Rosbou Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους έχω iPhone 4 32gb και σκέφτομαι την μετάβαση σε htc sensation xe με 32gb μνήμη αξίζει η όχι;έχω δει πολλα τεστ και έχω μπερδευτεί αυτο.....τι λέτε εσείς (ακόμα και για Xperia s) Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 16 Απριλίου 2012 από Rosbou
orlox Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αν είσαι Οκ με το μέγεθος και δεν σε ενοχλεί που θα αφήσεις πίσω σου αγορασμένες εφαρμογές νομίζω είναι μια πολύ καλή ανταλλαγή
pkoud Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καλημέρα! Ανάμεσα στις 2 συσκευές που αναφέρεις, θα πήγαινα στο Xperia S! Με μία πρόχειρη σύγκριση των συσκευών, το S υπερτερεί σε ανάλυση και ποιότητα οθόνης, ανάλυση και δυνατότητες στις κάμερες, καθώς και παραπάνω RAM. Εχει καλύτερο design (προσωπική άποψη), είναι νέα συσκευή και ελάχιστα παραπάνω από την τιμή του HTC.
danaz Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Καλημέρα! Ανάμεσα στις 2 συσκευές που αναφέρεις, θα πήγαινα στο Xperia S! Με μία πρόχειρη σύγκριση των συσκευών, το S υπερτερεί σε ανάλυση και ποιότητα οθόνης, ανάλυση και δυνατότητες στις κάμερες, καθώς και παραπάνω RAM. Εχει καλύτερο design (προσωπική άποψη), είναι νέα συσκευή και ελάχιστα παραπάνω από την τιμή του HTC. ε αν είναι να κάνεις τη μεταστροφή από iOS σε Android τότε έχει δίκιο ο φίλος από πάνω. Τσέκαρε το Xperia S σε λευκό που είναι και πιο μουράτο!
krypton Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 όπως είπαν παραπάνω αν είναι να φύγεις από iOS τότε πας στο καλύτερο android που υπάρχει μέχρι στιγμής για εμένα, τo xperia s. απόκριση οθόνης, ανάλυση και ταχύτητα όλα σε πολύ καλό επίπεδο.
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον τα HTC δε με ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Σε τιμή είναι μακριά αυτά τα 2; (xperia s - htc?) Όταν είχα πρωτοακούσει για το Xperia S είχα δει ότι ήταν στα κυβικά του iPhone (και τιμολογιακά), αλλά φαντάζομαι θα έχει πέσει τώρα.
pontioula Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δε ξέρω γιατί αλλά πλέον τα HTC δε με ενθουσιάζουν τόσο πολύ. Σε τιμή είναι μακριά αυτά τα 2; (xperia s - htc?) Όταν είχα πρωτοακούσει για το Xperia S είχα δει ότι ήταν στα κυβικά του iPhone (και τιμολογιακά), αλλά φαντάζομαι θα έχει πέσει τώρα. Το Sony xperia S 32GB εσωτερικη μνημη εχει 600 ευρω, ενω το iphone 4s 16GB εχει 669 ευρω..
anta_n Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου πιο χαμηλά σε τιμή νομίζω (πι κοντά στα 500), αλλά ίσως και να κανα και λάθος...από όσα βλέπω το ψιλοσυμπαθώ είναι η αλήθεια, αν και έχω κανα 2 μέρες που το ψάχνω λίγο παραπάνω.
pkoud Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 To Xperia S βλέπω στο skroutz πως ξεκινά από 460€ ενώ το iphone από 598€! Μεγάλη η διαφορά τιμής!
krypton Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 460ευρώ? με τη τιμή αυτή και το xperia s να κάνει παπάδες, αρχίζει και με ψήνει
danaz Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 η διαφορά της τιμής του με το iphone είναι αυτή που προκαλέι
runningman Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 η διαφορά της τιμής του με το iphone είναι αυτή που προκαλέι Και κυρίως προκαλεί τους αη-φοουν-άκηδες να αποκαθηλώσουν από το εικόνισμα το άγιο κινητό τους!! :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα