άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Η ειρωνεία είναι πως σου προσφέρει δήθεν αυξημένη ασφάλεια (& τα κάνει χειρότερα) μια σελίδα που στην ουσία σε εκθέτει , & στο μεταξύ σου πασάρει με το τσουβάλι εφαρμογές που ζητούν πρόσβαση σε ότι προσωπικό έχεις ήδη βγάλει στη φόρα για να έρθει μια από αυτές να σου κλέψει το account ή να spamάρει με το mail σου. Αν ανοίξουμε topic πόσοι την έχουν πατήσει έτσι θα γίνει πανικός Με σύνεση η χρήση των social media κόσμε
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αστα να πανε.μεγα μπάχαλο.για να μην πω τίποτα άλλο.μόνο το κόκκινο φωτάκι τους/μας λείπει.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Οκ λύση βρέθηκε.έκανα ένα νεο λογαριασμό και έκανα αναφορά στον παλιό μου ότι είναι δικός μου και σε 1.36 λεπτά θα μου το ανοίξουν.ευχαριστώ για όλα
gokuthelegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Επομένως, δεν φαίνεται να είναι αξιόπιστο το σύστημα geolocation. το είπες μόνος σου
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελικά ούτε η αναφορά έπιασε τόπο.Τώρα απλά περιμένω έχοντας παράλληλα τον άλλο λογαριασμό...πφφφ....
koslibpro Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 γιατι απλα δεν παιρνεις αποφαση να αφησεις ολους τους αλλους λογαριασμους σου,και να βαλεις σε μια ταξη τα πραγμαα απο την αρχη,με τον καινουριο λογαριασμο σου..?τωρα το να τρεχεις με αναφορες κωδικους προστασιες κερατα κτλπ,το θεωρω ασκοπο ρε παιδι μου..τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα