Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!

Προσπαθώ να δημιουργήσω φίλτρο έτσι ώστε κάποια μηνύματά μου με το που έρχονται στα εισερχόμενα να μετακινούνται σε ετικέτες. Πηγαίνω λοιπόν στην επιλογή "Περισσότερα" + "Φιλτράρισμα μηνυμάτων όπως αυτά" και το θέμα που έχω είναι ότι ναι μεν πηγαίνουν στις αντίστοιχες ετικέτες αλλά δεν εξαφανίζονται από τα εισερχόμενα. Εάν πάω να τα διαγράψω από τα εισερχόμενα διαγράφονται και από τις ετικέτες. Υπάρχει τελικά λύση?

Δημοσ.
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!

Προσπαθώ να δημιουργήσω φίλτρο έτσι ώστε κάποια μηνύματά μου με το που έρχονται στα εισερχόμενα να μετακινούνται σε ετικέτες. Πηγαίνω λοιπόν στην επιλογή "Περισσότερα" + "Φιλτράρισμα μηνυμάτων όπως αυτά" και το θέμα που έχω είναι ότι ναι μεν πηγαίνουν στις αντίστοιχες ετικέτες αλλά δεν εξαφανίζονται από τα εισερχόμενα. Εάν πάω να τα διαγράψω από τα εισερχόμενα διαγράφονται και από τις ετικέτες. Υπάρχει τελικά λύση?

Χρόνια πολλά. Για να εξαφανιστούν από το inbox πρέπει στο φίλτρο να επιλέξεις αρχειοθέτηση. Έτσι θα πηγαίνουν κατευθείαν στο folder που έχεις επιλέξει και δε θα φαίνονται στο inbox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...