pagangod Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Βοήθεια !! Έχω πάρει εκτυπώτη Epson Aculaser M1200 και δεν υποστηρίζεται από το linux ! Έχω γυρίσει πάλι πίσω στα windows ! Δοκίμασα με μια λύση που βρήκα στο internet και μπορούσε να τυπώνει όμως με κάποια προβλήματα , ειδικά αν του έδινε να βγάλει ένα έγγραφο 2 ή παραπάνω φορές τότε το έβγαζε μόνο μια φορά και μου πέταγε μια σελίδα μισοεκτυπωμένη και κόλλαγε ο εκτυπωτής μετά ήθελε reset. Υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνω να δουλέψει κανονικά ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Εφοσον ο εκτυπωτης σου δεν υποστηριζεται και δεν ειναι καν εδω, καλυτερα να πας στα windows απο το να κανεις αλχημειες. http://www.openprinting.org/printers Εχω 2 canon που δεν υποστηριζονται απο το λινουξ, παρολα αυτα δουλευουν στην εντελεια στα windows, οποτε γιατι να ασχοληθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αν δεν είναι καθημερινή ανάγκη ο επτυπωτής τότε να ξέρεις ότι παίζουν άψογα στο virtualbox (windows virtual machine over linux) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagangod Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δική μου ήταν η βλακεία που δεν το έψαξα πριν τον αγοράσω νόμιζα πως θα τον υποστηρίζει στα σίγουρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή με τους εκτυπωτές. Κι εγώ είχα πάρει πριν χρόνια κάποιον laser και μάλιστα έψαξα πριν τον αγοράσω σε linuxολημέρια, αλλά ποτέ δε δούλεψε 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 εδω τον εχουν καταφερει λενε http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=11615257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagangod Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 εδω τον εχουν καταφερει λενε http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=11615257 Το έχω δοκιμάσει ήδη αυτό το κόλπο πιάνει για ένα αντίγραφο αλλά αν θες να βγάλεις περισσότερα από ένα κολλάει το σύμπαν και δεν σου βγάζει ούτε ένα παραπάνω και μετά πας για reset. Εγώ πάλι θέλω να μου βγάζει μονές/ζυγές για να τυπώνω μπρός πίσω δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ούτε αυτό θα δουλεύει . Απογοήτευση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 βάλε virtualbox και κάνε δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα