The_Judas Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τα προγράμματα business που έχουν όλοι οι πάροχοι σε ποιους απευθύνονται; Μόνο σε εταιρίες (Ο.Ε, Α.Ε κλπ) ή και σε ατομικές επιχειρήσεις;
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 γιατι αν θυμαμαι professional προγραμματα τα εχω δει και σε σπιτι σε εναν παροχο.τωρα μερικοι πραγματι ισως ζητησουν εταιρικο afm
Haldol Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Απ' ότι έχω καταλάβει μπορείς να τα βάλεις και ως ιδιώτης, αρκεί να... έχεις τη διάθεση να πληρώσεις παραπάνω. Είχα ΟΤΕ Conn-X @Work και Cyta «Για Τον Επαγγελματία» λόγω του ότι ήθελα στατική IP. Κανένας από τους δύο δε μου έκανε νούμερα όταν έκανα την αίτηση, κι ας ήταν για το σπίτι μου η σύνδεση. Λογικά ούτε οι άλλοι πάροχοι θα έχουν θέμα.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 και σε Forthnet Οσο ξερω το ιδιο.συνηθως εχουν προβλημα να γινεται το αναποδο.να παιρνεις πχ προγραμμα οικιακο με δωρεαν αστικα υπεραστικα και να εχεις call center και να γινονται 2000 κλησεις την ημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα