Προς το περιεχόμενο

Iphone 4 32gb vs htc sensation xe 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους έχω iPhone 4 32gb και σκέφτομαι την μετάβαση σε htc sensation xe με 32gb μνήμη αξίζει η όχι;έχω δει πολλα τεστ και έχω μπερδευτεί αυτο.....τι λέτε εσείς (ακόμα και για Xperia s)

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από Rosbou
Δημοσ.

Αν είσαι Οκ με το μέγεθος και δεν σε ενοχλεί που θα αφήσεις πίσω σου αγορασμένες εφαρμογές νομίζω είναι μια πολύ καλή ανταλλαγή

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ανάμεσα στις 2 συσκευές που αναφέρεις, θα πήγαινα στο Xperia S!

Με μία πρόχειρη σύγκριση των συσκευών, το S υπερτερεί σε ανάλυση και ποιότητα οθόνης, ανάλυση και δυνατότητες στις κάμερες, καθώς και παραπάνω RAM.

Εχει καλύτερο design (προσωπική άποψη), είναι νέα συσκευή και ελάχιστα παραπάνω από την τιμή του HTC.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ανάμεσα στις 2 συσκευές που αναφέρεις, θα πήγαινα στο Xperia S!

Με μία πρόχειρη σύγκριση των συσκευών, το S υπερτερεί σε ανάλυση και ποιότητα οθόνης, ανάλυση και δυνατότητες στις κάμερες, καθώς και παραπάνω RAM.

Εχει καλύτερο design (προσωπική άποψη), είναι νέα συσκευή και ελάχιστα παραπάνω από την τιμή του HTC.

ε αν είναι να κάνεις τη μεταστροφή από iOS σε Android τότε έχει δίκιο ο φίλος από πάνω. Τσέκαρε το Xperia S σε λευκό που είναι και πιο μουράτο!

Δημοσ.

όπως είπαν παραπάνω αν είναι να φύγεις από iOS τότε πας στο καλύτερο android που υπάρχει μέχρι στιγμής για εμένα, τo xperia s. απόκριση οθόνης, ανάλυση και ταχύτητα όλα σε πολύ καλό επίπεδο.

Δημοσ.

Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον τα HTC δε με ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Σε τιμή είναι μακριά αυτά τα 2; (xperia s - htc?) Όταν είχα πρωτοακούσει για το Xperia S είχα δει ότι ήταν στα κυβικά του iPhone (και τιμολογιακά), αλλά φαντάζομαι θα έχει πέσει τώρα.

Δημοσ.

Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον τα HTC δε με ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Σε τιμή είναι μακριά αυτά τα 2; (xperia s - htc?) Όταν είχα πρωτοακούσει για το Xperia S είχα δει ότι ήταν στα κυβικά του iPhone (και τιμολογιακά), αλλά φαντάζομαι θα έχει πέσει τώρα.

Το Sony xperia S 32GB εσωτερικη μνημη εχει 600 ευρω, ενω το iphone 4s 16GB εχει 669 ευρω..

Δημοσ.

Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου πιο χαμηλά σε τιμή νομίζω (πι κοντά στα 500), αλλά ίσως και να κανα και λάθος...από όσα βλέπω το ψιλοσυμπαθώ είναι η αλήθεια, αν και έχω κανα 2 μέρες που το ψάχνω λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

η διαφορά της τιμής του με το iphone είναι αυτή που προκαλέι :confused:

Και κυρίως προκαλεί τους αη-φοουν-άκηδες να αποκαθηλώσουν από το εικόνισμα το άγιο κινητό τους!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...