Προς το περιεχόμενο

problima me dvd shrink

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gia sas paidia, xrhsimopeio to dvd shrink gia na pernaw tainies apo to dvd sto sklhro, se merikes kolaei kai mou bgazei ena mhnhma pou leei, ( dvd shrink encountered an error....

the reason is: data error( cyclic redundancy check) kserei kanei na mou pei ti problhma eiparxei?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

tasos22 το θέμα αυτό έχει υπεραναλυθεί στο παρελθόν. Ένα search θα σε καλύψει πλήρως.

Υπάρχει το DVD2One, το Pinnacle InstantCopy 7, το DVD Shrink 1.30 και διάφορα άλλα εμφανίζονται. Αυτά τα 3 είναι τα πιο γνωστά.

Φυσικά υπάρχει ακόμα η καλύτερη και η πιο παλιά εκδοχή, που είναι στην ουσία MPEG-2 Encoding με CCE αλλά είναι αρκετά δύσκολη και δύστροπη πλέον και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Διάβασε παλιότερα posts και σε αυτό το forum και στο Software forum.

-------------------------------------------------

Τώρα μιλώντας για τον DVD Shrink και εγώ έχω κάποια προβλήματα ανα καιρούς με το ripping. Το παράξενο είναι πως μόνο το Pioneer DVD-120 μου παουσιάζει προβλήματα που δεν είναι ακίμα Region Free.

Όταν ripaρω από το DVD-R μου (Pioneer DVR-105) δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ίσως τα DeCSS ή VobDec algorithms που υπάρχουν στο DVD Shrink να μην είναι ιδιαίτερα καλά... ακόμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...