Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ολα αυτα τα "εντοπιστικα" στο περιπου παιζουν.. Αλλα στακα μισο εδω..δεν υπαρχει χακερ πουθενα μου φαινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση.. Απλα τιθεται θεμα με την επιπροσθετη ασφαλεια που εβαλες.αλλα χακερ δεν υπαρχει νομιζω. Αν θες αναλυτικοτερα να σου πω πως κατεληξα στο συμπερασμα αυτο,πες μου. Φυσικά και θέλω.δεν τα ρωτάνε αυτά.Στείλε σε pm
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ε, λοιπόν δε το πιστεύω ότι ποστάρω σε θέμα που αφορά το ρουφιάνο αλλά για να δούμε μήπως & κάνουμε κάτι με τη περίπτωσή σου Για την ιστορία είμαι 99.42% πεπεισμένος ότι δεν έχει "χακάρει" κανείς τους λογαριασμούς σου εξωτερικά μέσω ip, ψάχνεις για χίμαιρες σε ξενοδοχεία, αλλά δεν έχει σημασία, θα το πάρουμε απ'την αρχή. Το ότι παίρνεις βέβαια internet πειρατικά είναι ένα θέμα που ίσως έχει σημασία. Καταρχάς κανένα site ελέγχου ip δε μπορεί να βρει τη διεύθυνση (οδό) σου, αυτό που βλέπεις είναι η τοποθεσία του παρόχου να το πω απλά, όπως ήδη έχει προαναφερθεί. Οπότε μην τρελαίνεσαι με το θέμα των ip. Πες μας σε πόσους απ'τους λογαριασμούς δε μπορείς να μπεις, αν έχεις δοκιμάσει από άλλους υπολογιστές, ποιο browser χρησιμοποιείς (είναι τόσα τα post που έγιναν που έχω χαθεί ) & κυρίως πόσταρε ένα screenshot με το μήνυμα σφάλματος για να δούμε τι ακριβώς παίζει. Τέλος, έχε υπόψιν ότι...
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Πες μας σε πόσους απ'τους λογαριασμούς δε μπορείς να μπεις, αν έχεις δοκιμάσει από άλλους υπολογιστές, ποιο browser χρησιμοποιείς (είναι τόσα τα post που έγιναν που έχω χαθεί ) & κυρίως πόσταρε ένα screenshot με το μήνυμα σφάλματος για να δούμε τι ακριβώς παίζει. Τέλος, έχε υπόψιν ότι... Καλως ήρθες και σε ευχαριστώ που θες να βοηθήσεις. Αρχικά,δεν μπορώ να μπω στον δικό μου προσωπικό λογαριασμό του φατσοβιβλίου.Είχα δώσει για εξτρα προστασία τον αριθμό του κινητού της μητέρας μου,ώστε αν χρειαστεί να μπω από άλλον υπολογιστή εκτός σπιτιού να της σταλεί μήνυμα στο κινητό και να μου δώσει τον κωδικό.Αποφάσισα κάποια στιγμή να το αφαιρέσω και να βάλω το δικό μου αριθμό όμως χωρίς επιτυχία,διότι το είχα καταχωρημένο σε ένα fake προφιλ μου.Μετά το αφαίρεσα και από το fake account και προσπάθησα να το βάλω στο πραγματικό μου προφιλ αλλά και παλι τίποτα.Ε λοιπόν μετά προσπάθησα να μπω και μου έβγαζε το συγκεκριμένο μήνυμα. Το θέμα είναι όμως ότι ούτε e-mail μου έστειλαν αλλά ούτε και sms εφόσον δεν τους έχω δώσει τον αριθμό του κινητού μου.Επιπλέον στην προσπάθειά μου να μπω,κλείδωσα το λογαρισμό μου και τους έστειλα φωτογραφία από την ταυτότητά μου(αρκετές φορές μάλιστα).Και τώρα ο λογαριασμός μου είναι παγωμένος και απλά περιμένω πότε θα αξιωθούν να μου απαντήσουν. Εγώ είπα ότι κάποιος με χακάρει γιατί η διευθύνσεις ip είναι εντελώς διαφορετικές με τις δικές μου καθώς και η περιοχή.Δηλαδή στην αρχή όταν το είχα φτιάξει το προφίλ έλεγε Loggin απο Athens,21,ip ταδε. Και μετά έλεγε Loggin Iraklion,91 ip ταδε. Και...να υποθέσω οτι με θεωρείς(ή μάλλον όντως είμαι)...ψάρι.
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Και...να υποθέσω οτι με θεωρείς(ή μάλλον όντως είμαι)...ψάρι. Υποθέτεις λάθος . Σε καμιά περίπτωση το να σνομπάρω το fb δε σημαίνει ότι σνομπάρω άτομα που το χρησιμοποιούν & τους τυχαίνουν προβλήματα. Σε καμία περίπτωση! Στο θέμα μας. Τώρα έδωσες βασικές πληροφορίες για το τι παίχτηκε. Προφανώς η πατάτα έγινε με το όλο story της επιπλέον προστασίας & τα τηλέφωνα σε άλλους λογαριασμούς. Αλλά αφού κλείδωσες & το λογαριασμό (?πως?) λογικό είναι να μην μπορείς να μπεις. Δεν έχω επαφή καλή με το fb & προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει αυτή η διαδικασία με την έξτρα προστασία για να δω τι παίζει. Αλλά μου φαίνεται πως το θέμα περνά στα χέρια της ομάδας του fb Edit: Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις ασφαλείας σε λογαριασμό fb είδα για τις επιλογές που λες. Εγκρίσεις σύνδεσης/αναγνωρισμένες συσκευές είναι εκεί που έμπλεξες & ενεργές συνδέσεις είναι αυτό που σε τρόμαξε: είδες κάποια άγνωστη τοποθεσία όπως βλέπω εγώ τώρα (Volos, 43, GR). Να σου πω ότι σου γράφω από Λιβαδειά & ο λογαριασμός είναι μόλις 15 λεπτά φρέσκος, οπότε ο νοών νοείτω . Εξάλλου γράφει "(Κατά Προσέγγιση)". Μάλλον σε τρομοκράτησε η προειδοποίηση περί περίεργων τοποθεσιών & συσκευών. Αστέρια το "team facebook", αλλά όπως φαίνεται είναι πλέον στο χέρι τους. Ζάλισε τους τα @@ μέχρι να απαντήσουν!
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ορίστε το πως κλείδωσα το λογαριασμό μου. 1) 2) 3) Και προσπάθησα να μπω και από το Chrome αλλά το είχα σβήσει και το ξανά κατέβασα και έτσι δεν είχα ιστορικό στο Chrome.
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ναι αλλά έστειλες ταυτότητα & τα σχετικά; Πόσο καιρός πάει; Μη περιμένεις να τον ξεκλειδώσουν αμέσως με τόσους πελάτες που έχει το ρημάδι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να βλέπεις & τα 2 μνμτα: & Αφού κλειδώθηκε πως μπορείς & βλέπεις το πρώτο;
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Ε τώρα από τη στιγμή που κλειδώθηκε δεν το βλέπω.Τους έχω στείλει από χτες.Και πάλι σήμερα.Έκαναν 9 ώρες να μου απαντήσουν.και η απάντηση ήταν να τους στείλω πίσω στο e-mail παλι φωτογραφίες κλπ.Εγώ έστειλα και mail στην Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μου απάντησαν να παρω τηλεφωνο για να τους δωσω περισσοτερες πληροφοριες.Και η πλάκα είνα ότι τους έστειλα αναλυτικά το πρόβλημά μου.Ότι να ναι....
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δίωξη! Το προχώρησες . Δεν υπάρχει θέμα hacking... μόνη σου κάηκες. Όπως είπα, πριξ' τους λίγο μπας & γίνει τπτ & σου τον αποδεσμεύσουν.
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δίωξη! Το προχώρησες . Δεν υπάρχει θέμα hacking... μόνη σου κάηκες. Όπως είπα, πριξ' τους λίγο μπας & γίνει τπτ & σου τον αποδεσμεύσουν. Καλέ τώρα είδα το edit που έκανες στο προηγούμενο ποστ σου.Πόπο.Καλά μακακιστικα εντελως.Και πως δεν αναγνωριζει τη συσκευη μου αφου εχω δωσει και ονομα της συσκευης που χρησιμοποιω.απλα δεν μου λενε δωσε το ονομα της συσκευης που χρησιμοποιεις αλλα με μπλεξανε σε αυτη τη διαδικασια.Σκατα τα εκανα.Ας με σκοτώσει κάποιος
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Καλά δε περιμένω & στη δίωξη να σε πήραν στα σοβαρά κιόλας. Δεν έχει να κάνει με σένα, απλά δε κάθονται να ασχολούνται με τέτοια θέματα ιδιαίτερα...οπότε από το 1 αυτί μπήκε, απ'το άλλο βγήκε. Σου'χω μια λύση μέχρι να γίνει κάτι με το λογαριασμό ---> Φτιάξε άλλον ένα <--- Σε πειράζω, δε παίζω με το πόνο σου
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μπορεί να έγινε πατάτα από μέρους μου αλλά δεν φταίω εγώ.Αφού είναι άχρηστοι.Δεν έχουν ένα σωστό locator.Λογικό είναι να νομίζει ο άλλος ότι χακάρανε το λογαριασμό του.Ότι θέλουν κάνουν τα ζωάδια.Μπορεί να την έχουν πατήσει και άλλοι σαν και μένα.Τα έχω πάρει πολύ άσχημα τώρα κε τους καραγκιόζιδες
Γαλάζιο Φτερό Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αντε ρε και εσυ.μια βλακεια και μιση ειναι η google
άδικος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Αστέρια το "team facebook" Ότι θέλουν να'ναι κάνουν τα ζωάδια.Μπορεί να την έχουν πατήσει και άλλοι σαν και μένα.Τα έχω πάρει πολύ άσχημα τώρα με τους καραγκιόζιδες +1
koslibpro Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 αντε ρε και εσυ.μια βλακεια και μιση ειναι η google Απο την facebook σαφεστατα πιο σοβαρη,καλη,σωστη,αναπτυγμενη,συνεπης και πολλα αλλα!ποιον προτιμας λοιπον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα