με νοιάζει τι κάνει
kirileman Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Οι περισσότεροι θα το αγόραζαν απλά επειδή έχει το μηλαράκι. Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι παίζει με τα δυο λειτουργικά. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που κάνει καλύτερα το ένα από το άλλο και που δε φαίνονται στα specs lists και στα video reviews. Χρειάζεται πολύς χρόνος με δυο συσκευές και σε βάθος επαφή μαζί τους για να καταλάβεις τι παίζει και να σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη.
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα κινητά. Βάλε και σύγκρινε και iPad με όλα τ'αλλα και θα δεις τι γίνεται. Το θέμα είναι αν είναι τόσο καλό το S ώστε να νικήσει το μηλαράκι
danaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 βασικά υπάρχουν χρήστες και χρήστες. Αυτοί που θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος το κινητό τους σε σχέση με αυτούς που θέλουν να παίζουν angry birds, είναι πολύ λιγότεροι. Σε κάθε περίπτωση η Sony βγαίνει δυνατά στην αντεπίθεση με το xperia S όσο και να πληγώνει αυτό τους iphonakides, μεταξύ αυτών κι εμένα μέχρι αποδέιξεως του εναντίου.
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οι πληγωμένοι iphoneάκηδες είναι υπερευχαριστημένοι από το 4S (το οποίο είναι αψεγάδιαστο κινητό στο σύνολό του, ασχέτως από το αν θα θέλαμε 4άρα οθόνη) και στη χειρότερη περιμένουν το 5άρι.
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εγω θα επαιρνα το xperia λογω οθονης κυριως. Αν δεν αλλαξουν το μεγεθος στα μηλα, δε προκειται να ξαναγυρισω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα